- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.502
- 208
- Konu Sahibi leylacan85
-
ne önemi var, hepmiz insaniz öyle deyilmi? türk italyan yunan ve sayre ne fark eder ?Avustralya’da yaşayınca dil bilgisine ne oluyor o kısmı anlamadım. Türkçeyi konuşabildiğine göre pekala düzgün yazabilirsin.
Hiç görmediğin bi adamdan hoşlanıyor olman, evli bi adamdan hoşlanıyor olmandan daha saçma bence. Çok mu boşluktasın?
Ha bir de merak ettim, adam Türk mü?
ne önemi var, hepmiz insaniz öyle deyilmi? türk italyan yunan ve sayre ne fark eder ?
bu arada adamin cocugu yok, yani cocuk konusunu katmayin, tabiki evli oldunu deystirmiyor sadece söylemek istedimevli bir adamdan hoşlanmış olabilirsiniz ama ona karşı attığınız her adımda, karısının çocuklarının hayatını mahveden biri oluyorsunuz. Ayrıca evliyken instagramda onla bunla konuşan adamdan size ne hayır gelecek. Siz onun karısından daha mı özelsiniz, daha mı vazgeçilmezsiniz. Dışardan kafa dengi bile görünse kişiliksizin önde gideni işte. Ona yazmayı düşünerek sizde kişilik konusunda onunla yarışıyorsunuz. Kendinize bir iyilik yapın ve onu engelleyin. kendi yolunuza bakın.
fark ederse, türk deyiltürk erkeği fark eder.
merhaba arkadaslar,
ben 32 yasinda bekar kendi ayaklarimin üstünde duran insanim.
fark ederse, türk deyil
Sen simdi ne istiyorsun.ne önemi var, hepmiz insaniz öyle deyilmi? türk italyan yunan ve sayre ne fark eder ?
galiba ben burda anlatamadim, ben bu adami yeni tanimiyorum, bayadir facde ve instagramda görüsiyoruz, benim yakin bir arkadasim onu yüz yüze taniyor, yani onun hakkinda bilgim var.ama siz tabi istedinizi düsünmeye özgürsünüzGerçekten böyle olduğunuza inanıyor musunuz?
32 yaşında ve gerçekten ayakları üzerinde duran biri bu durumda o kişiyle görüşmeyi keser. Bir de yazsam mı diye soruyorsunuz.Hakikatten şakaysa hiç komik değil; gerçekse çok komik!
Ve sayrene önemi var, hepmiz insaniz öyle deyilmi? türk italyan yunan ve sayre ne fark eder ?
ben su millet böyle bu millet böyle diye yargilmam, evet kültür ve gelenek farki olur, ama sizce türkiyede hic aldatan kadin veya erkek yokmu? burdaki yasayan türklerden arkadaslarim var, yasam tarzlari hepsininde sadakata önem vermiyor. önem veren var önem vermiyen varVe sayre
Üfff.. Ne kadar boş bir cevap bu. Çok şey fark eder, aldatma kültürden kültüre farklı algılanır. Türk toplumu sadakate önem verir, Fransızlar “tutku cinayeti” işler, Amerikalılar “open relationship” yaşar. Yani??
galiba ben burda anlatamadim, ben bu adami yeni tanimiyorum, bayadir facde ve instagramda görüsiyoruz, benim yakin bir arkadasim onu yüz yüze taniyor, yani onun hakkinda bilgim var.ama siz tabi istedinizi düsünmeye özgürsünüz
Siz de önem vermeyenlerden misiniz?ben su millet böyle bu millet böyle diye yargilmam, evet kültür ve gelenek farki olur, ama sizce türkiyede hic aldatan kadin veya erkek yokmu? burdaki yasayan türklerden arkadaslarim var, yasam tarzlari hepsininde sadakata önem vermiyor. önem veren var önem vermiyen var
ben su millet böyle bu millet böyle diye yargilmam, evet kültür ve gelenek farki olur, ama sizce türkiyede hic aldatan kadin veya erkek yokmu? burdaki yasayan türklerden arkadaslarim var, yasam tarzlari hepsininde sadakata önem vermiyor. önem veren var önem vermiyen var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?