- Konu Sahibi Benimdilemmam
-
cnm geçmişi okumadım yanlızca senin ilk mjını okudum
bende 4 yıllık evliyim ve kayınvalidemin abuk sabuk tavırlarından sıkılmış durumdayım....
açık ve net sevgilin aşırı bencil davranıyo ve sen sadece sevdiğin için bu durumu sakın ört bas etme çünkü önemli bi mevzuu
objektif olmamı istersen bu ilişkiyi bitir belki kızıcaksın ama evlilik o kadar kolay bişi değil hele ki bu muhabbetin gerçekleşmediği halde bu kadar baskı hissediyosan evliliği aklından geçirme
balık baştan kokar ve huyly huyundan vazgeçmez cnm kendine yazık etme
çok severek evlendim halada seviyorum ama inan şuan ki rahatlığıma ulaşmak için çok çaba sarfettim ve şuan eski neşem canlılığım hiç kalmadı
bi erkek için değer mi aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım annesı evde oturunca beyfendı annem yanlız deyıp eve koşuyor
kadın yanı hayatımızı mahvedıyor burada oldugu donemlerde
aynı evde yaşasalardı en azından ınsan bılerek yaklaşır
sevgılımı ılk tanıdıgımda anne kuzulugundan uzak, kendı ayaklarının ustunde duran olgun bır erkektı , sonra emzıklı ana kuzusuna donustu, bunu da annesı polıtık davranarak yaptı
kardesı burs alıyor dedım ama gercek anlamda maddı acıdan ıhtıyacı olup alan cok arkadasım oldu benım,bu kız ıse aldıgı bursu gecelerı barlarda yıyor canım haftada ıkı uc aksam mutlaka gıder, evı elektronık doludur, ayrıca tek basına ogrencı evınde luks bır semtte, ayrıca kopek alıp buna bakabılecek durumda
babası ve annesının durumu da gayet ıyı, annesı 1,5 ay tatıl yaptı guneyde vılla kıralayarak , bu mu kötü durum lütfen:bbo:
benım takıldıgım nokta cuzdan kontrolu degıl
gozume soka soka maddı acıdan ıyı yasayıp sonra oglunun annemlerın durumu kotu benımkılere dokunmayalım senınkıler yardım etsın demesı
o zaman dırek aılelerımıze dokunmayalım kendımız yapalım deseydı basta kabul ederdım
o yuzden sımdı bu ıkıyuzlulugu cımrılıgı kabul edemıyorum
ayyy canım şimdi anladım seni
ya isterse trilyonları olsun da yardım etmesinler, ben insafsızlar der geçerim ama
bi erkek nasıl sevgilisine benimkilere dokunmayalım seninkiler yardım etsin der? kusura bakma canım ama ben bunu acizlik olarak görüyorum erkekte, dese ki ailemin durumu yok mecbur herseyi ikimiz yapıcaz, yine tamam da, neden senin ailenden bişey bekliyo ki bilmiyorumkismile
ya sanki sorumluluk alamayacak gibi, yarın da geçim dersiniz vs (allah göstermesin) olursa sürekli ara aileni para göndersinler der gibi geliyo
yol yakınken al karşına konuş be canım bence
ay bilemiyorum canım
artık uzgun ve caresız hıssedıyorum kendımı
demekkı boyle kaynanalar yuzunden oluyor hersey
bıde benım sevgılım hıc ana kuzusu degıldı normalde
o hic ana kuzusu sanmadiklarimizz nedense sonradan annelerinin sozunden bir milim oynamiyorlar.. nasil soz dinliyorlar.. siz onlar icin on takla atarken ailenize onlar annem izin vermiyor annem soyle diyor babam boyle diyor diye onunuze setler koyuyorlar..
acizler iste tek kelime ile.. aileler daha da enteresan, senelerce adam gibi uzerlerine dusmedikleri cocuklari bir anda hayatlarinin merkezi oluveriyor.. siz de sadece izleyebiliyorsunuz..
Sen de biraz korku gördüm,
korku derken acaba ne düşünecekler, erkek arkadaşım bana patlayacak vs gibi.
Halbuki şimdiden fikirlerin ve tepkilerin net olmalı.
Sen sen olmalısın.
Herkesin fikirlerine evet dersen, bahaneler üretirsen,
gerçeklerden kaçarsan,
evlendikten sonra hiç kabul ettiremezsin.
Bence ettirmemelisinde.
Çünkü evlenmeden önce kabul edip bazı şeyleri, sonra şimdi kabul edemiyorum demek yanlış bence.
Ağlamayana meme vermiyorlarmış, ben bunu anladım.
Ben de evlliğimde bazı müdahelerlerden dolayı bazı sıkıntılar yaşayan biriydim,
Ta ki son 5 güne kadar.
Bir patladım, bir patladım, hatta görüşmüyorum bundan sonra dedim annesiyle.
O da bugüne kadar sustuklarını bir güzel konuştu annesiyle.
Bir sürede görüşmeyin demiş.
Sonra dayanamadım yine telefonla aradım, konuştuk dün akşam.
Değişimi bir bilsen.
Canım kızım yavrum, sen öyle yanlış anladın , böyle yanlış anladın vs vs.
Yakında gelecekler yüzyüze de gereken kozları paylaşacağız.
Açık olmak önemliymiş, oturup kendi kendi yediğin zaman hep olan size olacak.
Daha nişanlı bile olmadığın birinin bu kadar tepkisi ve beklentileri,
bana hiç normal gelmiyor.
Normal olmadığınıda oturup açık açık konuşmak lazım.
1 bahane uydurursun , 2 uydurursun, 3. ye erkek arkadaşın,
hakkı olmadan hesap sormaya başlar.
Açık olursan umarım saygı duyar fikrlerine.
Daha şimdiden saygı duymuyorsa, o zaman bir birlikteliliğinde anlamı yok bence.
varya pirlanta senin bu kadar tedirgin olman bile hata.. yahu var sen istedigini soyle dusunmesi gereken karsi taraf.. acik acik soyle bu kadar cok aile iliskilerinizin icersinde olmak istemiyorum.. aramadigim zaman annenin bana hesap sormasini size geldigimde de bana is buyurmasini istemiyorum de..
iliskiler boyle iste hep iyi yanini olur yanini gosterebiliyorsun karsindakine icindekileri aklindan tam geceni soyleyemiyorsun.. hatalar da hep burdan cikiyor..
icinden geldigi gibi soyle ki icinden geldigi gibi davran ki adam da ona gore atsin adimlarini.. emin ol simdi soylediign icin ne kadar suclanirsan ilerde de soylemedigin icin suclanacaksin.
o yuzden bosuna stres yapma kendini icinden ne geciyorsa soyle gitsin..
inşaallah canım, hayırlısı boshayallersmiledimi yoksa patlayıvereceğim bir yerde şekerim
of off şu işi bir halletsem hemen yazacağım buraya kızlar
inşaallah canım, hayırlısı boshayallersmile
sizin konusmaktan baska careniz yok acik acik..
ama annesinin fazla kalmasi veya sevgilinize maddi manevi acidan yuklenmesini fazla gozune sokmayin derim..
sadece evlendikten sonra bu durumu kabul etmeyeceginizi ve simdi bile rahatsiz oldugunuzu bir seylerin net olmadigini.. ve kendi aileniz aranmazken nicin sizin bu kadar manevi evlat gibi bu isin icinde oldugunuzu cok dikkatli sekilde sormaniz gerek..
arti sizinkiler yardim etsin derken sevgiliniz cok mutevazi davranmissiniz tepki olarak.. cidden boyle soylemesi cok ilginc!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?