Bakın ilgisizlik zamanla yerini aldatmaya bırakıyor , ben sizin için demiyorum zaten kadınlar kolay kolay aldatmiyor ama erkekler için aynı şeyi diyemeyeceğim, zaten hiçbir kadın ay çok ilgisiz kaldım deyip birden boşanmiyor zamanla ilişki çıkmaza girip kangren olunca boşanmak zorunda kalıyor, belki de yıllarca sabrediyor ama bakıyor ki hep kendinden gidiyor ve mecburen boşanıyor, kimse bir günde boşanmaya karar vermiyor bu bir süreç, adam önce evini sonra karısını ve zamanla da çocuklarını görmezden gelip ilgisizleşiyor, ülkemdeki kadınlar asla bir gece de boşanmaya karar vermiyor hele de Türkiye de boşanmanın tüm yükü maddi manevi kadına yüklenmişken, aileleri sahip çıkmıyor, toplum boşandı diye dışlıyor ve zorbalık yapıyor, bunu en iyi ben bilirim, annem eşinden ayrılmış bir kadındı her türlü zorbalığa maruz kalarak büyüdük, hiç unutmam annemin bir komşusu bizim eve gelip annemi yeniden evlenmeye ikna etmeye çalışıyordu ve şöyle diyordu, bırak çocukları yeniden evlen sen , çocukları yurda ver vs. O gün o kadar çok ağladım ki duvar arkasından o lafları dinlerken, uzun süre annemin bizi terkedecegini düşünerek ve hatta okuldan kaçıp eve gelmelerim ,ilk okulda uzun süre altıma işemelerim hep bundandı asla unutamam , ve siz gelmiş diyorsunuz ki kadınlar en ufak ilgisizlikten boşanıyor, hayır efendim kadın sabrede sabrede en sonunda bir gün vazgeçiyor ,ve toplum boşanmanın faturasını kadına ve çocuklara kesiyor , erkeklere hickimse zorbalık yapmıyor, neden yuvanı çocukları bıraktın diye hesap sormuyor ama kadına sıra kadına gelince dul veya boşanmış diye alenen tacizlerde bulunuyor ve bunu en yakınlarındaki insanlar yapıyor,unutmayın ki kadınlar çok sabırlı varlıklar ...