• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli arkadaşlardan yardım diliyorum!!!

Hangi yüzle laf edecek,yapılanlar ortada. Kızmaya ne hakkı var ben başta açık açık konuştum,madem sizinkiler yapamıyoruz diyor benimkilerde yapmasın bu yolla çözücem ben bu sorunu. Sesini çıkaramadı

anladım canım
sanırım en baştan senın gıbı net tavır koymak gerekiyor
bende aıleme pek dokunmayı dusunmuyorum
zaten bır tek babamın emeklı maası var
ne yapalım bızde ayagımızı yorganımıza gore uzatırız

annemler bırtek yatak odasını yapmayı çok istiyorlar
onu onların içinde kalmasın diye yaptıttırabilirim
ya da yatak odasına vereceklerı parayı ayrı bır hesapta tutabılırım eşimden ayrı

anladım canım
sanırım en baştan senın gıbı net tavır koymak gerekiyor
bende aıleme pek dokunmayı dusunmuyorum
zaten bır tek babamın emeklı maası var
ne yapalım bızde ayagımızı yorganımıza gore uzatırız

annemler bırtek yatak odasını yapmayı çok istiyorlar
onu onların içinde kalmasın diye yaptıttırabilirim
ya da yatak odasına vereceklerı parayı ayrı bır hesapta tutabılırım eşimden ayrı

Evet en başta kesin ve net konuşmak en doğrusu. Ailen yatak odasını yapmak istiyorsa yapsınlar o da onların muradıdır. Ama onun dışında herşeyinizi kendiniz yapın takıları düşünerek fazla açılmsdan. Zten takılarla yapmasanızda emin ol takıların kalmaz sende yok şu borç yok bu lazım onu alalım bunu yapalım,al kavga hır gür takım kalmadı dersin olur biterrr.

Evet en başta kesin ve net konuşmak en doğrusu. Ailen yatak odasını yapmak istiyorsa yapsınlar o da onların muradıdır. Ama onun dışında herşeyinizi kendiniz yapın takıları düşünerek fazla açılmsdan. Zten takılarla yapmasanızda emin ol takıların kalmaz sende yok şu borç yok bu lazım onu alalım bunu yapalım,al kavga hır gür takım kalmadı dersin olur biterrr.

bakalım canım
zaman gosterecek dogru ınsan mı degılmı
şu an aılesı ıle ılgılı hıcbır konusma yapmıyorum
cunku anladımkı aılesını kotulersem onlara yaklasıyor
bakalım dogru bır ınsansa hersey konusularak cozulur
konusmayı yapmaya su aralar mecalım yok gercekten bır an once
huzurumu bulmak ıstıyorum
bu konunun hayatımda cok gerılerde kalmasını ıstıyorum
bırıncı oncelıgım kendı yasamım olsun ıstıyorum
kesker kendılıgınden cozulse daha bır guzel olurdu

arkadaşlar konusmayı yapacagım zaman annesı uzerınde degıl genel uzerınden konusacagım annesı ıle ılgılı bırebır seyler soylemeyecegım
o zaman kotuluyorum sanıp konuyu dagıtabılır
sadece cogu zaman basbasa olmayı tercıh ettıgımı soyleyecegım
bundan sonra ayıp olmasın dıye kendımı kasmayacagım
eskıden ah erkekler, ask hıkayelerımız bolumunu okurdum
su an dırek es ve esının aılesı kısımlarını okuyorum
keske ılıskımın o donemınde burayı okusaydım
ıplerı daha elımde tutabılırdım, bunları yasamazdım
ılıskısı cıddı olanlar arkadaslarım bence bu tarafı okusunlar
evlılıkte cıkabılecek sorunlara ayna tutan bır yer bu bolum

Son düzenleme:
aa çok ilginç canım durumları kötü deyince bende harbiden ihtiyacları var sandım ama bariz lüks yasıyorlar yani hem bir kere evleniyorsn dügünsüz olur mu cok ilginç bence iş sevgilinde bitiyor csnım

evet canım
bu konuyu actıktan sonra konustum
artık dugun benım ıstedıgıme gore olacak
ve artık annesını aramayacagımı anca bayram seyranda arayacagımı soledım kabul ettı
dugun ıcınde guzel bır fıkır buldum
hem benım ıstedıgım gıbı olacak hemde gosterıs ıcın bır suru para dokulmeyecek

merhaba arkadaşlar ne zamandır konuma yazamıyordum
gecen hafta annesının dogumgunuydu
ve ben unuttum
ertesı gun annemı aradınmı dedi
bende hayır unuttum dedim
oda ara ıstersen dedı
ne oldu sana benımle ılgılı bırsey soyledı sanırım dedım
oda pırlanta bu aralar cok mu yoğun, bu aralar hıc arayamıyor heralde dedıgını soyledı
yani yıne saman altından su yürüten bır şikayet
ve kadınla daha onceden konustugumuzda bana tamam sen arayamadıgında ben ararım demişti buna rağmen
yıne sıkayet edıyor

ve bıze bır ay oncesınde tanısmaya geldıler, benı "oo cok sevıyomus ya annesi " soguktu yanı birde tanışmada,ve bu kadın hala herseye rgmen melek gıbı bılınıyor, ben annenle anlasmıstık ben aramadıgım zaman sıkayet etmıcektı dedıgım ıcın hasta hasta aglatılıyorum, Allah o kadından hıcbır sekılde razı gelmesın dıyorum ve daha sımdıden kendınden bu kadar nefret ettırdıgı ıcın tebrık edıyorum kendısını, hem cımrı hem sımarık hemde melek yuzlu olup arkadan iş çevimek herkese nasıp olmaz, birde dinden bahseder , işte ınsanlık dını vecıbelerı yerıne getırmekle olmuyor sadece, o vecıbelerle bırlıkte hakkanıyet gozeterek ah almamak oluyor, hakkımı helal etmıyorum sımdıden

walla canım ılk sayfanı okudum bıde sımdı bu son yazını..bence ısın cok zor ıyı dusun derm kı bn ıki yıllık ewlıyım.keske bastan gorebılseydım senn gbı bu durumları wazgecerdım...emın ol bunu tum kalbımle soyluyorum sana vazgec demıyorm ama daha bastan durum buyken otur ıyı dusun derım..!daha sewgılıyken bunları yapabılıyosa ewlenıpte hayatına ıyıce gırdıgın andan ıtıbaren bılemıyorum nasıl olcak..!

eşimin eski ev arkadaşı aynı senin sevgilin gibi
annesi de aynı
ailesi düğüne en ufak bir katkı yapmadılar
evin içine en ufak bir eşya almadılar
eşi ve kendisi morgıçla ev aldı
annesi diyormuş ki ben aldım o evi onlara
bir de annesi sözlendikleri zaman ne demiş:
bundan sonra maaşlarınızı birleştireceksiniz
ona verilcekmiş
üstelik durumları çok iyi
1,5 senedir evliler ama çocuk annesinin
yanlışlarını görmüyor karısına destek çıkmıyor
evde sürekli bir huzursuzluk var
kadın her aradığında kızı deli ediyor
yani benim anladığım kendisine hizmetçi arıyormuş
herşeyi kendi yapmış gibi gösteriyor
utanmadan bir de para istiyormuş
yani Allah yardımcın olsun...
evlilikte bence en önemli şey sex değil huzurdur
kolay gelsin...

merhaba arkadaşlar ne zamandır konuma yazamıyordum
gecen hafta annesının dogumgunuydu
ve ben unuttum
ertesı gun annemı aradınmı dedi
bende hayır unuttum dedim
oda ara ıstersen dedı
ne oldu sana benımle ılgılı bırsey soyledı sanırım dedım
oda pırlanta bu aralar cok mu yoğun, bu aralar hıc arayamıyor heralde dedıgını soyledı
yani yıne saman altından su yürüten bır şikayet
ve kadınla daha onceden konustugumuzda bana tamam sen arayamadıgında ben ararım demişti buna rağmen
yıne sıkayet edıyor

ve bıze bır ay oncesınde tanısmaya geldıler, benı "oo cok sevıyomus ya annesi " soguktu yanı birde tanışmada,ve bu kadın hala herseye rgmen melek gıbı bılınıyor, ben annenle anlasmıstık ben aramadıgım zaman sıkayet etmıcektı dedıgım ıcın hasta hasta aglatılıyorum, Allah o kadından hıcbır sekılde razı gelmesın dıyorum ve daha sımdıden kendınden bu kadar nefret ettırdıgı ıcın tebrık edıyorum kendısını, hem cımrı hem sımarık hemde melek yuzlu olup arkadan iş çevimek herkese nasıp olmaz, birde dinden bahseder , işte ınsanlık dını vecıbelerı yerıne getırmekle olmuyor sadece, o vecıbelerle bırlıkte hakkanıyet gozeterek ah almamak oluyor, hakkımı helal etmıyorum sımdıden

sen daha çok çekeceksin o kadından merak etme canım. bende aynıydım en son bir koydum mesafeyi hiçbirşyde aramıyorum. cumaları aramıyormuşum şikayet etmiş bende aramıycam dedim eşime, kandillerde gitmiyormuşuz da gittikte seni zorla götürdümde annene noldu seni evden kovdu dedim o oldu. şimdi yine eşimle annesi kavgalılar gitmiyoruz bişey diyemiyorlar. her ikinizde tavrınızı koymalısınız yoksa üzerine kara bulut gibi çöker huzurunuz kalmaz.

ay arkadaşlar saolun yorum yazmışsınız
sanırım bu adam duzelmez
kı baslarda hıc boyle degıldı
bızım aramız ıyı oldugu donemler boyle degıldı
ne zaman aramız bozuldu
annesı hemen tılkılık yapıp araya gırdı
kadın cok korktu elımde oynatacagım dıye
keske o donem yapabılseydım sırf bu kadına ınat

o yuzden bunun gıbı kotuluk dusunen kadınlara en basından bu ımkanı vermemek lazım
Allah razı gelmesın

Kayınvaliden isini cok iyi biliyor.
Birazda insanın icinde olmalı bende tanıstım annesiyle, ama böyle biri degildi yani.
Zaten diger gelinleriyle sürtüsmelerini illa duyardım kötü olsaydı. :23:
Allah yardımcın olsun.
Ama bende dügün masraflarını evlenecek ciftlerin karsılıklı yapması taraftarıyım.
Cünkü ileride laf sokmalar olur. Yada kendileri karsılıyor diye söz sahibi olurlar.
Biz para biriktirip bir cok seyi kendimiz yapmayı düsünüyoruz.
Gönül isterki herseyi yapalım ama o malesef imkansız !!
Ailelerimize en az sekilde yük olmak istiyoruz.

ay arkadaşlar saolun yorum yazmışsınız
sanırım bu adam duzelmez
kı baslarda hıc boyle degıldı
bızım aramız ıyı oldugu donemler boyle degıldı
ne zaman aramız bozuldu
annesı hemen tılkılık yapıp araya gırdı
kadın cok korktu elımde oynatacagım dıye
keske o donem yapabılseydım sırf bu kadına ınat

o yuzden bunun gıbı kotuluk dusunen kadınlara en basından bu ımkanı vermemek lazım
allah razı gelmesın

aminnnn.........

Kayınvaliden isini cok iyi biliyor.
Birazda insanın icinde olmalı bende tanıstım annesiyle, ama böyle biri degildi yani.
Zaten diger gelinleriyle sürtüsmelerini illa duyardım kötü olsaydı. :23:
Allah yardımcın olsun.
Ama bende dügün masraflarını evlenecek ciftlerin karsılıklı yapması taraftarıyım.
Cünkü ileride laf sokmalar olur. Yada kendileri karsılıyor diye söz sahibi olurlar.
Biz para biriktirip bir cok seyi kendimiz yapmayı düsünüyoruz.
Gönül isterki herseyi yapalım ama o malesef imkansız !!
Ailelerimize en az sekilde yük olmak istiyoruz.

evet oglunun huyunu ıyı bıldıgı ıcın nerden ne yapacagını nasıl kotuluk yapacagını çok iyi biliyor

ama kendı kızı da var hıc ona bu sekılde ah edecegımı hesaba katmıyor sadece

evet oglunun huyunu ıyı bıldıgı ıcın nerden ne yapacagını nasıl kotuluk yapacagını çok iyi biliyor

ama kendı kızı da var hıc ona bu sekılde ah edecegımı hesaba katmıyor sadece

Evet kendi kızları aynı sorunları yasasa ne olurdu acaba???
Gelin birsey isteyince suc olur oglumun canını yiyor, masrafı hic bitmiyo der.
Kendi kızı olunca damadım kızımın elini sıcak sudan soguk suya sokmuyo, her istedigin alıyor der. Aradaki mantık iste senin kızın da gelinin gibi el evinde degil mi??:27:

Bu tamamıyle vıcdan anladıgım kadarı ıle
ve genelde vıcdanı olmayan kendı cocugunun bıle mutlulugunu onemsemeyen ınsanlar
bu gıbı harekette bulunuyorlar

Allah razı gelmesın dıyorum
bazen telefonu acıp bır ton seyı soyleyıp kapayasım gelıyor
bır ınsan kendınden bu kadar nefret ettırebılır
ogluna hıcbırsey soylenmıyor hemen
annem ıyınıyetlı soyledı onu oluyor adı

Bu tamamıyle vıcdan anladıgım kadarı ıle
ve genelde vıcdanı olmayan kendı cocugunun bıle mutlulugunu onemsemeyen ınsanlar
bu gıbı harekette bulunuyorlar

Allah razı gelmesın dıyorum
bazen telefonu acıp bır ton seyı soyleyıp kapayasım gelıyor
bır ınsan kendınden bu kadar nefret ettırebılır
ogluna hıcbırsey soylenmıyor hemen
annem ıyınıyetlı soyledı onu oluyor adı

Üzülme canım ya allah büyüktür !! :70:

şunu belirteyim sadece ilk mesajını okudum yorumları okumadım
ama sorun annede değil bence
sevgilinde
sana benim aileme dokunmayalım senin ailen yardım etsin diyebiliyor
ve sen fersah fersah kaçmıyorsun....
olmaz
insan ailesinin durumu yoksa bile bütçeleri dahilinde yapabilecekelri hereşyi yapmlarını sağlarım seni üzdürmem falan der y ada biz kendimiz yaparız ailelere gerek yok der
kadın bekar oğlunun evine gidiyor
belkide daha önce oğlunun kız arkadaşlarını gördü onlarla bir sonuca ulaşamayacağını anladı bari bu kız düzgün b iri gibi duruyor anlattıklarındaN gideyim kolaçan edeyim oğlanı da bu kızı üzmesin dikkatli davransın diye düşündü oğlan ANNeleri biraz nazlanmak isterler geçmişten beri böyle bu durum
ya hiiç tanışmayacaktın ya da tanışınca böyle nazlara niyazlara tamam diyeceksin

Back