- Konu Sahibi superherogirl
-
dna testinin sürecinin neresi uzun anlamadım. ayrıca biraz önce arkadaşlar seni tehdit eden eski sevgilinin son durumunu sordu ama cevap gelmedi...
bunu bende merak ettim simdi ???
onceki konuda 3 yil olmus bi iliskiden bahsediyor,burda 1 yil :44::44:
Kızlar evet ortada bi yalan olabilir ama AŞK işte...Nüfus cüzdanı değişmemiş ama mesela bankada işlem yaparken falan evli olarak gözüküyor.17 yaşında da değilim fikir almak için derdimi paylaştım.Ortada bir bebek var ve adam kadına birşey olacak diye düşünüyor.Burası küçük bir yer Anadolu şehri,Kırşehir,Kırıkkale,Mamak,Elmadağ gibi bir yer.Duyulursa ortada aldatma olayı var kadını vururlar diye düşünüyor.
bende ondan bahsetmeye çalışıyorum işte önceki konuda 3 yıllık sevgilisi ve tehdit eden biri var ve konu yeni sayılır tarih olarak. şimdi de 1 yıllık evli sevgili...
prenseslili 3 senelik sevgiline neoldu:26:
3 yıllık ilişkim bitti,1 yıllık ilişki değil 1 yıllık arkadaşlık...Ben bir ay önce söyledim ona,ona aşık olduğumu...
3 yıllık ilişkim bitti,1 yıllık ilişki değil 1 yıllık arkadaşlık...Ben bir ay önce söyledim ona,ona aşık olduğumu...
çok inanmışsın hala inanıyosunn gözünü aç türkiyede hiçbir erkek kendisinden sandığı çocuğun başkasından olduğunu öğrenince o kadına bakmazz iş namusa dönerrUzun bir süreç olacağa benziyor canım,ama DNA testi ve o kadınla konuşmak şart boşanma sonrası.Teşekkür ederim çok ama çok.
Benimde senin yaşlarında şehir dışında okuyan bir kızım var.biz sizi buralara gönderirken okuyun ki bizim çektiklerimizi çekmeyin hayatınızı kurtarın diye gönderiyoruz.Sizleri okutabilmek için nelere katlandığımızı bir bilseniz.Şimdi anneciğin senin okumak yerine böyle şeylerle uğraştığını öğrense ne kadar kahrolur hiç düşündün mü?
Benimde senin yaşlarında şehir dışında okuyan bir kızım var.biz sizi buralara gönderirken okuyun ki bizim çektiklerimizi çekmeyin hayatınızı kurtarın diye gönderiyoruz.Sizleri okutabilmek için nelere katlandığımızı bir bilseniz.Şimdi anneciğin senin okumak yerine böyle şeylerle uğraştığını öğrense ne kadar kahrolur hiç düşündün mü?
allah evlatlarımızı şeytana uydurmasın,akıl fikir versin inşallah.allaha emanet olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?