• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli ama onu aklimdan bir türlü cikaramiyorum

Avustralya’da yaşayınca dil bilgisine ne oluyor o kısmı anlamadım. Türkçeyi konuşabildiğine göre pekala düzgün yazabilirsin.

Hiç görmediğin bi adamdan hoşlanıyor olman, evli bi adamdan hoşlanıyor olmandan daha saçma bence. Çok mu boşluktasın?

Ha bir de merak ettim, adam Türk mü?

evlı adamın karısına hayrı yoksa boşansın neden netten başka karı kızı yara bandı olarak kullanıyor?sızde neden merak edıyorsunuz yarabandı olmayı?sadece sızle ılgılendığıne nasıl bu kadar emın oluyorsunuz?

evli bir adamdan hoşlanmış olabilirsiniz ama ona karşı attığınız her adımda, karısının çocuklarının hayatını mahveden biri oluyorsunuz. Ayrıca evliyken instagramda onla bunla konuşan adamdan size ne hayır gelecek. Siz onun karısından daha mı özelsiniz, daha mı vazgeçilmezsiniz. Dışardan kafa dengi bile görünse kişiliksizin önde gideni işte. Ona yazmayı düşünerek sizde kişilik konusunda onunla yarışıyorsunuz. Kendinize bir iyilik yapın ve onu engelleyin. kendi yolunuza bakın.

Avustralya’da yaşayınca dil bilgisine ne oluyor o kısmı anlamadım. Türkçeyi konuşabildiğine göre pekala düzgün yazabilirsin.

Hiç görmediğin bi adamdan hoşlanıyor olman, evli bi adamdan hoşlanıyor olmandan daha saçma bence. Çok mu boşluktasın?

Ha bir de merak ettim, adam Türk mü?
ne önemi var, hepmiz insaniz öyle deyilmi? türk italyan yunan ve sayre ne fark eder ?

evli bir adamdan hoşlanmış olabilirsiniz ama ona karşı attığınız her adımda, karısının çocuklarının hayatını mahveden biri oluyorsunuz. Ayrıca evliyken instagramda onla bunla konuşan adamdan size ne hayır gelecek. Siz onun karısından daha mı özelsiniz, daha mı vazgeçilmezsiniz. Dışardan kafa dengi bile görünse kişiliksizin önde gideni işte. Ona yazmayı düşünerek sizde kişilik konusunda onunla yarışıyorsunuz. Kendinize bir iyilik yapın ve onu engelleyin. kendi yolunuza bakın.
bu arada adamin cocugu yok, yani cocuk konusunu katmayin, tabiki evli oldunu deystirmiyor sadece söylemek istedim

Yüz yüze gelmediniz, 3-4 aydır sanal ortamda muhabbet ettiğiniz birini aklınızdan çıkaramıyorsunuz?
Evli, biliyorsunuz, eşimle mutsuzum, zaten boşanmak üzereyiz, yok zorla evlendim annemlerin hatırına bla bla kısmı zaten işin saz caz kısmı....

Aklınıza girmek de baya kolaymış hani. Baya baya kolay.

merhaba arkadaslar,

ben 32 yasinda bekar kendi ayaklarimin üstünde duran insanim.

Gerçekten böyle olduğunuza inanıyor musunuz?
32 yaşında ve gerçekten ayakları üzerinde duran biri bu durumda o kişiyle görüşmeyi keser. Bir de yazsam mı diye soruyorsunuz.Hakikatten şakaysa hiç komik değil; gerçekse çok komik!

Önce bir imla klavuzu edinmenizi öneririm.

Internetten tanışıp 1 aylık konuşma ile evli barklı zampara bir adamda aklınız kalıyorsa, o aklınız başkalarında da kalabilecek kadar çalışıyor demektir. O yüzden bekar birilerini aklınıza takmayı deneyin.

ne önemi var, hepmiz insaniz öyle deyilmi? türk italyan yunan ve sayre ne fark eder ?
Sen simdi ne istiyorsun.

• Adam sana yazsin.
  • Adam karisindan bosansin.
  • Adam karisindan bosanmadan senin pesinden kossun.

Goruyorsun ucu de mantikli degil. Kendi degerini dusuruyorsun.

Diyorsan ki; adamdan gecici hoslandim ama yaptigim yanlis ve ben unutmak istiyorum onunda careleri var.

Gerçekten böyle olduğunuza inanıyor musunuz?
32 yaşında ve gerçekten ayakları üzerinde duran biri bu durumda o kişiyle görüşmeyi keser. Bir de yazsam mı diye soruyorsunuz.Hakikatten şakaysa hiç komik değil; gerçekse çok komik!
galiba ben burda anlatamadim, ben bu adami yeni tanimiyorum, bayadir facde ve instagramda görüsiyoruz, benim yakin bir arkadasim onu yüz yüze taniyor, yani onun hakkinda bilgim var.ama siz tabi istedinizi düsünmeye özgürsünüz

Ve sayre :olamaz:
Üfff.. Ne kadar boş bir cevap bu. Çok şey fark eder, aldatma kültürden kültüre farklı algılanır. Türk toplumu sadakate önem verir, Fransızlar “tutku cinayeti” işler, Amerikalılar “open relationship” yaşar. Yani??

Ve sayre :olamaz:
Üfff.. Ne kadar boş bir cevap bu. Çok şey fark eder, aldatma kültürden kültüre farklı algılanır. Türk toplumu sadakate önem verir, Fransızlar “tutku cinayeti” işler, Amerikalılar “open relationship” yaşar. Yani??
ben su millet böyle bu millet böyle diye yargilmam, evet kültür ve gelenek farki olur, ama sizce türkiyede hic aldatan kadin veya erkek yokmu? burdaki yasayan türklerden arkadaslarim var, yasam tarzlari hepsininde sadakata önem vermiyor. önem veren var önem vermiyen var

galiba ben burda anlatamadim, ben bu adami yeni tanimiyorum, bayadir facde ve instagramda görüsiyoruz, benim yakin bir arkadasim onu yüz yüze taniyor, yani onun hakkinda bilgim var.ama siz tabi istedinizi düsünmeye özgürsünüz

Onun hakkinda bilgin varsa esi hakkinda da bilgin var. Oyle pat diye ogrenmedin evli oldugunu.. Demek ki hala unutmak niyetinde degilsin.

ben su millet böyle bu millet böyle diye yargilmam, evet kültür ve gelenek farki olur, ama sizce türkiyede hic aldatan kadin veya erkek yokmu? burdaki yasayan türklerden arkadaslarim var, yasam tarzlari hepsininde sadakata önem vermiyor. önem veren var önem vermiyen var
Siz de önem vermeyenlerden misiniz?

hayir esi hakkinda hic bilgim yok. arkadasim bile tanimiyor, sadece benim arkadasla onun is ortakli var

Tatlım bu kültür gelenek farkı değil, şeref farkı.
Birine sadakat sözü verirseniz, tutarsınız. Adamın yapması gereken bu.
Tutamayan boşanır yoluna bakar.

Siz seviyorsanız sadakatsizlik, umarım bi sadakatsiz bulur, sadakatsiz sadakatsiz takılırsınız.

Back