Evli arkadaşlardan yardım diliyorum!!!

bana öyle geliyor ki ya bu deveyi güdeceğim ya da bu diyardan gideceğim
hepsi o kadın yüzünden olacak
büyük ihtimal başında bırakacağım savaşmayı
böyleleri anne olacak bir de
Allah razı gelmesin ne diyeyim
daha şimdiden gelinlik hayalime bile göz koyan bana sadece 5 dakika giymeyi layık gören buna kendi karar verebilirmiş gibi davranan bu kadın
kendi huzuru yok sanırım kı daha sımdıden benımkıne goz koydu
kendi kızı da var EDEN BULUR

yanlis degerlendiriyorsun bana kalirs pirlanta..
mukemmel bir iliskin olsaydi o kadin sizi bu kadar etkilemezdi..
agzindan oylesine bos yere cikmis bir laf olabilir bununla asip kesme karsindkaini..
once sevgilini degerlendir annesi ikinci sirada geliyor..

işte karşımdaki adam güvenilir olsaydı
kadın ne olursa olsun rahat olurdum ama
o daha aradakı dengeyı koruyamayan bırı
evlılık sorumlulugunu alamayan bırı

pırlantacığım sana ayrıl diyemiyorum ama başta nişanlın olmak üzere dişini göstermelisin..çünkü annemde gördüğüm taviz tavizi doğuruyor ve artık istismara yol alıyor.ne demek maddi yükü kız tarafı yüklenir?kendi kendine evlenmiyorsun hayatın yükünü beraber paylaşacaksınız.. evlenmek için deliren senmisin?sanki varlığıyla lütfediyormuşta sanki yalvar yakar olmuşunda oda bunu şart koşmuş gibi...bir kere uğurlar ola de eşekten düşmüş karpuza döner.daha evvelki başlıklarını hatırlıyorumda bu adam kendini fazla ağırdan satıyor..

Son düzenleme:

canımm su an sevgılım nısanlım degıl
bu gıdısle de olmayacak ta sanırım
evet annesı ve aılesı yuzsuz
belkıde sevgıllımde oyle yavastan gosterıyor
ben hıcbır zaman evlılık ıcın ölüp dırılmedım
hatta hep uzak durdum
kendı kendılerıne benı pesınde kosuyormus moduna gecırdıler
sevgılımde artık benı cok zorluyor
gucum cıddı anlamda tukenmek uzere

bak sana birşey diyeyim mi?canı isterse anasına kafa tutar.hatta dünyaı karşısına alır.. dünyaya bir kere geliyoruz ve herkesin hayatı kendine..ben anneme de gereken zamanda babamada cevap veriyorum..bende kendime bir hayat kuracağım elbet..kusura bakmasın birçok anne baba da 'ben onları dünyaya getirdim o kadar baktım büyüttüm ben ne zaman istersem kulum olurlar' mantığı var..bak benim babam ayrı ve çok kötü bir geçmişimiz var aramadımmı laf ediyor ve ben açıkca kimseyi görmek istemiyorum diyebiliyorum...bunu annemede söyledim benden çok fazla birşey beklemeyin manevi yüküm bana yeter diye..

ilk mesajınızı bir solukta okudum ve özellikle "bizimkilerin durumu.., sizinkilerden destek alırız" a takılıp kaldım tabii ki. annesinin vb. burada kalma, size hak etmediğiniz aram-sorma vb görevler yüklemesine gelemiyorum bile. erkek arkadaşınız açık açık belli etmiş kendini, geçmişten bizzat kendi yaşadıklarımdan ve de arkadaşlarımın tecrübelerinden çok tanıdık geldi. erkek arkadaşınızın yaşı kaç bilemiyorum ama kesinlikle sizinle aynı olgunlukta değil, hele ki evliliği kaldıracak olgunlukta hiç değil. umarım her şey gönlünüzce olur.a.s.

ya bence benım degılde
degerlı annesının gonlunce olacak
oglumu kaptıracagım psıkozuna gırmıstı
yarın bıgun arayıp dıyecegım
ıcın rahat olsun kımseye kaptırmıyorsun dıye
nasıl olsa bızı bıtıse goturecek olan kendısı ve degerlı oglu
evet maalesef o kendını bellı ettı olan yıne bana oldu
2 yılıma
ıkı ılıskımde hep zorluklarla dolu oldu
ve ıkısı de ben cok haksızlıklara ugrayarak bıttı
ıkısı derken su an kı ılıskımıde katıyorum bılıyorum kı bu da bıtecek

işte sen cesursun canım
sevgılım korkak yureksız

ilişki ciddiyete Bindiği zaman Böyle olur canım.. çok panik yapacak Bi durum yok.. Bundan ayrılıp Başkasıyla çıksan gene aynı şeyleri yaşayacaksın.. Benim 3. ilişkim hep Benzer durumlar yaşadım.. tek fark Benim içimdeki sevgiydi.. daha önce de nişanlıydım Bi Başkasıyla ama annesinden ve ailesinden hoşlanmadiğim için sık sık kavga ederdik. şuanki sevgilimin ailesiyle de çok içli dışlıyız.. Ben de Bi kızları giBiyim.. çoook severler Beni.. annesi kendi çocukları kadar Beni de düşünür.. yememe içmeme giyimime varana kadar ilgilenir.. sevdiğim Bi yemek pişmişse ya Beni çağirir ya da sevgilimle gönderir.. BaşBaşa alışverişe çıkarız.. Ben şanslıyım Bu konuda.. ama sen pek ısınamamışsın.. Biraz sevmeye çalışsan.. Biraz olumlu yaklaşsan.. Bi de Böyle denesen.. emin ol Bişey kayBetmezsin.. şimdiden kaynanalar kötüdür moduna girmişsin Bu kadar önyargılı olma.. BeraBer vakit geçirmekten rahatsızlık duyuyorsan eğer ilerde daha çok sorun yaşarsın.. çünkü öyle ya da Böyle BeraBer vakit geçireceksin o kadınla.. yeri gelecek BaşBaşa kalmayıp onunla oturup Börek yiyeceksiniz.. Bilmiyorum Belki de Benim kayınvalide adayım Bu konularda çok anlayişli olduğu için Ben Böyle olumlu yaklaşiyorum.. Bizi yalnız Bırakır gider uyur, ya da dişari çıkar, Bizi çok rahatsız etmez.. Biz deriz hatta Biraz Bizle ilgilen otur Biraz sohBet edelim diye.. Bi de çok kafa dengi olduğu için Ben hiç rahatsız olmadım onların samimi olma isteğinden.. Benden de senden Beklenen şeyler hatta daha fazlası Beklenir.. arayıp sormak ne ki Ben 1 hafta gitmesem sevgilim trip yapar.. Bi düğün ve ya doğum günü kutlaması falan varsa gitmem lazımdır illaki.. ama Ben zorla gitmiyorum koşa koşa gidiyorum.. seviyorum ailesini.. Belki sen de Biraz daha güzel duygularla yaklaşmaya çalişsan, senin için daha iyi olur.. çünkü çok kafaya takılacak Bişey görmedim.. ya da kaçirdim Bazı şeyleri.. tamamen okumadım çünkü.. ama şunu Bil ki, Bu seBeplerden sevgilinden ayrılsan Bile hayatına girecek Bi diğer insanla da Benzer şeyleri yaşayacaksın..

canım bızde annesı her yere bende geleyım modunda
zaten o varken hıcbır sey yapamıyoruz cıddı anlamda
dısarıda yemek bıle yıyemıyoruz
hanı senın kayınvalıde adayın anlayıslı
ama bu kadın oyle degıl
bende cok tepkı gostermıyordum
taki benım almam gereken kararları oturup kendı verdıgını ogrenene kadar
işin garıbı sevgılım ana kuzusu degıldı
son 5,6 aydır boyle oldu
180 derece degıstı denebılır
ve kadın hıc anlayıslı degıl
geldımı 1-1-5 ay kalıyor
sayesınde hıc gorusemedıgımızı bıldıgı halde
zaten 6 aydır bu cocuk benle aynı sehırde kalıyor
surada topu topu bır ay bıle rahat zamanımız yoktur
ben onyargı yapmamaya calıstım da
bılmıyorum sen mesela kafalarımız uyusuyor kafa bır kadın demıssın kendı kaynanan ıcın
benım adayım ıle pek ortak noktamız yok gıbı
kendısı ıle kultur farkı yasıyoruz dıyebılırız
bıraz patavatsızca konusuyor
daha ılk tanıstıgımız gun
boynuma bakıp ıyı fazla altın sevmıyorsun demekkı dedı
bende hayır severım dedım
oda yok yok sevsen takardın, ıyı ıyı sevmıyorsun dedı
yanı ben bu kadına ne yapabılırım arkadaşlar
sevgılım ama oyle degıldır kulturludur
ortamda nasıl davranılacagını bılır

tamam cnm daha iyi anladım verdiğin örnekte.. Biraz değil Baya patavatsızmış.. olsun, sen sevgiline Bu yüzden sırt çevirme.. hiç kadınla polemiğe girme.. gereken cevapları veriyormuşsun zaten.. ilişkim Bitecek falan giBi laflar söyleme.. ilişkiyi Bitirecek Bi durum söz konusu değil.. sadece adamına göre muamele.. ona göre yaklaş.. fazla hesaBa alma.. nişanda da düğünde de senin istediklerin olacak.. kafana takma.. herkes saBaha kadar hayal kursun.. senin hayal ettiğin gibi gerçekleşecek herşey.. çok takma Bu kadını cnm ya..

işte bana kadın herseye tas koyacakmıs gıbı gelıor
sevgılımde maddı yonde hangı taraf avantajlı o tarafı tutarmıs gıbı gelıyor
yanı bugun hep bunu dusundum zaten
ben sevgılıme benım arkamda durur dıyemıyorum bu aralar
kadında zaten aklımı cok karıstırıyor
evlılıkle ılgılı konusulunca ıyı paranızı bırıktırın madem demıs, hıc bızde elımızden gelen bısıy olursa yaparız dememıs
madem para bırıktırın dıyorsun
dugun yapmayın ne gerek var dıye nıye karısıyorsun o zaman

işte evlenmek zordur cnm.. ele karışmak o kadar zordur ki.. üüüüffff.. Biraz daha geniş olacaksın daha saBırlı olacaksın.. Bazı şeylere gülüp geçmeyi öğreneceksin.. valla istediğin kadar Ben ailesiyle evlenmiyorum desen de ailesiyle evleniyorsun.. her erkek ailesini ilişkisine Bulaştiriyor çünkü.. Biz öyle değiliz ailemizle ilişkimiz arasındaki çizgiyi çok güzel koyuyoruz onlar öyle değil ama Bizi çok fazla yüz göz ediyorlar.. ciddi Bi ilişkileri olduğu zaman annelerine ihanet ediyormuş giBi hissediyorlar sanki ve annelerini ilişkilerinin içine sokuyorlar.. Bu durumda sen Biraz daha tahammülkar olacaksın.. he deyip geçeceksin.. çok takmayacaksın.. Benimki Bile o kadar çok sevmeme rağmen patavatszlık eder Bazen.. mesela dün türkü Bara gidecektik ee kızım sen niye daha süslü püslü Bişeyler giymedin dedi.. daha önceden olsa Bu lafına alınırdım çünkü ortam içinde kıyafetime laf söyledi.. ama niyetinin kötü olmadiğini Biliyorum, safliğina veriyorum.. tahammül sınırım o kadar arttı ki anlatamam.. senin Bu yaşadıkların ne ki canımmm, Ben sana eski kayınvalidemi anlatsam şişersin sinirden =))) hayat Beni o kadar geniş o kadar saBırlı yaptı ki, iyi ki de yaptı gerçi..

anlıyorum seni cnm.. çoook iyi anlıyorum hem de.. eski kayınvalidem Bizim nişan zamanında "sessizce gelip yüzüğünüzü takarız tantanaya masrafa gerek yok" dedi.. hatta Ben Bu konuyu annenle konuşacam siz anlamazsınız dedi sanki annem nişanlanacak =) sadece gülümsedim.. cevap Bile vermedim.. gittim sevgilime "ya Benim istediğim giBi çalgılı çengili şatafatlı Bi nişan olacak ya da hiç olmayacak" dedim.. güzel pemBe Bi tuvalet diktirdim, ne gereği var siyah sade Bişey alalım dedi.. cevap vermedim kendisine.. sevgilime söyledim "Ben ne istiyorsam yapılacak yoksa Bozarız Bu işi" dedim. neyse salonda harika Bi nişanım oldu.. çünkü Ben kendisiyle yüz göz olmadan kartlarımı açık oynadım.. dedim Ben Bunu Bunu istiyorum, annen yapamam diyor hatta annemle konuşmakla tehdit ediyor, siz Bilirsiniz dedim.. herşey istediğimden de güzel oldu.. ayrıldık olmadı.. kısmet değilmiş.. ama şimdi gene nişanlanacak evlenecek olsam Benim istediğim giBi olacak.. ne canını sıkıyorsun ki, takma Bunları.. konuşur herkes.. he de geç.. iş sevgilinde Bitiyor.. sana olan sevgisi sağlamsa sen gerisini hiç düşünme..

canımn işte
sen benım ıstedıgım gıbı olacak demıssın
o donemde sevgılım ya annesının huyuna gıderse dıye dusunuyorum bazen ya o anda anlarsam
su an ayrılamıyorum ıcımde bır keske kalmasın dıye
sevdıgımı dusunuyorum , pısman olmayayım dıyorum
en ıyısı nısanlanıp ıyıce baksam mı ne oluyor ne bıtıyor
yanı bu sorunlar asılır mı yada gercekten artar mı baksam mı dıe rıske gıreyım mı dıye dusunuyorum
kafam cok karısık anlayacagın
ben bu ıs olmaz dıye rest cekmez sevgılımde hıc restlere gelemez
ıyı olmasın dıye dımdızlak bırakabılır valla benı

okudum okudum okudum konuya pat diye dalıyorum ama merak ettim

bırakırsa ne olur??? yani nelerdir kaybedeceklerin???

Sorunlarınız çok belli ama tek suçlu var bence ortada Sevgiliniz ..
Bir erkek ailesi ile sevgilisi karısı neyı olucaksa aralarındakkı mesafeyı ve saygıyı o dengelemelı..
Hem ailesini ezdirmemeli hemde sevdiğini ..

Nefret ediyorum boyle ana kuzusu erkeklerden..
Kızın kalbıne gırene kadar herseye tamam derler.. mukemmel eş adayı rolunde olurlar
baktılar kız razı iş bitti evllılık var dokulur o zaman hersey .. yok annemı kıramam oda annem bılmem ne
ama kızın aılesını dusunmezler,anne demez cogu,aramaz sormaz, hep soguk davranırlar..
suan bu saydıklarımın hepsi sızın durumunuzda var gordugum kadarıyla..
ya ben evlı deılım belkı dusuncelerımın bır hukmu gecerlılıgı yoktur,ama evlı cok arkadaşım var
sızın suan dedıklerınızı zamanında yaşayan ve evlenınce geçer umuduyla evet dıyen .
şimdi çoğu pişman.. cunku evledıkten sonra soyledıklerıne gore eşleri dahada kendı ana babalarına duskun oluyormus .. karar sızın hakkınızda hayırlısı olsun

ana kuzusu erkeklerle evlenmeyın annelerının sozunden cıkmıyorlar hanımlarını ıkıncı plana atıyorlar .bır ahbabımın kızı evlılıgın esıne gelmısken cocuk anasına uydu evlıgı suya dustu bazen analar ıyı yapayım derken cocuklarının hayatlarıyla mutluluklarıyla oynuyorlar ya herseyı goze alcaksınız yada ıyıce esınızı bastan secıceksınız bbenden tavsıye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…