• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli ama evli olmayan bir adama aşığım...

dna testinin sürecinin neresi uzun anlamadım. ayrıca biraz önce arkadaşlar seni tehdit eden eski sevgilinin son durumunu sordu ama cevap gelmedi...

bunu bende merak ettim simdi ???
onceki konuda 3 yil olmus bi iliskiden bahsediyor,burda 1 yil :44::44:

Son düzenleme:
Tehdit olayı evet Allah'a şükürler olsun ki kurtuldum ondan bitti işte umarım bi daha böyle kötü şeyler olmaz.Uzun süreç dediğim boşanma,DNA testi vs.ydi...

prenseslili 3 senelik sevgiline neoldu:26:

Kızlar evet ortada bi yalan olabilir ama AŞK işte...Nüfus cüzdanı değişmemiş ama mesela bankada işlem yaparken falan evli olarak gözüküyor.17 yaşında da değilim fikir almak için derdimi paylaştım.Ortada bir bebek var ve adam kadına birşey olacak diye düşünüyor.Burası küçük bir yer Anadolu şehri,Kırşehir,Kırıkkale,Mamak,Elmadağ gibi bir yer.Duyulursa ortada aldatma olayı var kadını vururlar diye düşünüyor.

canım ya inanma bunlara.bir arkadaşıma da sevgilisi nişanlısının beşik kertmesi olduğunu zorla nişanlandıklarını söylemişti.benim saf arkadaşım da kanmıştı.sonra ne oldu.nişanlısıyla evlendi.madem karısını tehdit etsin benden boşanmazsan herşeyi söylerim seni akrabaların öldürsün mü istiyorsun desin.hem karısının başka sevdiği varmış niye kocasının yakasını bırakmıyor.bana kalırsa çok fena kandırılıyorsun.kendi öz oğluna bile benim oğlum değil diyormuş gibi geldi.kendi oğlu olmadığını bir tek sen biliyorsun neden başka kimse bilmiyor?

3 yıllık ilişkim bitti,1 yıllık ilişki değil 1 yıllık arkadaşlık...Ben bir ay önce söyledim ona,ona aşık olduğumu...

peki neden ayrildiniz onceki konu yuzunden mi ?
yazdigina gore erkek arkadasin erkeklerle arkadaslik yapmani istememis,
ama sen anlattigina bakarsan hem o eski konudaki seni tehdit edenle hemde bu evli kisiyle arkadaslik yapiyormussun :26:

Uzun bir süreç olacağa benziyor canım,ama DNA testi ve o kadınla konuşmak şart boşanma sonrası.Teşekkür ederim çok ama çok.
çok inanmışsın hala inanıyosunn gözünü aç türkiyede hiçbir erkek kendisinden sandığı çocuğun başkasından olduğunu öğrenince o kadına bakmazz iş namusa dönerr
birde severek evlenmiş kadın aldatmışş çocuk başkasından
olcak iş değill
kadın seni biliyo olabilirr normall türkiyede aldatıldığını bilen kabullenen ses çıkartmayan kadınlarda varr
yakınımda varr eşimin akrabası eşini bıraktı başka evli adama kaçtı adam ona ev açtı 3 çocuğu oldu o adamdan imam nikahlı çocuklarda adamın resmi nikahlı eşinin üzerine
adamın eşi ses etmiyo biliyoo bizimkide adamı eve bağlayayım diye ha bire çocuk doğuruyo 4 çocuk yaptıı
adam 3 gün resmi nikahlı eşinde 3 günde bizimkinde kalıyoo
çokkk pişman ama geri dönemiyoo
gözünü aç o adam o kadını boşamaz bu sebepten sana söylüyo ayrılırsam ölecek diyoo

Kızlar hiçbirşeyden emin olmadığım sürece görüşmeyeceğim.DNA testini de kesinlikle getireceğim diyor,kadınla da konuşturacak...Durum bu yani.

bermuda şeytan üçgeni gibisin maşallah.bence sen okulunu bitir memleketine dön.demek 3 yıllık eski erkek arkadaşın sana güvenmemekte haklıymış erkeklerle arkadaşlık yapma derken
adamın korkuları varmış.zaten boynuzlarıda yemiş her şekilde.garip valla.

3 yıllık sevgilin için hastalandım acillerde yattım demişsin bak 3 senelikte olsa unutmuşsun onu bence bu adamında boşanmasını dna testini hiç bekleme unut gitsin bence.zaten bu kadar sürdürmen bile yanlıştı dua et okulun uzamasın bi kaç konu daha açarsın sonra bu kadar iyi niyetli ! olma.

Benimde senin yaşlarında şehir dışında okuyan bir kızım var.biz sizi buralara gönderirken okuyun ki bizim çektiklerimizi çekmeyin hayatınızı kurtarın diye gönderiyoruz.Sizleri okutabilmek için nelere katlandığımızı bir bilseniz.Şimdi anneciğin senin okumak yerine böyle şeylerle uğraştığını öğrense ne kadar kahrolur hiç düşündün mü?

Benimde senin yaşlarında şehir dışında okuyan bir kızım var.biz sizi buralara gönderirken okuyun ki bizim çektiklerimizi çekmeyin hayatınızı kurtarın diye gönderiyoruz.Sizleri okutabilmek için nelere katlandığımızı bir bilseniz.Şimdi anneciğin senin okumak yerine böyle şeylerle uğraştığını öğrense ne kadar kahrolur hiç düşündün mü?

allah evlatlarımızı şeytana uydurmasın,akıl fikir versin inşallah.allaha emanet olsunlar:50:

Anlamadığım birşey var diğer konununuzda 3. yılını doldurmuş muhteşem bir ilişkim var demişsiniz.
sonra birisi sizi tehdit etmiş.
ki o konu 4. ayda açılmış çok zaman geçmedi ki siz o kişiyi unutup bu kişiye bu kadar bağlanıp evini ocağını hayatını öğrendiniz.
aynı kişi değil heralde diğerine okuyor demişsiniz.
kusura bakmayın da hiç mantıklı ve birbirine bağlantılı değil.:50:

kisi kendinden eminse kolay kolay kapilmiyor oyle masallara.universitedeyken bende sehirdisinda okudum.ters karsilayanlar olabilir ama gonul iliskisi babinda bisey yasamakdan ozellikle kacindim.arkadaslarimin goruyordum cunku neler cektiklerini.hergun aglamalar sinir krizleri gecirmeler..sorunsuz bir sekilde okulum bitti.bana layik birini bulana dekde kimseye kapilmadim..evlilik gibi ciddi bisey dusunuluyorsa, sececeginiz kisi de size uygun olmali.aileler cocuklarini sik kontrol etmeliler bence.aile kontrolu yok diye kimisi cok rahat yasiyor.yabancilar gibi kiz erkek ev tutanlarda var.hamile kalip aldirtanlar yada kizlik zari diktirmek zorunda olanlar..neleri gorduk duyduk.gittikleri yerlerde duygusal boslukda olduklari an boyle tuzaklara dusuyorlar..

Son düzenleme:
Back
X