• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli ama onu aklimdan bir türlü cikaramiyorum

serefsiz kelimesini yakistirdiniz, saten er kisi herkesi kendi gibi sanarmis, bu sözü umarim dogru kullandim, size serefsiz demek istemiyorum cünkü sizi tanimiyorum, sadece bu sözü bir düsünün derim

Şeref farkı dedim ve adamı kast ettim, eğer açıklama istiyorsanız. Çünkü devamında "Sadakat yemini"ni söyledim.
Ama bu lafa bu kadar içerliyorsanız da, siz bilirsiniz sebebini.
Bana dilediğinizi söyleyebilirsiniz sorun değil. Bi görmezden gel butonu yeter. :)

Dediğim gibi, kendinize neyi yakıştırıyorsanız, onu yapın.
İyi geceler.

Saten değil,zaten hanımefendi..

Yurtdışında büyüdüm buyüzden böyle yazıyorum demeyin, bende yurtdışında büyüdüm ama anadilime ve örfüme adetime önem verdiğim için türkçe kelimeleri yazarkende daha dikkatli davranırım :KK66:
ben türkceyi 15 yasinda ögrendim hanimefendi, yani ana dilim deyil, benim annemde türkiyede büymüs birisi deyil. örf ve adetine bagli olmak demisiniz, ben kendimi türk olarak görmiyorum nasil bagli olayim? sadece burda danismak istedim, ama cok büyük hataymis

ben türkceyi 15 yasinda ögrendim hanimefendi, yani ana dilim deyil, benim annemde türkiyede büymüs birisi deyil. örf ve adetine bagli olmak demisiniz, ben kendimi türk olarak görmiyorum nasil bagli olayim? sadece burda danismak istedim, ama cok büyük hataymis

Kendini türk olarak görmüyorsan ne işin var bu sitede??? Niye türk kadınlarına soruyorsun?

O kadar çok yazım hatası var ki normalde fazla takılmamama rağmen konuya odaklanamadım. O kadar çok :olamaz:
ozaman sizde bir dili 15 yasinda ögrenin ve yabanci ulkede yasayin, burda 30 senedir yasayan yabancilar var ingilizcede iki kelimeyi bir araya getiremiyorlar, bunu kendinizde iyi biliyorsunuzdur

Eee ne bekleyerek actiniz bu konuyu? Daha once boyle bir konu acilip da linc yememis tek bir kisi yokken beklentiniz neydi merak ettim. Herkesin sizi onaylayip, ask bu, olur boyle seyler falan mi yazalim?:KK51:

Ay önce bir silkinin kendinize gelin. Elin evli barklı adamı mı kaldı dünyada bir tek? 32 yaşına gelmişsiniz, ne güzel kendi ayaklarınız üzerinde de duruyormuşsunuz, gidin kendi denginiz birini bulun. Önce de imla kurallarını gözden geçirin. Naçizane tavsiye...

beni mi linc etceniz, sadece türkleri yabancilara karsi hep iyi sanirdim, deyilmis, insan bukadar hakaret etmez üstelik tanimadi bir insana

Ay önce bir silkinin kendinize gelin. Elin evli barklı adamı mı kaldı dünyada bir tek? 32 yaşına gelmişsiniz, ne güzel kendi ayaklarınız üzerinde de duruyormuşsunuz, gidin kendi denginiz birini bulun. Önce de imla kurallarını gözden geçirin. Naçizane tavsiye...
ima kurralari konusunda aciklama bir kac sefer yaptim birdaha yapmicam ama tavsiyeniz icin tsk ederim

beni mi linc etceniz, sadece türkleri yabancilara karsi hep iyi sanirdim, deyilmis, insan bukadar hakaret etmez üstelik tanimadi bir insana
Hanımefendi konu yabancı yerli değil ki biz burda evli insanla olan ilişkiyi desteklemiyoruz siz anlamıyosunuz sanırım yada bu durum size normal geliyo

evet kk da evlileri seven kadını ona ilgi duyan kadına boyle şeyler denir .... Yazık midem bulanıyor sizler yüzünden yuvalar yıkılıyor yazık yazık ...

evet kk da evlileri seven kadını ona ilgi duyan kadına boyle şeyler denir .... Yazık midem bulanıyor sizler yüzünden yuvalar yıkılıyor yazık yazık ...
benim yuzumden hic bir yuva yikilmadi ona yikanlara söyleyin ve bir erkek istemese kimsenin yikmasina izin vermez. saten bu yorumlardan sora ne yapcami cok iyi anladim. burdaki hakretli mesajlarin ne dedini uygulamicam .

Normalmiş gibi birde konu açıp atarlanıyorsunuz , he canım karşındaki kişi eşiyle zaten mutsuzdur yakın zamanda ayrılacaktır , hatta ayrı yatıyorlardır.

Normalmiş gibi birde konu açıp atarlanıyorsunuz , he canım karşındaki kişi eşiyle zaten mutsuzdur yakın zamanda ayrılacaktır , hatta ayrı yatıyorlardır.
yarin aricam saten adami cok merrak ediyorsaniz sorayim. kararim kesinlesti herkese cok tsk ederim. ask maalsef laf dinlemiyor :-) iyi geceler .

Back