- 10 Kasım 2017
- 51
- 2
- 1
- 39
- Konu Sahibi leylacan85
-
ne biliyorsunuz adami taniyormusunuz???32 yaşındasın utanmıyormusun elin herifini dusunmeye. Onlar senin gibileri mutsuzum diye kandırıp gönül eglendiriyorlar. O şu an eşinin yaninda ve musmutlu. Sen kendi haline yan
Hee desene şunu onceden ozaman tabi çok haklısın çok tanıyormuşsun daha yüzünü görmemişsinbakin ben en son kisiyimdir insanlarin yuvasini yikilmasini isteyen, konu buda deyil ben bu adamla yeni tanimiyorum internetden, bir gurupda tanistik, ilgi alanlarimiz aynidi, ve bu yukardaki yazdim sohbetden once , aklimin ucunda bile yokdu
merhaba arkadaslar,
ben 32 yasinda bekar kendi ayaklarimin üstünde duran insanim. bundan 4 ay önce internetde birile tanistim, daha dogrusu saten instagram üzerinden konusuyorduk ama o gün baya uzun sohbet ettik, kendisi evli ve esile mutsuz oldunu söyledi. hic yüze yüze görüsmedik ama hep ilgi duydum ona. bana sordunda hayatinda biri varmi diyince , hayir dedim, buna sevindini soyledi. sora bana mesajlar atti, beni cok begendini. ama 1 ay sora hic birsey gelmedi. ve halen de öyle. ama maalesef aklimdan hic cikmiyor, biliyorum evli oldunu ve yanlis oldunuda cok iyi biliyorum kendime kiziyorum ama aklimdan birtürlü cikmiyor. kendisi fazla sohbet eden biri deyil, bilmiyorum neden birden boyle oldu. sizce ona acik acik sorayimi?
Sen ne kadar tanıyorsan bende okadar taniyorum. Hem suçlu hem guclu delimi nene biliyorsunuz adami taniyormusunuz???
:-D herkes böyle cevab verdi ya, bende inadiniza simdi icimden ona yazmak geliyor, saka bir yana ama ben insan gibi sordum, hic dalga gecmeye gerek yokSen ne kadar tanıyorsan bende okadar taniyorum. Hem suçlu hem guclu delimi ne
Ya bosver aklin kaydiysa da geri normaline döner.unutmaya calisiyorum ve bunun yasla alakasi oldunu da sanmiyorum, sadece akil danistim, ama burdaki bazi yüklenmeler hos deyil
:-D herkes böyle cevab verdi ya, bende inadiniza simdi icimden ona yazmak geliyor, saka bir yana ama ben insan gibi sordum, hic dalga gecmeye gerek yok
Yaşadığım yere bakın, neden türkçemin süper olmadığını anlarsınız..yasadim yere bakin, neden türkcemin süper olmadini anlarsiniz
Ya bosver aklin kaydiysa da geri normaline döner.
Dūsūnmeye bu adami kendine dert edindigine uzuldugune degmez.
Iyi bak adam kendiliginden kaybolmus ortadan.
Belki baska birilerine kur yapiyordur.
üzüldüm durmunuza, ama esinize de suc bulun karsidaki silah zorula zorlamadi, suc iki tarafda oh kadin dada esiniz deSenin gibi bir Allah'ın belası yüzünden aylardır cehennem hayatı yaşıyorum ben.Evli olduğunu bildiğin halde konuşmaya devam etmişsin ya bir gün sen de evleneceksin ve eşin aynısını sana yapacak buna adın gibi emin ol...Ve sizin gibiler birer pisliksiniz
Akşam akşam iyi geldiSaten instagram mı çıktı? Saten beni darlar kadife varsa alayım
Canım ya müsait bi zamanda da bana inat yapıp biriyle evlenebilir misin? Teşekkürler.bende inadiniza simdi icimden ona yazmak geliyor
Evli erkekler niye böyle cazip geliyor bi anlasam
ben 7 dil bilen insanim, ama siz dalganizi gecin bakalimYaşadığım yere bakın, neden türkçemin süper olmadığını anlarsınız..
Olmasın o yazdığin cümle
yüzünü görmediğin adama aşık oldun ama 32 yaşındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?