• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli ama onu aklimdan bir türlü cikaramiyorum

Ayrica buraya yazmak kabah gibi bi tarz cümle kullandiniz. Buraya yazmak kabahat değil, sizin yapmak istediğiniz şey kabahat.

Ama adam evli olduğunu söyledi, ne yani kötü kadin rolüne mi girmek istiyorsunuz, adamda suçlu. Ama siz onum evli oldugunuz bildi halde dahada kendi hayatinizi maf etmek istiyorsunuz.

Böyle bi adam size ne vere bilir? Karekteri belli. Galiba siz kendinize aci vermeyi seviyorsunuz? Dunyada erkekmi kalmadi, bir iki tatli söze aşık olunucak birisimizin. Yapmayin yahu..

:-D herkes böyle cevab verdi ya, bende inadiniza simdi icimden ona yazmak geliyor, saka bir yana ama ben insan gibi sordum, hic dalga gecmeye gerek yok
Dalga geçmek değilki bu. Adam zaten evli. İster mutlu ister mutsuz. Evli olduğu gerçeğini değiştirmez. Hazır belaya tam bulaşmamışsın uzak dur uyarısı. Pişman olacağın şeyler yapma. Bak daha yolun başı bile değil. Arkana bile bakma.

Adam da sizinle konuşarak ne mal olduğunu göstermiş ama ikinci kadın olmak istiyorsanız kul hakkına girmek istiyorsanız tabiki cikartmayin aklinizdan

:-D herkes böyle cevab verdi ya, bende inadiniza simdi icimden ona yazmak geliyor, saka bir yana ama ben insan gibi sordum, hic dalga gecmeye gerek yok
Dalga geçmiyorum ben çok ciddiyim. Insan gibi soru sorma, insan gibi davran. Evli adamlar tabudur. Bunu senin anan afrikanda olsa baban rusda olsa, bilmem neyde olsan bilmelisin. Koskoca kadinsin. Yaşına göre davran.

Evli olduğunu öğrendikten sonra leyla da olsanız mecnun da iletişimi kesmeniz gerekir ne demek şimdi inadına gidip ona yazıcam iyi misiniz neyin inadı bu sizin inadınızı bir güzel yerler saçmalamayın

7dil biliyonda hala evli adamlardan uzak durman gerektigini bilmiyon ama.. demezlermi insana ? :KK70:
Dalga geçmiyorum ben çok ciddiyim. Insan gibi soru sorma, insan gibi davran. Evli adamlar tabudur. Bunu senin anan afrikanda olsa baban rusda olsa, bilmem neyde olsan bilmelisin. Koskoca kadinsin. Yaşına göre davran.
ben insan gibi davraniyorum, ne kabalik ettim söylermisiniz?

Neyse bak gercekten biraz daha yorum yazmaya devam edersem ban yiyecegim. Hic yorum yapmicam artik sadece yorumlari okucam ;)

Ben şimdiye kadar eşini aldatan hiçbir erkegin mutluyum dediğini duymadım zaten bkz:eski konularda da hep bir mutsuzlar, hep bir boşanma derecesindeler.
Aslında uçkurlarını bedavaya getirme derdindeler.
Evde akşama kadar bekleyen/çalısan cocuk büyüten kadını varken ,mutsuzlardır.
Bilemeyip öğrendikten sonra ayrılan ilişkisini kesenlere sözüm yok ama sizin gibi bile bile yapana diyecek tek sözüm var.
Yuva yıkanın yuvası olmaz.
Ha bir de yuva derken o erkekle yuva anlamında demiyorum o kadının çocuklarının ahı yeter zaten.

Hayat ne ilginç bu kadının şu anda bu konuyu okuyan evli kadınlardan birinin kocasıyla konuşmuş olma ihtimali var.Sonuçta adam evli belki de birimizin kocası o...

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hanimciğim, şimdi söylermisiniz ben bu konunun neresne üsturuplu yorum yapayim?
Bu konuda üsluplar bozuldu mu? Kötü içerikler yapıldı mı bilmiyorum ama etiketlemeniz üzerine cevap yazmak için girdim topiğe.
Sitede farklı hayat görüşleri, farklı kültürlere sahip olan üyeler de var, bazen bizim yaşam biçimlerimize, düşünce yapımıza aykırı bakış açıları ve yaşanmışlıkları olabilir, asla yapmam diyeceğimiz şeyleri yapabilirler.

Tasvip etmeyebiliriz ama bu onları yermemizi, hakaret etmemizi veya aşağılamamızı gerektirmiyor.
Onaylamadığımız yaşam biçimlerine yorum yazmama gibi bir seçeneğimiz de var.

Bakınız site genelini de bağlayıcı nitelikte sayılan Bir Derdim Var bölüm kurallarının son maddesinde ne yazar:
- Kimse sizleri yorum yapmak için zorlamıyor !
- Yorum yazmaz iseniz inanın üzülecek, arkanızdan ağlayacak kimse yok !
- Kendinizi asla her konuya yorum yazmak gibi bir zorunluluk içinde hissetmeyin !
- Yorumlarınızın sonuçlarına katlanın !
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bdv-bolum-kurallari-lutfen-okuyunuz.737655/

Şimdi yorumların sonuçlarına katlanma zamanı sanırım :)))

Ve ayriyetten 7 dil bilmeyinogrene bildinizde evli adama asilmanin ayip olduğunu öğrenemediniz. Demeki bazi insanlar okumak ve kendisi geliştirmekte biryere kadarmis. Karekter meselesi.

Back