- 7 Ocak 2017
- 971
- 29.984
- 438
- Konu Sahibi leylacan85
-
Saten değil,zaten hanımefendi..yumusak g kullandim kalvyede yok ama konu saten bu deyil
serefsiz kelimesini yakistirdiniz, saten er kisi herkesi kendi gibi sanarmis, bu sözü umarim dogru kullandim, size serefsiz demek istemiyorum cünkü sizi tanimiyorum, sadece bu sözü bir düsünün derim
ben türkceyi 15 yasinda ögrendim hanimefendi, yani ana dilim deyil, benim annemde türkiyede büymüs birisi deyil. örf ve adetine bagli olmak demisiniz, ben kendimi türk olarak görmiyorum nasil bagli olayim? sadece burda danismak istedim, ama cok büyük hataymisSaten değil,zaten hanımefendi..
Yurtdışında büyüdüm buyüzden böyle yazıyorum demeyin, bende yurtdışında büyüdüm ama anadilime ve örfüme adetime önem verdiğim için türkçe kelimeleri yazarkende daha dikkatli davranırım
yumusak g kullandim kalvyede yok ama konu saten bu deyil
göremiyorsani ozaman hic yazmasaniz olmaz mi?Ben baska bir konu göremiyorum da... görürsem banlanacağım değer mi? Cıkss
ben türkceyi 15 yasinda ögrendim hanimefendi, yani ana dilim deyil, benim annemde türkiyede büymüs birisi deyil. örf ve adetine bagli olmak demisiniz, ben kendimi türk olarak görmiyorum nasil bagli olayim? sadece burda danismak istedim, ama cok büyük hataymis
ozaman sizde bir dili 15 yasinda ögrenin ve yabanci ulkede yasayin, burda 30 senedir yasayan yabancilar var ingilizcede iki kelimeyi bir araya getiremiyorlar, bunu kendinizde iyi biliyorsunuzdurO kadar çok yazım hatası var ki normalde fazla takılmamama rağmen konuya odaklanamadım. O kadar çok
sadece türkler mi buraya girebilir, pardon bilmiyordum gercektenKendini türk olarak görmüyorsan ne işin var bu sitede??? Niye türk kadınlarına soruyorsun?
ima kurralari konusunda aciklama bir kac sefer yaptim birdaha yapmicam ama tavsiyeniz icin tsk ederimAy önce bir silkinin kendinize gelin. Elin evli barklı adamı mı kaldı dünyada bir tek? 32 yaşına gelmişsiniz, ne güzel kendi ayaklarınız üzerinde de duruyormuşsunuz, gidin kendi denginiz birini bulun. Önce de imla kurallarını gözden geçirin. Naçizane tavsiye...
Haydi iyi gecelerrrrr hayatta başarılarsadece türkler mi buraya girebilir, pardon bilmiyordum gercekten
Hanımefendi konu yabancı yerli değil ki biz burda evli insanla olan ilişkiyi desteklemiyoruz siz anlamıyosunuz sanırım yada bu durum size normal geliyobeni mi linc etceniz, sadece türkleri yabancilara karsi hep iyi sanirdim, deyilmis, insan bukadar hakaret etmez üstelik tanimadi bir insana
evet kk da evlileri seven kadını ona ilgi duyan kadına boyle şeyler denir .... Yazık midem bulanıyor sizler yüzünden yuvalar yıkılıyor yazık yazık ...beni mi linc etceniz, sadece türkleri yabancilara karsi hep iyi sanirdim, deyilmis, insan bukadar hakaret etmez üstelik tanimadi bir insana
tsklerHaydi iyi gecelerrrrr hayatta başarılar
benim yuzumden hic bir yuva yikilmadi ona yikanlara söyleyin ve bir erkek istemese kimsenin yikmasina izin vermez. saten bu yorumlardan sora ne yapcami cok iyi anladim. burdaki hakretli mesajlarin ne dedini uygulamicam .evet kk da evlileri seven kadını ona ilgi duyan kadına boyle şeyler denir .... Yazık midem bulanıyor sizler yüzünden yuvalar yıkılıyor yazık yazık ...
yarin aricam saten adami cok merrak ediyorsaniz sorayim. kararim kesinlesti herkese cok tsk ederim. ask maalsef laf dinlemiyorNormalmiş gibi birde konu açıp atarlanıyorsunuz , he canım karşındaki kişi eşiyle zaten mutsuzdur yakın zamanda ayrılacaktır , hatta ayrı yatıyorlardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?