- 10 Kasım 2017
- 51
- 2
- 1
- 39
- Konu Sahibi leylacan85
-
bakin ben en son kisiyimdir insanlarin yuvasini yikilmasini isteyen, konu buda deyil ben bu adamla yeni tanimiyorum internetden, bir gurupda tanistik, ilgi alanlarimiz aynidi, ve bu yukardaki yazdim sohbetden once , aklimin ucunda bile yokduNeyi soracaksin neden bosanmadigini mi?
bakin ben en son kisiyimdir insanlarin yuvasini yikilmasini isteyen, konu buda deyil ben bu adamla yeni tanimiyorum internetden, bir gurupda tanistik, ilgi alanlarimiz aynidi, ve bu yukardaki yazdim sohbetden once , aklimin ucunda bile yokdu
Saten instagram mı çıktı? Saten beni darlar kadife varsa alayımsaten instagram
pardon ama o bana yazdi ilk önce, ben den gelmedi. neyse burda sormam hata olduPardonda amaciniz ne? Adam evli iste, bunu bildigin halde neden halen israrla hatrini sormak geregi duyuyorsunuz? Dunyada adami kalmadi, da evli adama hal hatir soruyorsunuz. O evli adamin ve sizin yaptiginiz cok ayip.
internetteinternetde
biriylebirile
zaten
eşiyle
sorduğundasordunda
sevindiğinisevindini
beğendiğinibegendini.
sonra
olduğunuoldunu
olduğunu daoldunuda
değil.deyil,
yasadim yere bakin, neden türkcemin süper olmadini anlarsinizÖnce Türkçe öğren sonra evli adamlara yazarsın.
Cok mübarek bir insansiniz yeminle. :)internette
biriyle
zaten
eşiyle
sorduğunda
sevindiğini
beğendiğini
sonra
olduğunu
olduğunu da
değil.
Beynim ayrıldı bee
türkceyi soradan ögrenen biriyim, sadece annem türk, siz bu sartlar altinda türkceyi cok mu süper bilirdiniz?internette
biriyle
zaten
eşiyle
sorduğunda
sevindiğini
beğendiğini
sonra
olduğunu
olduğunu da
değil.
Beynim ayrıldı bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?