• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli arkadaşlardan yardım diliyorum!!!

artık benım aılem laf soz konusu olmayacakmıs
o aıleme cok dokunamam derken
20 bın ,30 bın o cıvarda parayı ısteyemem demek ıstemıs
yoksa 10 bın felan verırlermıs zaten

ya arkadaslar kadını sevmıyorum keske dıyorum bıze geldıklerınde
bu sefer ankarada ne zaman gorsem sizi yuzunuz asıktı hayırdır bır sorun mu var felan deseydım
en azından yaptıklarının yanına kar olmadıgını anlardı

artık benım aılem laf soz konusu olmayacakmıs
o aıleme cok dokunamam derken
20 bın ,30 bın o cıvarda parayı ısteyemem demek ıstemıs
yoksa 10 bın felan verırlermıs zaten

ya arkadaslar kadını sevmıyorum keske dıyorum bıze geldıklerınde
bu sefer ankarada ne zaman gorsem sizi yuzunuz asıktı hayırdır bır sorun mu var felan deseydım
en azından yaptıklarının yanına kar olmadıgını anlardı

o sen kızınca iyi laf değiştirmiş
erkekelr öyle yorumlu laflar kuramazlar düşündüklerini söylerler
biz kadınların işi o bir kelimede 10 anlam barındırmak
açıkcası bana suratsız diyor deyip seni suçlardı o laftan
ayrıca arada resmi bir durum yok
nişanlımla başbaşa kalmamıza izin vermiyor desen tamam derdim de
sevgili????
olumlu anlamda kaldığını düşünmüyorsan demek ki amacı seni kaçırmak

o sen kızınca iyi laf değiştirmiş
erkekelr öyle yorumlu laflar kuramazlar düşündüklerini söylerler
biz kadınların işi o bir kelimede 10 anlam barındırmak
açıkcası bana suratsız diyor deyip seni suçlardı o laftan
ayrıca arada resmi bir durum yok
nişanlımla başbaşa kalmamıza izin vermiyor desen tamam derdim de
sevgili????
olumlu anlamda kaldığını düşünmüyorsan demek ki amacı seni kaçırmak

bılmıyorum oyle ya da boyle
ben aılemı ezdırmeyecegım
o kadınında zırnıgını ıstemıyorum
en aazından laf soylemeye yuzu olmaz
ya o sevgılımın eskı sevgılılerı gıbı sureklı arasın sorsun yalakalık edılsın ıstıyor bende onu yapmıyorum
derdı o egosunu şişiremiyor derdi onun o
evet benı ıstemedıgını dusunuyorum artık

Sorun erkek arkadaşında bence canım
Kaynanana hiç kızma (tamam onunda hatası var ama en çok hata sevgilinde)
Aranızdaki dengeyi o sağlıyacak
İlerde daha çok sorunlarınız olduğunda ne olacak
Yine kaynana yapacak , eşin yanında olamıyacak
Aslında kaynana yükleneceğine , sevgiline yüklen
Sen evlensen bile bu adam seni koruyup kolluyacak türden birimi ?
Seni ezdirirmi ? Keşke tek dert para olsaydı
Çalışır öderdiniz , ama senin en büyük sıkıntın bu

Son düzenleme:
Sorun erkek arkadaşında bence canım
Kaynanana hiç kızma (tamam onunda hatası var ama en çok hata sevgilinde)
Aranızdaki dengeyi o sağlıyacak
İlerde daha çok sorunlarınız olduğunda ne olacak
Yine kaynana yapacak , eşin yanında olamıyacak
Aslında kaynana yükleneceğine , sevgiline yüklen
Sen evlensen bile bu adam seni koruyup kolluyacak türden birimi ?
Seni ezdirirmi ? Keşke tek dert para olsaydı
Çalışır öderdiniz , ama senin en büyük sıkıntın bu

işte bılmıyorum canım
bu sorunları aşamadık
sanırım sevgılım oyle bırı degıl
:50:

Çok başın ağrır,evlenmeden tavrını koy,sevgiline de sülalesine de...Sonra çok pişman olursun,istemediğin bir hayatı yaşamaktansa sonlandırmak her zaman en iyisidir.Tabii ki sevgilin seni desteklemezse artık en son çare bu.:78:

Çok başın ağrır,evlenmeden tavrını koy,sevgiline de sülalesine de...Sonra çok pişman olursun,istemediğin bir hayatı yaşamaktansa sonlandırmak her zaman en iyisidir.Tabii ki sevgilin seni desteklemezse artık en son çare bu.:78:

evet canım sagol

sımdı sevgılım ıstedıgın zaman ara hıcbırsekılde karısmayacagım
ıstersen hıc arama dıyor
ee dedım ettıgı sıkayetı degıstırmez
ben kadından nasıl emın olabılırımkı
benım ıcın ıyınıyetlı dusunup aramıyor ıslerı mı yogun acaba dedıgıne
ıste ıstedıgını yaptırmıs oldu
ogluna benı aramıyor dıye sıkayet ettı
oglu bana bısekılde soyledı bunu
kendı aradan sıyrılıverdı
huzuru yerınde
benım huzurum bozuldu
hasta hasta o kadar kavga edıp fenalastım
Allah razı gelmesın o kadından

canım sen tavrını net koy,kesinlikle istikrarlı ol.Sen de aileni saydır,onlar gibi yap.Baskı neymiş görsünler.Evlenmeden bu sorunu halletmelisin.Zor değil inan...

canım sen tavrını net koy,kesinlikle istikrarlı ol.Sen de aileni saydır,onlar gibi yap.Baskı neymiş görsünler.Evlenmeden bu sorunu halletmelisin.Zor değil inan...

ben baskı yapınca
o zaman sıkayet ettıgım konuma dusmus olmayacak mıyım

sevgılıme dedımkı benım annem senden ıcın aramıyor sormuyor arasın sorsun dese
ne yapardın dedım
oda hosuam gıderdı dıyor
kendı mesela benımle ılgılı bı jest yaptıgında hemen aıleme solememı ıstıyor
bhen ıkı tarafında aılesını ılıskının cok ıcınde tutmak ıstemıyorum
o zaten bugune gore hanı aılemı saymamazlık yapmadı
maddı konudada artık agzını acmıyor
ılerısı ne olur bılınmez
hatta benı zamanında eve bırakmaya calısır
kavgalarımızı bılsınler ıstemez
ıyı damat olarak gozukmek ıster yanı

ama benı9m onun annesıne yaranmak gıbı bı ıstegım yok
ben basta ıyıydım
ve o zaman abes hareketlerle kendını soguttu
bıde ben yuz versem ankaradan hıc gıtmeyecek

aaaaaahhhh ahhhh..konu şuan ne durumda bilmiyorumda...
şimdi diyecemki arkadaşım bu ömür boyu böyle gidecek,sen biraz başbaşa kalalım birazda kendi hayatımıza zaman ayıralım diyeceksin,annemin sana ne zararı var diyecek...

Annenlerin elinde imkanı varken neden bize yardım etmediler diyeceksin,beni bu yaşıma getirmişler okutmuşlar daha ne yapsın diyecek...

Anladıgım kadarıyla anne oğluna düşkün,oğlunu paylaşmak istemeyecek bunu sana hissettirecek,sevgiline bunu söyleyeceksin,sen zaten annemi hiç sevmedin,art niyetlisin diyecek...

Bu ömür boyu böylemi sürecek annen heran bizimlemi kalacak diyeceksin,istemiyosan gidebilirsin diyecek...

inşallah böyle olmaz ama biri bana bunları 2 yıl önce söyleseydi bende yok canım daha neler okadarda değil derdim,ama insanoğlu işte,illa kendi yaşayıp görecek..

neyse inşallah tersi olur,herşey gönlünce olur...

aaaaaahhhh ahhhh..konu şuan ne durumda bilmiyorumda...
şimdi diyecemki arkadaşım bu ömür boyu böyle gidecek,sen biraz başbaşa kalalım birazda kendi hayatımıza zaman ayıralım diyeceksin,annemin sana ne zararı var diyecek...

Annenlerin elinde imkanı varken neden bize yardım etmediler diyeceksin,beni bu yaşıma getirmişler okutmuşlar daha ne yapsın diyecek...

Anladıgım kadarıyla anne oğluna düşkün,oğlunu paylaşmak istemeyecek bunu sana hissettirecek,sevgiline bunu söyleyeceksin,sen zaten annemi hiç sevmedin,art niyetlisin diyecek...

Bu ömür boyu böylemi sürecek annen heran bizimlemi kalacak diyeceksin,istemiyosan gidebilirsin diyecek...

inşallah böyle olmaz ama biri bana bunları 2 yıl önce söyleseydi bende yok canım daha neler okadarda değil derdim,ama insanoğlu işte,illa kendi yaşayıp görecek..

neyse inşallah tersi olur,herşey gönlünce olur...

ne yapcagımı bılmıyorum ınankı canım
benle cıkmıyorken oglu pek ıstemezmıs bıle yanında
sımdı kadın sureklı dıbınde
kadını da ıs yapıyor dıye kendısıde kardesı de seslerını cıkarmıyorlar
evlerı temızlenıyor yemeklerı hazırlanıyor dıye
ve ılerısı ıcın annemde bız evlıyken kalmaya gelmez sanmıyorum dıyor
bence bu kadında bu yuzsuzluk varken gelır kalır yanı

ne yapcagımı bılmıyorum ınankı canım
benle cıkmıyorken oglu pek ıstemezmıs bıle yanında
sımdı kadın sureklı dıbınde
kadını da ıs yapıyor dıye kendısıde kardesı de seslerını cıkarmıyorlar
evlerı temızlenıyor yemeklerı hazırlanıyor dıye
ve ılerısı ıcın annemde bız evlıyken kalmaya gelmez sanmıyorum dıyor
bence bu kadında bu yuzsuzluk varken gelır kalır yanı
kalmak ne yerleşir bile valla..çünkü önceden sen yoktun şimdi sen varsın ve illaki oğlunu paylaşmak zoruna gidecektir ya şimdiden araya mesafeyi koyacaksın ve sevgilinede isteklerini netçe söyliceksin cevabına göre hareket edeceksin,yada olacakları kabulleneceksin,yarın birgün sevgilin bilmiyomuydun böyle olacağını dediğinde verecek bir cevabın olmalı...

pardon da bir anne bekar! oğlunun yanında kalırken oğlunun kız arkadaşına mı soracaktı?

şimdiden kadın kadın demeye başlamışsınız. sevgilinizin annesi hemen hemen her annenin yaptığı şeyleri yapıyor aslında. ondan ayrılıp başkasını bulsanız da çok fazla birşey değişmeyecek. bu yüzden ya düşünün, saygınızı ölçün ve rol de olsa mutlu mesut yaşamaya çalışın ya da yol yakınken tamamen bitirin ve küçük bir ihtimali bekleyin. :51:

pardon da bir anne bekar! oğlunun yanında kalırken oğlunun kız arkadaşına mı soracaktı?

şimdiden kadın kadın demeye başlamışsınız. sevgilinizin annesi hemen hemen her annenin yaptığı şeyleri yapıyor aslında. ondan ayrılıp başkasını bulsanız da çok fazla birşey değişmeyecek. bu yüzden ya düşünün, saygınızı ölçün ve rol de olsa mutlu mesut yaşamaya çalışın ya da yol yakınken tamamen bitirin ve küçük bir ihtimali bekleyin. :51:

ben zaten benden ızın alacak demedım
sadece bıze akıt gecırmeye zaman bırakmıyor sonra az zaman gecırıyoruz dıye suclusu ben oluyorum dedım

pardon kendısını burada anarken sadece kadın demedım cogu zaman annesı kelımesını de kullandım, tutup anası felan demiş olsam neyse de nasıl adam kelımesı soylenıyorsa bısey anlatılırken kadın kelımesınıde bu sekılde kullandım, başka taraflara cekılmesın, hıcbır sekılde saygısızlıgım yoktur!

valla burada 19,20 sayfa yorum var annesının normal bır erkek annesıne gore asırı davranısları oldugunu zaten cogu kısı onayladı kı ben zaten bana dogru benım anladıgım asırılıktan bahsettım, bana yapılan baskıdan bahsetım , bırseylerın zorla yapılmaması gerektıgınden baskıyla yapılan seyden hayır gelmeyecegınden bahsettım

yıne de görüştür, herkes benle aynı fıkırde olmasını beklemıyorum buraya sıkayetlenmeye degılm cozum aramaya geldım cunku daha sımdıden canıma tak etti bu durum

evet bır sekılde cozulecek bu sorun aralar beklıyorum zaten bı cozum belkı olmasını ıstedıgımden cok farklı olcak belkı tam ıstedıgım gıbı olacak, Allah yardımcım olsun ınsallah

madem bu kadın oğluna bu kadar düşkündü
o zaman ne diye başka şehre okumaya çalışmaya yolladı
ilginçtir ki sizi tanıdıktan sonra gelmeleri sıklaşmış
klasik kaynana modeliyle karşı karşıyasın canım
oğlunu kıskanıyor
şimdi bişey yapamazsın evlenince mesafeni koruman gerekir
evinize tabiki gelecek 15 20 gün kalacak annedir hakkıdır
bu kaldığı süre içinde evinize özelinize karıştırtmaman gerekiyor
ağırlığını ancak ozaman korursun

madem bu kadın oğluna bu kadar düşkündü
o zaman ne diye başka şehre okumaya çalışmaya yolladı
ilginçtir ki sizi tanıdıktan sonra gelmeleri sıklaşmış
klasik kaynana modeliyle karşı karşıyasın canım
oğlunu kıskanıyor
şimdi bişey yapamazsın evlenince mesafeni koruman gerekir
evinize tabiki gelecek 15 20 gün kalacak annedir hakkıdır
bu kaldığı süre içinde evinize özelinize karıştırtmaman gerekiyor
ağırlığını ancak ozaman korursun

işte canım benı anlamıssın cok saol
bende once yılda 2 kere fılan yılda 2,3 gun gorusurlermiş
evet aynen daha cok sıklastı
aynen daha cok kontrol altına almaya calısıyor
ınsallah kendılıgınden de duzelırde ugrasmak zorunda kalmam

Evlenince de gelecek kayınvaliden size.Kimbilir ne kadar kalacak.Eğer çok rahatsız oluyorsan,tavırlarına dayanamıyorsan,ben evlenince böyle birine tahammül edemem diyorsan bitirmelisin.Sevgilin sana evlenince daha iyi de davranabilir daha anlayışsız da davranabilir.Bunu en iyi ölçecek olan sensin.Biz ne desek boş :50:

Şimdi annesi iş ciddiye binince senden haliyle gelinlik yapmanı bekliyo.İçinden gelmiyor senin besbelli.
Madem bu ailenin yapısı senin kişiliğine uymuyor bişeyleri değiştiremezsin canım.Evlendikten sonra herşey insana zor geliyor,şimdiden bunları göze almalısın.Doğru kararı vermen dileğiyle... :29:

Evlenince de gelecek kayınvaliden size.Kimbilir ne kadar kalacak.Eğer çok rahatsız oluyorsan,tavırlarına dayanamıyorsan,ben evlenince böyle birine tahammül edemem diyorsan bitirmelisin.Sevgilin sana evlenince daha iyi de davranabilir daha anlayışsız da davranabilir.Bunu en iyi ölçecek olan sensin.Biz ne desek boş :50:

Şimdi annesi iş ciddiye binince senden haliyle gelinlik yapmanı bekliyo.İçinden gelmiyor senin besbelli.
Madem bu ailenin yapısı senin kişiliğine uymuyor bişeyleri değiştiremezsin canım.Evlendikten sonra herşey insana zor geliyor,şimdiden bunları göze almalısın.Doğru kararı vermen dileğiyle... :29:

bitek benım karsımdakı ınsan mı bole
yanı kayınvalıdelerın gelın kavramından tek anladıkları kaprıslerı cekmek zorunda kalan ve hızmet etmek zorunda kalan kızlar mı yanı oglunun esı olarak hıc mı degerımız yok
yanı bılemıyorum canım ben her dakka dıpdıbe olmak ıstemıyorum
kendımıze aıt bır hayat ıstıyorum esımle
esım her kım olacaksa
ınan su an bunları bır turlu dusunup karar veremıyorum

Back