- 23 Eylül 2016
- 113
- 167
- 103
- Konu Sahibi leylacan85
-
Avustralya'da da demek evli erkek yalanları aynıymış,sayenizde bilinçlendiktürkceyi soradan ögrenen biriyim, sadece annem türk, siz bu sartlar altinda türkceyi cok mu süper bilirdiniz?
Neresi orasi biz gelmeyelim.yasadim yere bakin, neden türkcemin süper olmadini anlarsiniz
normal yazmak galiba istemiyorsunuz, tamam isinize gelmese ozaman yazmayinNeresi orasi biz gelmeyelim.
Evli erkeklerden mesaj beklemene ne bahane uyduraracaksin.
hic yapmayin, belki herkes icin daha iyi, küffür mü etceksiniz?Mune hanimciğim, şimdi söylermisiniz ben bu konunun neresne üsturuplu yorum yapayim?
Yaw he he!bakin ben en son kisiyimdir insanlarin yuvasini yikilmasini isteyen, konu buda deyil ben bu adamla yeni tanimiyorum internetden, bir gurupda tanistik, ilgi alanlarimiz aynidi, ve bu yukardaki yazdim sohbetden once , aklimin ucunda bile yokdu
normal yazmak galiba istemiyorsunuz, tamam isinize gelmese ozaman yazmayin
unutmaya calisiyorum ve bunun yasla alakasi oldunu da sanmiyorum, sadece akil danistim, ama burdaki bazi yüklenmeler hos deyilYapmayın hep evli ama mutsuzlardir zaten
Bide bosanicaktir yuzde 90 i
Askini sevgisine baslatmayin evli adam karsinizdaki unutun adini bile
Yasinizda kucuk degilmis hayret bisey
A AklinYolu1 sen yazma canım evli adamlar yazsın pleaseeenormal yazmak galiba istemiyorsunuz, tamam isinize gelmese ozaman yazmayin
Yok kufur hafif kalir ya bide piskin piskin cevap verme. Neyse vallahi hic ban yemek istemiyorum.hic yapmayin, belki herkes icin daha iyi, küffür mü etceksiniz?
Leyla hanımcığım şimdi sakince o telefonu yere bırakın çünkü birazdan çok şaşıracağanız şeyler olmaya başlayacak burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?