• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli ama onu aklimdan bir türlü cikaramiyorum

merhaba arkadaslar,

ben 32 yasinda bekar kendi ayaklarimin üstünde duran insanim. bundan 4 ay önce internetde birile tanistim, daha dogrusu saten instagram üzerinden konusuyorduk ama o gün baya uzun sohbet ettik, kendisi evli ve esile mutsuz oldunu söyledi. hic yüze yüze görüsmedik ama hep ilgi duydum ona. bana sordunda hayatinda biri varmi diyince , hayir dedim, buna sevindini soyledi. sora bana mesajlar atti, beni cok begendini. ama 1 ay sora hic birsey gelmedi. ve halen de öyle. ama maalesef aklimdan hic cikmiyor, biliyorum evli oldun
u ve yanlis oldunuda cok iyi biliyorum kendime kiziyorum ama aklimdan birtürlü cikmiyor. kendisi fazla sohbet eden biri deyil, bilmiyorum neden birden boyle oldu. sizce ona acik acik sorayimi?
Ya fake
Ya da hakaret işitmeye seviyor.

bunu yazmistim :
bu yazmicakdim önemli oldunu düsünmedim ama belki , düzgün yorum yapmak isteyenler icin yazcam, gecen bana facebook dan yazdi ve bir ay sora avustralya gelip görüsmek istedini söyledi. ben ona yazmadim, bana tekrar numarasini verdi ve istedin zaman ara dedi. buyrun simdi benim sucum ne? evet ilgi duyorum saten esile arkadasim dedi , ayri yasiyorlar gibimis.
Ayrı yaşıyorlar gibiymis ifadesini açar mısınız. Devletin gözünde onlar evli mi evli bitti. Gerisini tartışmaya hiç gerek yok bence

Evli adamlar hep aynı şeyi söylerler. mutsuzum boşanıcam ev arkadaşı gibiyiz vs. Bu laflara aldanmayın lütfen aklınızı kullanın. Anlıyorum etkilenmişsiniz ama sonra üzülen siz olursunuz. Hazır o sizi aramıyorken bence siz de kendinizi çekmeye çalışın bu işten. Naçizane tavsiyem.
Bi de karisi hamile kalir o "ev arkadasi" kocasından..

merhaba arkadaslar,

ben 32 yasinda bekar kendi ayaklarimin üstünde duran insanim. bundan 4 ay önce internetde birile tanistim, daha dogrusu saten instagram üzerinden konusuyorduk ama o gün baya uzun sohbet ettik, kendisi evli ve esile mutsuz oldunu söyledi. hic yüze yüze görüsmedik ama hep ilgi duydum ona. bana sordunda hayatinda biri varmi diyince , hayir dedim, buna sevindini soyledi. sora bana mesajlar atti, beni cok begendini. ama 1 ay sora hic birsey gelmedi. ve halen de öyle. ama maalesef aklimdan hic cikmiyor, biliyorum evli oldunu ve yanlis oldunuda cok iyi biliyorum kendime kiziyorum ama aklimdan birtürlü cikmiyor. kendisi fazla sohbet eden biri deyil, bilmiyorum neden birden boyle oldu. sizce ona acik acik sorayimi?
Seninle alay edenlere cevap yazma. Herkesi ciddiye alma.
Konuya gelecek olursak evli bir erkekle bu şekilde görüşmenin doğru olmadığını biliyorsun. Adam gönül eğlendirmiş. Bu sana tecrübe olsun. İlgisi hoşuna gitmiş senin ama vazgeçmen lazım. Doğru olanı yap lütfen görüşme o adamla. Mutlu olmayacaksın sonunda . Öyle de üzüleceksin böyle de. Ama en azından vicdanın rahat olur

Offf ergence hareketler. Adam karısıyla sorunlarını halletmiş o sırada da dertleşicek biri olarak karşısına sizin gibi ahlaki değerlere önem vermeyen biri çıkmış neyi kurcalıyorsun.

Adamın yaptığıda hata ama sizin beklenti içine girmeniz daha da büyük hata.

ben insanca burda akil danistim, hakaret asaglici kelimler yedim, onu diyenler karakterini belli etti, simdi siz gercekten ben böyle insanlara birsey mi kanitlamak zorunda oldumu mu düsüniyorsunuz? hayir kesinlikle, düzgün yazana saygim var okadar
Düzgün yazan insanlara diyecekler zaten bu dediklerimi, bu sitede sadece hakaret edenler var mı? O yazanlar hariç burayı okuyan bir sürü kişi var. Sizin yazdıklarınıza inan insanlara da bakın görün boşa hakaret etmedik diyecekler, o zaman kimse de niye hakaret ediyorsunuz diyemez; çünkü haklı çıkarmış olacaksınız onları. Karakterim farklı benim diyorsunuz, kendi karakterinize neden ihanet edesiniz? Kim için değer ki bu ihanet?

Back