- 10 Kasım 2017
- 622
- 232
- 33
- 30
- Konu Sahibi leylacan85
-
Dalga geçmek değilki bu. Adam zaten evli. İster mutlu ister mutsuz. Evli olduğu gerçeğini değiştirmez. Hazır belaya tam bulaşmamışsın uzak dur uyarısı. Pişman olacağın şeyler yapma. Bak daha yolun başı bile değil. Arkana bile bakma.:-D herkes böyle cevab verdi ya, bende inadiniza simdi icimden ona yazmak geliyor, saka bir yana ama ben insan gibi sordum, hic dalga gecmeye gerek yok
7dil biliyonda hala evli adamlardan uzak durman gerektigini bilmiyon ama.. demezlermi insana ?ben 7 dil bilen insanim, ama siz dalganizi gecin bakalim
Dalga geçmiyorum ben çok ciddiyim. Insan gibi soru sorma, insan gibi davran. Evli adamlar tabudur. Bunu senin anan afrikanda olsa baban rusda olsa, bilmem neyde olsan bilmelisin. Koskoca kadinsin. Yaşına göre davran.:-D herkes böyle cevab verdi ya, bende inadiniza simdi icimden ona yazmak geliyor, saka bir yana ama ben insan gibi sordum, hic dalga gecmeye gerek yok
7 dilden biri de metresçe miben 7 dil bilen insanim, ama siz dalganizi gecin bakalim
7dil biliyonda hala evli adamlardan uzak durman gerektigini bilmiyon ama.. demezlermi insana ?
ben insan gibi davraniyorum, ne kabalik ettim söylermisiniz?Dalga geçmiyorum ben çok ciddiyim. Insan gibi soru sorma, insan gibi davran. Evli adamlar tabudur. Bunu senin anan afrikanda olsa baban rusda olsa, bilmem neyde olsan bilmelisin. Koskoca kadinsin. Yaşına göre davran.
7 dil biliyorsun ama evli adamlara yazilmamasını bilmiyorsunben 7 dil bilen insanim, ama siz dalganizi gecin bakalim
Hey yavrum helal olsun al iste asil yorum bu7 dilden biri de metresçe mi
Evli adamlara yazacağına,dilini geliştir ozaman ne diyeyim ?yasadim yere bakin, neden türkcemin süper olmadini anlarsiniz
Bu konuda üsluplar bozuldu mu? Kötü içerikler yapıldı mı bilmiyorum ama etiketlemeniz üzerine cevap yazmak için girdim topiğe.Mune hanimciğim, şimdi söylermisiniz ben bu konunun neresne üsturuplu yorum yapayim?
:-D herkes böyle cevab verdi ya, bende inadiniza simdi icimden ona yazmak geliyor, saka bir yana ama ben insan gibi sordum, hic dalga gecmeye gerek yok
evet ne yetenekliyim deyilmi? :-DKiz maşallah 1 dk düzgün hatasız Türkçe yazmayi öğrendiniz. Bravo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?