- Konu Sahibi superherogirl
-
Neden mi?İnsanları kendim gibi sanıp çabuk güveniyorum da ondan,okumuş eğitimli olabilirim ama tek sorunum iyi niyetli olup herkesi kendim gibi iyi niyetli zannetmek...İnanmak istediğimden belki de.http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/434101-basim-buyuk-belada-cok-buyuk.html
hiç düşünüyor musun, bu tür garip olayların neden hep senin başına geldiğini.
Nereden başlasam bilmiyorum.Bir sene önceydi öğrenci olarak kaldığım apartmanın güvenlik sistemini yapan bir adamla tanıştım.Önceleri arkadaştık geziyorduk,dertleşiyorduk arkadaştık yani.Ben bekar olarak tanıyordum onu ve nüfus cüzdanınına da bi şekilde bakmıştım bekardı nüfus cüzdanına göre.O benden hoşlandığını söyledi ama ben ona karşı aynı duyguları hissetmiyordum,anlayışla karşıladı bu düşüncemi.Ve bilmem gereken bir gerçek olduğunu söyledi,evliymiş...Evliymiş ama yaklaşık 2-3 yıldır aynı evi paylaşmamışlar hiç.Arkadaşlığımız bir kaç ay devam etti.Bir ay önce memlekete gittim tatil için,geri döndüğümde özlediğimi,ancak eskisi gibi arkadaşça duygularla değil de bu kez aşkla özlediğimi farkettim.Havaalanında beni o karşıladı sarıldım sımsıkı ve benim de ondan hoşlandığımı geçen üç günün nasıl geçtiğini anlamadığımı söyledim.Bir kaç gün sevgili gibiydik herşey öylesine güzeldi ki rüyada gibiydim.Bana kendimi özel hissettiriyordu,aşık olduğunu gözlerinin içine bakınca en derinden hissediyordum.Ve yine bir sürü gerçek bir sürü kötü şey...Daha önce bilmiş olduğum evliliğe bir ton şey daha eklendi.Gerçekleri bilmem gerekirmiş ben de ona aşık olmuşum yaa ondan.Evlendiği kadın uzaktan akrabasıymış,severek evlenmişler,kadını yakalamış başka bir adamla mesajlaşırken,kadın başka bir adam aşıkmış ve hamileymiş benim sevdiğim adamdan değil o mesajlaştığı adamdan.Doktora gittiklerinde 3 aylık evlilermiş ancak bebek 4 aylıkmış zaten.Ama sevdiğim adamın ailesinin haberi yok şu an bu durumdan ve o çocuğu kendi torunları zannediyorlar,ayrılıktan sorumlu tuttukları da tabiki de benim sevdiğim.Herkes onun üzerine geliyor,karısını neden arayıp sormuyor diye üstüne gidiyorlar,çocuk da 2-3 yaşındaymış şu an ve kadın istemediği için de boşanamıyorlarmış.Seviyorum ben çok seviyorum ama korkuyorum.Doyasıya yaşayamıyorum hiçbirşeyi bir şarkı çalıyor radyoda ağlamaya başlıyorum falan.Gidip söyleyeceğim babama dedi aralarının bozulmasını istemiyorum çünkü.Herşey kesinleşsin isteme aşamasına gelinsin yüzüne de söyledim ben DNA testi isterim diye.Öyle işte öyle...
insan evlenince niye kimliği değiştirmez işte böyle kızları tuzağa düşürüp aşık oldım ölüp bitiyorum dedirtmek için.
lütfen kendinize gelin biraz mantıklı düşünün.
arkadaşın açtığı konulara bakılırsa dışarıda göremediği ilgiyi burada yazdığı senaryolar sayesinde bulmaya çalışıyor. ailesinden uzakta üniversitede okuyan hiç bir kız üst üste bu kadar şey yaşamamıştır herhalde...
Ayrıca senaryo değil bunlar,yaşadıklarım ve adamı evliyken kesinlikle ben ayartmadım.Asla ah almak ve yuva yıkan olmak istemem.Yuva yıkanın yuvası olmaz biliyorumm
Ayrıca senaryo değil bunlar,yaşadıklarım ve adamı evliyken kesinlikle ben ayartmadım.Asla ah almak ve yuva yıkan olmak istemem.Yuva yıkanın yuvası olmaz biliyorumm
Bakın laflarınıza dikkat edin saygı çerçevesini aşıyorsunuz METRES ne demektir ya,boşanma aşamasındalar şu an,kadınla da konuşacağım diyorum,aynı evde değiller 2 senedir,adamın evini biliyorum gizli gizli takip ettim bi kaç kez ayrıca evde anne babası varken görüntülü konuştuk,ev numarasını biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?