• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli arkadaşlardan yardım diliyorum!!!

cnm geçmişi okumadım yanlızca senin ilk mjını okudum
bende 4 yıllık evliyim ve kayınvalidemin abuk sabuk tavırlarından sıkılmış durumdayım....
açık ve net sevgilin aşırı bencil davranıyo ve sen sadece sevdiğin için bu durumu sakın ört bas etme çünkü önemli bi mevzuu
objektif olmamı istersen bu ilişkiyi bitir belki kızıcaksın ama evlilik o kadar kolay bişi değil hele ki bu muhabbetin gerçekleşmediği halde bu kadar baskı hissediyosan evliliği aklından geçirme
balık baştan kokar ve huyly huyundan vazgeçmez cnm kendine yazık etme
çok severek evlendim halada seviyorum ama inan şuan ki rahatlığıma ulaşmak için çok çaba sarfettim ve şuan eski neşem canlılığım hiç kalmadı
bi erkek için değer mi aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cnm bu kaynanalar yüzsüz
sen bayramda aramazsan kibirli olursun hı şuna bak bi kere aramadı der ama sevgilin anneni bikere bile aramaz
anladığım kadarıyla ne kadar iyi olsa da seni evine geldiğinde pervane edecek bi kadın

cnm geçmişi okumadım yanlızca senin ilk mjını okudum
bende 4 yıllık evliyim ve kayınvalidemin abuk sabuk tavırlarından sıkılmış durumdayım....
açık ve net sevgilin aşırı bencil davranıyo ve sen sadece sevdiğin için bu durumu sakın ört bas etme çünkü önemli bi mevzuu
objektif olmamı istersen bu ilişkiyi bitir belki kızıcaksın ama evlilik o kadar kolay bişi değil hele ki bu muhabbetin gerçekleşmediği halde bu kadar baskı hissediyosan evliliği aklından geçirme
balık baştan kokar ve huyly huyundan vazgeçmez cnm kendine yazık etme
çok severek evlendim halada seviyorum ama inan şuan ki rahatlığıma ulaşmak için çok çaba sarfettim ve şuan eski neşem canlılığım hiç kalmadı
bi erkek için değer mi aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ay bilemiyorum canım
artık uzgun ve caresız hıssedıyorum kendımı
demekkı boyle kaynanalar yuzunden oluyor hersey
bıde benım sevgılım hıc ana kuzusu degıldı normalde

sen bir de evlendikten snr gör
ben kendimi inandırmak için en sonunda sesini kaydetip dinlettip yine de annesi için bi çıkar yol buldu kendince ama artık eşimde dikkat ediyo kayınvalidemin davranışlarına
kadınlar susuyo erkekler kükrüyo

AY CANIM Allah yardımcım olsun ınsallah
oy cok boyle umutsuz hıssedıyorum
cuma cuma gunu Allahtan dılegım varsa bır cıkar yol
benım kalbıme bunu dogurması
cunku bu yolda cıddı adımlar atmaya nıyetlı durumdayım

canım annesı evde oturunca beyfendı annem yanlız deyıp eve koşuyor
kadın yanı hayatımızı mahvedıyor burada oldugu donemlerde
aynı evde yaşasalardı en azından ınsan bılerek yaklaşır
sevgılımı ılk tanıdıgımda anne kuzulugundan uzak, kendı ayaklarının ustunde duran olgun bır erkektı , sonra emzıklı ana kuzusuna donustu, bunu da annesı polıtık davranarak yaptı

kardesı burs alıyor dedım ama gercek anlamda maddı acıdan ıhtıyacı olup alan cok arkadasım oldu benım,bu kız ıse aldıgı bursu gecelerı barlarda yıyor canım haftada ıkı uc aksam mutlaka gıder, evı elektronık doludur, ayrıca tek basına ogrencı evınde luks bır semtte, ayrıca kopek alıp buna bakabılecek durumda

babası ve annesının durumu da gayet ıyı, annesı 1,5 ay tatıl yaptı guneyde vılla kıralayarak , bu mu kötü durum lütfen:bbo:
benım takıldıgım nokta cuzdan kontrolu degıl
gozume soka soka maddı acıdan ıyı yasayıp sonra oglunun annemlerın durumu kotu benımkılere dokunmayalım senınkıler yardım etsın demesı
o zaman dırek aılelerımıze dokunmayalım kendımız yapalım deseydı basta kabul ederdım
o yuzden sımdı bu ıkıyuzlulugu cımrılıgı kabul edemıyorum

ayyy canım şimdi anladım seni
ya isterse trilyonları olsun da yardım etmesinler, ben insafsızlar der geçerim ama
bi erkek nasıl sevgilisine benimkilere dokunmayalım seninkiler yardım etsin der? kusura bakma canım ama ben bunu acizlik olarak görüyorum erkekte, dese ki ailemin durumu yok mecbur herseyi ikimiz yapıcaz, yine tamam da, neden senin ailenden bişey bekliyo ki bilmiyorumkismile

ya sanki sorumluluk alamayacak gibi, yarın da geçim dersiniz vs (allah göstermesin) olursa sürekli ara aileni para göndersinler der gibi geliyo
yol yakınken al karşına konuş be canım bence

ayyy canım şimdi anladım seni
ya isterse trilyonları olsun da yardım etmesinler, ben insafsızlar der geçerim ama
bi erkek nasıl sevgilisine benimkilere dokunmayalım seninkiler yardım etsin der? kusura bakma canım ama ben bunu acizlik olarak görüyorum erkekte, dese ki ailemin durumu yok mecbur herseyi ikimiz yapıcaz, yine tamam da, neden senin ailenden bişey bekliyo ki bilmiyorumkismile

ya sanki sorumluluk alamayacak gibi, yarın da geçim dersiniz vs (allah göstermesin) olursa sürekli ara aileni para göndersinler der gibi geliyo
yol yakınken al karşına konuş be canım bence

vallahi canım bende konuşmayı düşünüyorum gerçekten yoksa
bu böyle olmayacak
bakalım konuşmak çare olacak mı?

ay bilemiyorum canım
artık uzgun ve caresız hıssedıyorum kendımı
demekkı boyle kaynanalar yuzunden oluyor hersey
bıde benım sevgılım hıc ana kuzusu degıldı normalde

o hic ana kuzusu sanmadiklarimizz nedense sonradan annelerinin sozunden bir milim oynamiyorlar.. nasil soz dinliyorlar.. siz onlar icin on takla atarken ailenize onlar annem izin vermiyor annem soyle diyor babam boyle diyor diye onunuze setler koyuyorlar..
acizler iste tek kelime ile.. aileler daha da enteresan, senelerce adam gibi uzerlerine dusmedikleri cocuklari bir anda hayatlarinin merkezi oluveriyor.. siz de sadece izleyebiliyorsunuz..

o hic ana kuzusu sanmadiklarimizz nedense sonradan annelerinin sozunden bir milim oynamiyorlar.. nasil soz dinliyorlar.. siz onlar icin on takla atarken ailenize onlar annem izin vermiyor annem soyle diyor babam boyle diyor diye onunuze setler koyuyorlar..
acizler iste tek kelime ile.. aileler daha da enteresan, senelerce adam gibi uzerlerine dusmedikleri cocuklari bir anda hayatlarinin merkezi oluveriyor.. siz de sadece izleyebiliyorsunuz..

işte gerçekten çok garip
Allah yardımcım olsun
bundan sonra herseyı kendı ıstedıgıme gore yapacagım
bakalım sonucu nasıl olacak?

Sen de biraz korku gördüm,
korku derken acaba ne düşünecekler, erkek arkadaşım bana patlayacak vs gibi.
Halbuki şimdiden fikirlerin ve tepkilerin net olmalı.
Sen sen olmalısın.
Herkesin fikirlerine evet dersen, bahaneler üretirsen,
gerçeklerden kaçarsan,
evlendikten sonra hiç kabul ettiremezsin.
Bence ettirmemelisinde.
Çünkü evlenmeden önce kabul edip bazı şeyleri, sonra şimdi kabul edemiyorum demek yanlış bence.
Ağlamayana meme vermiyorlarmış, ben bunu anladım.
Ben de evlliğimde bazı müdahelerlerden dolayı bazı sıkıntılar yaşayan biriydim,
Ta ki son 5 güne kadar.
Bir patladım, bir patladım, hatta görüşmüyorum bundan sonra dedim annesiyle.
O da bugüne kadar sustuklarını bir güzel konuştu annesiyle.
Bir sürede görüşmeyin demiş.
Sonra dayanamadım yine telefonla aradım, konuştuk dün akşam.
Değişimi bir bilsen.
Canım kızım yavrum, sen öyle yanlış anladın , böyle yanlış anladın vs vs.
Yakında gelecekler yüzyüze de gereken kozları paylaşacağız.
Açık olmak önemliymiş, oturup kendi kendi yediğin zaman hep olan size olacak.
Daha nişanlı bile olmadığın birinin bu kadar tepkisi ve beklentileri,
bana hiç normal gelmiyor.
Normal olmadığınıda oturup açık açık konuşmak lazım.
1 bahane uydurursun , 2 uydurursun, 3. ye erkek arkadaşın,
hakkı olmadan hesap sormaya başlar.
Açık olursan umarım saygı duyar fikrlerine.
Daha şimdiden saygı duymuyorsa, o zaman bir birlikteliliğinde anlamı yok bence.

Sen de biraz korku gördüm,
korku derken acaba ne düşünecekler, erkek arkadaşım bana patlayacak vs gibi.
Halbuki şimdiden fikirlerin ve tepkilerin net olmalı.
Sen sen olmalısın.
Herkesin fikirlerine evet dersen, bahaneler üretirsen,
gerçeklerden kaçarsan,
evlendikten sonra hiç kabul ettiremezsin.
Bence ettirmemelisinde.
Çünkü evlenmeden önce kabul edip bazı şeyleri, sonra şimdi kabul edemiyorum demek yanlış bence.
Ağlamayana meme vermiyorlarmış, ben bunu anladım.
Ben de evlliğimde bazı müdahelerlerden dolayı bazı sıkıntılar yaşayan biriydim,
Ta ki son 5 güne kadar.
Bir patladım, bir patladım, hatta görüşmüyorum bundan sonra dedim annesiyle.
O da bugüne kadar sustuklarını bir güzel konuştu annesiyle.
Bir sürede görüşmeyin demiş.
Sonra dayanamadım yine telefonla aradım, konuştuk dün akşam.
Değişimi bir bilsen.
Canım kızım yavrum, sen öyle yanlış anladın , böyle yanlış anladın vs vs.
Yakında gelecekler yüzyüze de gereken kozları paylaşacağız.
Açık olmak önemliymiş, oturup kendi kendi yediğin zaman hep olan size olacak.
Daha nişanlı bile olmadığın birinin bu kadar tepkisi ve beklentileri,
bana hiç normal gelmiyor.
Normal olmadığınıda oturup açık açık konuşmak lazım.
1 bahane uydurursun , 2 uydurursun, 3. ye erkek arkadaşın,
hakkı olmadan hesap sormaya başlar.
Açık olursan umarım saygı duyar fikrlerine.
Daha şimdiden saygı duymuyorsa, o zaman bir birlikteliliğinde anlamı yok bence.

canım gene cok dogru yazmıssın
yanı konusacagım yoksa bu boyle olmayacak
Allah o kadınada gonul huzuru vermesın gunlerdır huzurumu kaçırdı
bu kadar mı takık bu kadar mı kötü yüreği
böyle yüreği olan birisi anne olmayı haketmiyor
evet konuşacağım canım
evet haklısın benden ayrılmasından korkuyorum
çünkü annesi kanatsız melek gözünde
o kadınında maskesi düşer inşallah
çocuğun borcu olduğu halde geliyor burada kalıyor tüm masrafını sevgilime yıkıyor
yararı yok zararından başka
,
ama aptallık sevgılımde

arkadaşlar burada cok guzel cumleler gectı konu ıle ılgılı konusmada kullanabılecegım
bunları alıp bır maıl yazsam dıorum
cunku konusurken bolecek buyuk ıhtımal
konunun ortasında suclanacagım
nasıl sızce

varya pirlanta senin bu kadar tedirgin olman bile hata.. yahu var sen istedigini soyle dusunmesi gereken karsi taraf.. acik acik soyle bu kadar cok aile iliskilerinizin icersinde olmak istemiyorum.. aramadigim zaman annenin bana hesap sormasini size geldigimde de bana is buyurmasini istemiyorum de..
iliskiler boyle iste hep iyi yanini olur yanini gosterebiliyorsun karsindakine icindekileri aklindan tam geceni soyleyemiyorsun.. hatalar da hep burdan cikiyor..
icinden geldigi gibi soyle ki icinden geldigi gibi davran ki adam da ona gore atsin adimlarini.. emin ol simdi soylediign icin ne kadar suclanirsan ilerde de soylemedigin icin suclanacaksin.
o yuzden bosuna stres yapma kendini icinden ne geciyorsa soyle gitsin..

varya pirlanta senin bu kadar tedirgin olman bile hata.. yahu var sen istedigini soyle dusunmesi gereken karsi taraf.. acik acik soyle bu kadar cok aile iliskilerinizin icersinde olmak istemiyorum.. aramadigim zaman annenin bana hesap sormasini size geldigimde de bana is buyurmasini istemiyorum de..
iliskiler boyle iste hep iyi yanini olur yanini gosterebiliyorsun karsindakine icindekileri aklindan tam geceni soyleyemiyorsun.. hatalar da hep burdan cikiyor..
icinden geldigi gibi soyle ki icinden geldigi gibi davran ki adam da ona gore atsin adimlarini.. emin ol simdi soylediign icin ne kadar suclanirsan ilerde de soylemedigin icin suclanacaksin.
o yuzden bosuna stres yapma kendini icinden ne geciyorsa soyle gitsin..

dimi yoksa patlayıvereceğim bir yerde şekerim
of off şu işi bir halletsem hemen yazacağım buraya kızlar

sizin konusmaktan baska careniz yok acik acik..

ama annesinin fazla kalmasi veya sevgilinize maddi manevi acidan yuklenmesini fazla gozune sokmayin derim..

sadece evlendikten sonra bu durumu kabul etmeyeceginizi ve simdi bile rahatsiz oldugunuzu bir seylerin net olmadigini.. ve kendi aileniz aranmazken nicin sizin bu kadar manevi evlat gibi bu isin icinde oldugunuzu cok dikkatli sekilde sormaniz gerek..

arti sizinkiler yardim etsin derken sevgiliniz cok mutevazi davranmissiniz tepki olarak.. cidden boyle soylemesi cok ilginc!

sizin konusmaktan baska careniz yok acik acik..

ama annesinin fazla kalmasi veya sevgilinize maddi manevi acidan yuklenmesini fazla gozune sokmayin derim..

sadece evlendikten sonra bu durumu kabul etmeyeceginizi ve simdi bile rahatsiz oldugunuzu bir seylerin net olmadigini.. ve kendi aileniz aranmazken nicin sizin bu kadar manevi evlat gibi bu isin icinde oldugunuzu cok dikkatli sekilde sormaniz gerek..

arti sizinkiler yardim etsin derken sevgiliniz cok mutevazi davranmissiniz tepki olarak.. cidden boyle soylemesi cok ilginc!

evet canım ben kendım basta abartıyor muyum dıye dusunuyordum
artık cıddı cıddı evet ben haklıyım abartmıyorum dedim
demekkı erkek aılesı yuzunden boyle bozuluyor ılıskıler
bakacagım belkı de bunlar konusulmadan ayrılırız
artık gercekten de umıdımı yıtırdım
o kadında Allahından bulsun dıyorum
daha sımdıden soguttu herseyı berbat etmek uzere

Back