- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
- Konu Sahibi leylacan85
-
serefsiz mi demek istiyorsunuz bana? enteresan tanimadiniz insanlari böyle mi yargilarsiniz?Tatlım bu kültür gelenek farkı değil, şeref farkı.
Tatlım bu kültür gelenek farkı değil, şeref farkı.
serefsiz mi demek istiyorsunuz bana? enteresan tanimadiniz insanlari böyle mi yargilarsiniz?
siz ne düsünmekde serbestsiniz, ben kendimi bildikden sora, ben onun evli oldunu önemsemeseydim coktan yazardim. bana bu konusma gecemeden önce numarasinida vermisti, yani anlicaniz yazmak deyil telefon bile edebilirim ;-)İlave ettim yorumuma, okuyabilirsiniz.
Yargılama kısmına girmedim, henüz sorgulama kısmındayım. "İnsani değerler" denen şeyleri sorguluyorum. Sadakat, söz, bağlılık yemini vb... Bunlar insan ile alakalı, kültürle değil.
merhaba arkadaslar,
ben 32 yasinda bekar kendi ayaklarimin üstünde duran insanim. bundan 4 ay önce internetde birile tanistim, daha dogrusu saten instagram üzerinden konusuyorduk ama o gün baya uzun sohbet ettik, kendisi evli ve esile mutsuz oldunu söyledi. hic yüze yüze görüsmedik ama hep ilgi duydum ona. bana sordunda hayatinda biri varmi diyince , hayir dedim, buna sevindini soyledi. sora bana mesajlar atti, beni cok begendini. ama 1 ay sora hic birsey gelmedi. ve halen de öyle. ama maalesef aklimdan hic cikmiyor, biliyorum evli oldunu ve yanlis oldunuda cok iyi biliyorum kendime kiziyorum ama aklimdan birtürlü cikmiyor. kendisi fazla sohbet eden biri deyil, bilmiyorum neden birden boyle oldu. sizce ona acik acik sorayimi?
siz ne düsünmekde serbestsiniz, ben kendimi bildikden sora, ben onun evli oldunu önemsemeseydim coktan yazardim. bana bu konusma gecemeden önce numarasinida vermisti, yani anlicaniz yazmak deyil telefon bile edebilirim ;-)
yumusak g kullandim kalvyede yok ama konu saten bu deyilAy okurken daraldım. Evli barklı adamı düşüneceğine 'ğ' harfini öğrensen kendine yararlı birsey yapmış olursun.
Maşallah bir de ne cesaret boyle bir konuyu açmış soru soruyor
siz ne düsünmekde serbestsiniz, ben kendimi bildikden sora, ben onun evli oldunu önemsemeseydim coktan yazardim. bana bu konusma gecemeden önce numarasinida vermisti, yani anlicaniz yazmak deyil telefon bile edebilirim ;-)
Ben sizi anlamadım ne yapmak istiyosunuz adam evli ya hani bundan sonra nasıl bir yol çizmeyi planliyosunuz önünüzde çokta fazla seçenek yok ne dersiniz yani ne bekliyosunuz, gelen tepkilere pek bir şaşardınız ayrıca ne denmesi gerekirdi bu durumda amaan kız inşallah boşanir da sana gelir gibi yorumlar mı bekliyodunuz burdan istediğiniz tarzda destekleyici yorumlar çıkmaz kusura bakmayın ayrıca dalga geçer gibi de bir tavrınız var bu nedenle de belki insanlar da sizinle aynı tepkiyi veriyolardır.serefsiz mi demek istiyorsunuz bana? enteresan tanimadiniz insanlari böyle mi yargilarsiniz?
serefsiz kelimesini yakistirdiniz, saten er kisi herkesi kendi gibi sanarmis, bu sözü umarim dogru kullandim, size serefsiz demek istemiyorum cünkü sizi tanimiyorum, sadece bu sözü bir düsünün derimBunu burada sormak bile abes. Telefon edebilirbim, etmedim, edeyim mi yazayım mı? falan fıstık.
Adam evli, zaten onun ne mal olduğu ortada da; siz kendinize neyi yakıştırıyorsanız, onu yapın. Bu kadar basit.
Ya tabi ki bu böyle olacak diye bir şey yok. Yine de önemsiz bir ayrıntı değil. Hepimiz yargılarız “şu millet” “bu millet” diye yani o ayakları geçicen. Yargılamaktan kastım da, insanın kafasında bi fikir oluşur ya o işte. O yüzden sordum Türk mü diye. Hemen “ayyyy hepimiz insanız şunun şurasında ne fark eder Türk Yunan İtalyan evli bekar dul” diye dünya vatandaşına bağlamana gerek yoktu.ben su millet böyle bu millet böyle diye yargilmam, evet kültür ve gelenek farki olur, ama sizce türkiyede hic aldatan kadin veya erkek yokmu? burdaki yasayan türklerden arkadaslarim var, yasam tarzlari hepsininde sadakata önem vermiyor. önem veren var önem vermiyen var
ben bastan kimseyle dalga gecmedim, bastan bir okuyun ama bir cok kisi asaglayci hatta hakaret dolu mesajlar yazdi , bunlari yazan ben deylimBen sizi anlamadım ne yapmak istiyosunuz adam evli ya hani bundan sonra nasıl bir yol çizmeyi planliyosunuz önünüzde çokta fazla seçenek yok ne dersiniz yani ne bekliyosunuz, gelen tepkilere pek bir şaşardınız ayrıca ne denmesi gerekirdi bu durumda amaan kız inşallah boşanir da sana gelir gibi yorumlar mı bekliyodunuz burdan istediğiniz tarzda destekleyici yorumlar çıkmaz kusura bakmayın ayrıca dalga geçer gibi de bir tavrınız var bu nedenle de belki insanlar da sizinle aynı tepkiyi veriyolardır.
türkce ögretmenli mi yapiyorsunuz sitede?Saten degil zaten
saten kumas turudur birde uyelik bgnmus hayirli ugurlu olsun
bu arada tsk ederimSaten degil zaten
saten kumas turudur birde uyelik bgnmus hayirli ugurlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?