- 10 Kasım 2017
- 622
- 232
- 33
- 30
- Konu Sahibi leylacan85
-
bakin ben en son kisiyimdir insanlarin yuvasini yikilmasini isteyen, konu buda deyil ben bu adamla yeni tanimiyorum internetden, bir gurupda tanistik, ilgi alanlarimiz aynidi, ve bu yukardaki yazdim sohbetden once , aklimin ucunda bile yokdu
yorumları okumadım ama eminimki hickimse sizi desteklemedi çünkü desteklenecek biri değilsiniz evli olan insana ilgi duyan konuşmak isteyen yarin yuvayı yıkar bence biraz sorumluluk sahibi olun ....benim yuzumden hic bir yuva yikilmadi ona yikanlara söyleyin ve bir erkek istemese kimsenin yikmasina izin vermez. saten bu yorumlardan sora ne yapcami cok iyi anladim. burdaki hakretli mesajlarin ne dedini uygulamicam .
Allah ıslah etsin...yarin aricam saten adami cok merrak ediyorsaniz sorayim. kararim kesinlesti herkese cok tsk ederim. ask maalsef laf dinlemiyoriyi geceler .
yoo ama size biraz lazim arada turkce yayinlarda okuyun lazim olur belki konunuza gelince eglendiginizi dusunuyorum ondan bir yorum yapmayacagimtürkce ögretmenli mi yapiyorsunuz sitede?
istiyorsaniz neticeyi burda yazabilirim, ama hakaret eden ve kinayan herkesin umarim yakinlari bu duruma düserAllah ıslah etsin...
Evet, hiçbir erkek istemedikten sonra yuvasını yıktırmaz. Adam da yuvasının yıkılmasını istemiyor ve sizden uzak duruyor. Peki sizin derdiniz yuva yıkmak değilse nedir şu durumda?benim yuzumden hic bir yuva yikilmadi ona yikanlara söyleyin ve bir erkek istemese kimsenin yikmasina izin vermez. saten bu yorumlardan sora ne yapcami cok iyi anladim. burdaki hakretli mesajlarin ne dedini uygulamicam .
yemin ederimki eylenmiyorum, ama ne bekliyorsunuz hakaret dolu mesajlari okuyunca , azimdan bir kötü kelime cikmadi. ben ama yarin aricam bu kararim kesin ve gercekten bu saka deyilNiye
yoo ama size biraz lazim arada turkce yayinlarda okuyun lazim olur belki konunuza gelince eglendiginizi dusunuyorum ondan bir yorum yapmayacagim
evlilik kutsalsa ben nekadar ugrasam ohHadi bir durumu toparlayalım; sizin yaşadığınız yerde sadakatsizlik normal isteyen önem verir isteyen vermez demişsiniz. Nasıl bir orta dünyada yaşıyorsanız aldatmak insani değerler açısından önemsiz. Buraya kadar kabul ettik diyelim.
Fakat siz gelip bunu birçoğu evli, bir çoğu sizin o önem vermediğiniz değerlere önem vermeyen insanlar tarafından hayal kırıklığına uğratılmış ama hepsinin hayali "temiz" bir yaşam olan "dünyalı" kadınlara soruyorsunuz. Malesef biz dünyalılar için evlilik kutsal, dokunulmaz.Gerçekten olumlu yorum beklentiniz var mıydı yahu?
buyrun yapin nedeyim, söz sahibinindir, ben kötü kelime kullanmicamKendine gel cınım..Ham yaparlar seni burda
Yazık acıyorum size ya tiksinir durumdasiniz ve o kadar acizsiniz ki utanıp yerin dibine gireceğine burda beddua ediyo belki O ADAMİN COCUKLARİ VAR AYİRDİGİN ZAMAN O COCUKLARİN AHİNİ NAPCAN bedduayla ugrasacagina hadi... Allah sizin gibileri ıslah etsin....istiyorsaniz neticeyi burda yazabilirim, ama hakaret eden ve kinayan herkesin umarim yakinlari bu duruma düser
internette
biriyle
zaten
eşiyle
sorduğunda
sevindiğini
beğendiğini
sonra
olduğunu
olduğunu da
değil.
Beynim ayrıldı bee
onu bir cocugu yok ve iki ben silah sorula bosan demicem istemeyen adam saten bosanmaz, baskasinin demesile mi hareket etcek , telefon etmekde ayip deyilYazık acıyorum size ya tiksinir durumdasiniz ve o kadar acizsiniz ki utanıp yerin dibine gireceğine burda beddua ediyo belki O ADAMİN COCUKLARİ VAR AYİRDİGİN ZAMAN O COCUKLARİN AHİNİ NAPCAN bedduayla ugrasacagina hadi... Allah sizin gibileri ıslah etsin....
Evet, hiçbir erkek istemedikten sonra yuvasını yıktırmaz. Adam da yuvasının yıkılmasını istemiyor ve sizden uzak duruyor. Peki sizin derdiniz yuva yıkmak değilse nedir şu durumda?
Kötü söz söyleyenleri boşverin, gelin ben sizle düzgün konuşacağım. Sorumu cevaplayın lütfen.evlilik kutsalsa ben nekadar ugrasam oh
buyrun yapin nedeyim, söz sahibinindir, ben kötü kelime kullanmicam
sorunuz amacim ne oldunu sordunuz? ben bu adama ilgi duyorum ve baglanti kurcam bu karari aldim bu yazilardan soraKötü söz söyleyenleri boşverin, gelin ben sizle düzgün konuşacağım. Sorumu cevaplayın lütfen.
Zaten başından beri niyetim buydu diyemeyen de yorumlardan sonra diyo iştesorunuz amacim ne oldunu sordunuz? ben bu adama ilgi duyorum ve baglanti kurcam bu karari aldim bu yazilardan sora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?