- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi Benimdilemmam
-
yanlis degerlendiriyorsun bana kalirs pirlanta..
mukemmel bir iliskin olsaydi o kadin sizi bu kadar etkilemezdi..
agzindan oylesine bos yere cikmis bir laf olabilir bununla asip kesme karsindkaini..
once sevgilini degerlendir annesi ikinci sirada geliyor..
pırlantacığım sana ayrıl diyemiyorum ama başta nişanlın olmak üzere dişini göstermelisin..çünkü annemde gördüğüm taviz tavizi doğuruyor ve artık istismara yol alıyor.ne demek maddi yükü kız tarafı yüklenir?kendi kendine evlenmiyorsun hayatın yükünü beraber paylaşacaksınız.. evlenmek için deliren senmisin?sanki varlığıyla lütfediyormuşta sanki yalvar yakar olmuşunda oda bunu şart koşmuş gibi...bir kere uğurlar ola de eşekten düşmüş karpuza döner.daha evvelki başlıklarını hatırlıyorumda bu adam kendini fazla ağırdan satıyor..
ilk mesajınızı bir solukta okudum ve özellikle "bizimkilerin durumu.., sizinkilerden destek alırız" a takılıp kaldım tabii ki. annesinin vb. burada kalma, size hak etmediğiniz aram-sorma vb görevler yüklemesine gelemiyorum bile. erkek arkadaşınız açık açık belli etmiş kendini, geçmişten bizzat kendi yaşadıklarımdan ve de arkadaşlarımın tecrübelerinden çok tanıdık geldi. erkek arkadaşınızın yaşı kaç bilemiyorum ama kesinlikle sizinle aynı olgunlukta değil, hele ki evliliği kaldıracak olgunlukta hiç değil. umarım her şey gönlünüzce olur.a.s.
bak sana birşey diyeyim mi?canı isterse anasına kafa tutar.hatta dünyaı karşısına alır.. dünyaya bir kere geliyoruz ve herkesin hayatı kendine..ben anneme de gereken zamanda babamada cevap veriyorum..bende kendime bir hayat kuracağım elbet..kusura bakmasın birçok anne baba da 'ben onları dünyaya getirdim o kadar baktım büyüttüm ben ne zaman istersem kulum olurlar' mantığı var..bak benim babam ayrı ve çok kötü bir geçmişimiz var aramadımmı laf ediyor ve ben açıkca kimseyi görmek istemiyorum diyebiliyorum...bunu annemede söyledim benden çok fazla birşey beklemeyin manevi yüküm bana yeter diye..
canımn işte
sen benım ıstedıgım gıbı olacak demıssın
o donemde sevgılım ya annesının huyuna gıderse dıye dusunuyorum bazen ya o anda anlarsam
su an ayrılamıyorum ıcımde bır keske kalmasın dıye
sevdıgımı dusunuyorum , pısman olmayayım dıyorum
en ıyısı nısanlanıp ıyıce baksam mı ne oluyor ne bıtıyor
yanı bu sorunlar asılır mı yada gercekten artar mı baksam mı dıe rıske gıreyım mı dıye dusunuyorum
kafam cok karısık anlayacagın
ben bu ıs olmaz dıye rest cekmez sevgılımde hıc restlere gelemez
ıyı olmasın dıye dımdızlak bırakabılır valla benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?