• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli ama onu aklimdan bir türlü cikaramiyorum

bakin ben en son kisiyimdir insanlarin yuvasini yikilmasini isteyen, konu buda deyil ben bu adamla yeni tanimiyorum internetden, bir gurupda tanistik, ilgi alanlarimiz aynidi, ve bu yukardaki yazdim sohbetden once , aklimin ucunda bile yokdu
Hee desene şunu onceden ozaman tabi çok haklısın çok tanıyormuşsun daha yüzünü görmemişsin :kızgın:

merhaba arkadaslar,

ben 32 yasinda bekar kendi ayaklarimin üstünde duran insanim. bundan 4 ay önce internetde birile tanistim, daha dogrusu saten instagram üzerinden konusuyorduk ama o gün baya uzun sohbet ettik, kendisi evli ve esile mutsuz oldunu söyledi. hic yüze yüze görüsmedik ama hep ilgi duydum ona. bana sordunda hayatinda biri varmi diyince , hayir dedim, buna sevindini soyledi. sora bana mesajlar atti, beni cok begendini. ama 1 ay sora hic birsey gelmedi. ve halen de öyle. ama maalesef aklimdan hic cikmiyor, biliyorum evli oldunu ve yanlis oldunuda cok iyi biliyorum kendime kiziyorum ama aklimdan birtürlü cikmiyor. kendisi fazla sohbet eden biri deyil, bilmiyorum neden birden boyle oldu. sizce ona acik acik sorayimi?

Millet burayı yıkmadan yazayım hemen.
Sözlerine inanmayın
Mutsuzsa boşanır.
Hiçbir şey sormayın ne cevap verirse versin yalan söyleyecek çünkü.
Kendinize yazık etmeyin değmez.

Karısı yakalamistir belki bu sohbetleri simdi siz onu aklinizdan cikaramiyorsunuz ya oda esinin pesjnden koşuyor dur affedilmek icin akildan cikmayacak ne var yani uzakta oldugu icinde sallamistir yalanlari pes diyorum size empati biraz empati...

unutmaya calisiyorum ve bunun yasla alakasi oldunu da sanmiyorum, sadece akil danistim, ama burdaki bazi yüklenmeler hos deyil
Ya bosver aklin kaydiysa da geri normaline döner.
Dūsūnmeye bu adami kendine dert edindigine uzuldugune degmez.
Iyi bak adam kendiliginden kaybolmus ortadan.
Belki baska birilerine kur yapiyordur.

Ya bosver aklin kaydiysa da geri normaline döner.
Dūsūnmeye bu adami kendine dert edindigine uzuldugune degmez.
Iyi bak adam kendiliginden kaybolmus ortadan.
Belki baska birilerine kur yapiyordur.
Senin gibi bir Allah'ın belası yüzünden aylardır cehennem hayatı yaşıyorum ben.Evli olduğunu bildiğin halde konuşmaya devam etmişsin ya bir gün sen de evleneceksin ve eşin aynısını sana yapacak buna adın gibi emin ol...Ve sizin gibiler birer pisliksiniz
üzüldüm durmunuza, ama esinize de suc bulun karsidaki silah zorula zorlamadi, suc iki tarafda oh kadin dada esiniz de

Back