• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli ama evli olmayan bir adama aşığım...

Bakın laflarınıza dikkat edin saygı çerçevesini aşıyorsunuz METRES ne demektir ya,boşanma aşamasındalar şu an,kadınla da konuşacağım diyorum,aynı evde değiller 2 senedir,adamın evini biliyorum gizli gizli takip ettim bi kaç kez ayrıca evde anne babası varken görüntülü konuştuk,ev numarasını biliyorum.

belkide dedikleri dogrudur adamin ama sana gercekleri ispat etmeden ona inanma seni kandirmasina izin verme,
cokta güvenme HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN...:3::3:

Hem kadını boşayamaz vururlar diyorsunuz, hem de kadınla boşanma aşamasındalar diyorsunuz eee hangisi dogru ? hem bir adam bu kadar gerçekleri bilecek resmi nikahlı eşi bir çocuk dunyaya getirecek ve bu çocuk ondan olmayacak ve bu adam izzeti nefsine bunu yedirip dut yemiş bülbül misali kesilecek ? :34:

Hem kadını boşayamaz vururlar diyorsunuz, hem de kadınla boşanma aşamasındalar diyorsunuz eee hangisi dogru ? hem bir adam bu kadar gerçekleri bilecek resmi nikahlı eşi bir çocuk dunyaya getirecek ve bu çocuk ondan olmayacak ve bu adam izzeti nefsine bunu yedirip dut yemiş bülbül misali kesilecek ? :34:

Kadının adamı aldattığını öğrenirlerse vururlar demiştim ben.

Nereden başlasam bilmiyorum.Bir sene önceydi öğrenci olarak kaldığım apartmanın güvenlik sistemini yapan bir adamla tanıştım.Önceleri arkadaştık geziyorduk,dertleşiyorduk arkadaştık yani.Ben bekar olarak tanıyordum onu ve nüfus cüzdanınına da bi şekilde bakmıştım bekardı nüfus cüzdanına göre.O benden hoşlandığını söyledi ama ben ona karşı aynı duyguları hissetmiyordum,anlayışla karşıladı bu düşüncemi.Ve bilmem gereken bir gerçek olduğunu söyledi,evliymiş...Evliymiş ama yaklaşık 2-3 yıldır aynı evi paylaşmamışlar hiç.Arkadaşlığımız bir kaç ay devam etti.Bir ay önce memlekete gittim tatil için,geri döndüğümde özlediğimi,ancak eskisi gibi arkadaşça duygularla değil de bu kez aşkla özlediğimi farkettim.Havaalanında beni o karşıladı sarıldım sımsıkı ve benim de ondan hoşlandığımı geçen üç günün nasıl geçtiğini anlamadığımı söyledim.Bir kaç gün sevgili gibiydik herşey öylesine güzeldi ki rüyada gibiydim.Bana kendimi özel hissettiriyordu,aşık olduğunu gözlerinin içine bakınca en derinden hissediyordum.Ve yine bir sürü gerçek bir sürü kötü şey...Daha önce bilmiş olduğum evliliğe bir ton şey daha eklendi.Gerçekleri bilmem gerekirmiş ben de ona aşık olmuşum yaa ondan.Evlendiği kadın uzaktan akrabasıymış,severek evlenmişler,kadını yakalamış başka bir adamla mesajlaşırken,kadın başka bir adam aşıkmış ve hamileymiş benim sevdiğim adamdan değil o mesajlaştığı adamdan.Doktora gittiklerinde 3 aylık evlilermiş ancak bebek 4 aylıkmış zaten.Ama sevdiğim adamın ailesinin haberi yok şu an bu durumdan ve o çocuğu kendi torunları zannediyorlar,ayrılıktan sorumlu tuttukları da tabiki de benim sevdiğim.Herkes onun üzerine geliyor,karısını neden arayıp sormuyor diye üstüne gidiyorlar,çocuk da 2-3 yaşındaymış şu an ve kadın istemediği için de boşanamıyorlarmış.Seviyorum ben çok seviyorum ama korkuyorum.Doyasıya yaşayamıyorum hiçbirşeyi bir şarkı çalıyor radyoda ağlamaya başlıyorum falan.Gidip söyleyeceğim babama dedi aralarının bozulmasını istemiyorum çünkü.Herşey kesinleşsin isteme aşamasına gelinsin yüzüne de söyledim ben DNA testi isterim diye.Öyle işte öyle...

her denene ne kadar kolay kanıyorsunuz:51:

O konuyu bilmiyorum saygınız için teşekkürler.

siz ilk başta sorulacak soruyu sormamışsınız ki bu detayları bilseniz ne olur ?

10 15 dakika önce okudum konuyu tam 3 mesajımda nufus cüzdanından bahsettim bu kadar süre içinde hiç mi merak etmediniz ki sabahtan akşama kadar berabersiniz.

siz bence en kısa zamanda okulunuzu bitirip ailenizin yanına dönün daha da ayrılmayın yanlarından.

Son düzenleme:
daha öncek, konunu hatırladımm normal erkek arkadaşın sana şantaj yapıyodu sevgilinle ayırırım filan diye baksetmişsin ondan kurtuldunmu anlamadım bu konunun o konuyla ilgisi varmı kafam karıştı

Kadının adamı aldattığını öğrenirlerse vururlar demiştim ben.

vah vah ne kadar iyi niyetli bir adam.kendinin olmayan çocuğa bilerek babalık yapıyor üstelik ailesinin de torunları olmasını içine sindirebiliyor:34:

bence eşini de dinlemelisin! benim de ablamı 18 yaşında kandırdılar. o dönemde tabi kızlar saf şimdiki gibi akıl nerdee. ayrıyız bilmem ne diye ablam kaçtıktan sonra foyası ortaya çıktı adamın. daha boşanmamışlar bile ada öyle bir şey düşünmemiş bile. şimdi ne oldu biliyor musun eniştem ablamın yanında başka kadınlarla konuşuyor faceinde bir sürü kadınla neler yazışıyor ve ablam susmaktan başka bir şey yapamıyor. sakın ablam siz benim düştüğüm hataya düşmeyin diyor psikolojik tedavi görüyor. yeğenimi de götüreceklermiş. gözünü aç gözün fazla kapalı!

Arkadaşlar akıl veren herkese tek tek teşekkür ederim,saygı çerçevesini aşan arkadaşlarımı da unutmadım.İnsanlık hali her türlü şey gelebilir,insanız hata yapabiliriz ama asıl olan hataları erken farkedip bir geri dönüşü bulmak.Ben buraya geldiğimden beri epey bocaladım.Hiç arkadaşım yok şu an hem de hiç,bir tane bile derdimi anlatacağım,akıl alacağım kimsem yok.O yüzden buraya yazdım.Mesaj attım biraz önce kendisine.Herşey bittiğinde tertemiz bir şekilde geleceksen gel yanıma,şartlar eşit olmalı.DNA testini de yanında getirirsin diye.Telefonumu da kapattım.Akıl veren bütün arkadaşlarıma teşekkürler...İyi akşamlar.Hakkımda,hakkınızda hayırlısı olsun.

ayrıca bir şey daha söyliyim inanılmaz feministimdir. söylediğim yanlış anlaşılmasın kabul etmiyorum da ama bu böyle Türkiye gibi bir toplumda aldatılacak adam karısını vurur güzelim onun vurulmasına engel olmaz. nerde yaşıyorsun sen anlamadım gerçekten. onun tek derdi seni kendine aşık etmek okulun bitince de yollmak bir sürü kızın başına gelen olaylardan birisi bu eğer küçük bir ilçede okuyorsan kardeşim bunun örneklerini çok yaşadı anlatayım istersen

Bakın laflarınıza dikkat edin saygı çerçevesini aşıyorsunuz METRES ne demektir ya,boşanma aşamasındalar şu an,kadınla da konuşacağım diyorum,aynı evde değiller 2 senedir,adamın evini biliyorum gizli gizli takip ettim bi kaç kez ayrıca evde anne babası varken görüntülü konuştuk,ev numarasını biliyorum.

sahsiniza bizey demedim ki niye bu alinganlik.adamin yapmaya calisitigini burda cozmeye calsiyoruz..adam hem kadini bosayamam vururlar demissiniz.size kabullennin demek istiyor.ondan bosanmiyacam ama sen benim gozdemsin.sizi tuzaga dusurmeye calsiyor..baska bir yorumdada bosanma asamasindalar demissiniz.sorunlu kisiliklerden uzak durun.bu kisinin gecmiste ne yaptigi gelecekde yapacakalarini ufakda olsa gostermiyormu size.bukadar mi gozunuz kor oldu..evlenene kadar 4 gozunu ac, evlendikden osnra yariya kapa demisler.bir insani es olarak secerek butur onemli kistaslari es gecmeyin derim..uc nokta...

Arkadaşlar akıl veren herkese tek tek teşekkür ederim,saygı çerçevesini aşan arkadaşlarımı da unutmadım.İnsanlık hali her türlü şey gelebilir,insanız hata yapabiliriz ama asıl olan hataları erken farkedip bir geri dönüşü bulmak.Ben buraya geldiğimden beri epey bocaladım.Hiç arkadaşım yok şu an hem de hiç,bir tane bile derdimi anlatacağım,akıl alacağım kimsem yok.O yüzden buraya yazdım.Mesaj attım biraz önce kendisine.Herşey bittiğinde tertemiz bir şekilde geleceksen gel yanıma,şartlar eşit olmalı.DNA testini de yanında getirirsin diye.Telefonumu da kapattım.Akıl veren bütün arkadaşlarıma teşekkürler...İyi akşamlar.Hakkımda,hakkınızda hayırlısı olsun.

iyi yapmışsın ve bu kararından sakın vazgeçmee
ne olacak o kadın ölmesin diye ömür boyu böyle beraberlik olmaz ilerde üzüleceğine şimdi üzül değilmii

Uzun bir süreç olacağa benziyor canım,ama DNA testi ve o kadınla konuşmak şart boşanma sonrası.Teşekkür ederim çok ama çok.

dedigim gibi sana gercekleri ispat etmeden inanma ona...belki karim die baska bir kadinida getirtip konusturur falan karisiyla resimlerini falan istede ayni kisiyle konus:40:
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN ALLAH IYI INSANLARLA KARSILASTIRSIN(AMIN):nazar:

Uzun bir süreç olacağa benziyor canım,ama DNA testi ve o kadınla konuşmak şart boşanma sonrası.Teşekkür ederim çok ama çok.

dna testinin sürecinin neresi uzun anlamadım. ayrıca biraz önce arkadaşlar seni tehdit eden eski sevgilinin son durumunu sordu ama cevap gelmedi...

iyi yapmışsın ve bu kararından sakın vazgeçmee
ne olacak o kadın ölmesin diye ömür boyu böyle beraberlik olmaz ilerde üzüleceğine şimdi üzül değilmii

Teşekkürler yanımda olduğunuz ve beni anladığınız için Allah razı olsun sizden,gerçekten aklım çok karışıktı ve gerçekleri göremiyordum.Aşk diyerek dalga geçenler olmuş,ama aşk işte...Aşkın da bi mantığı olmalı mantıklı olan da buydu...

Bizim mahalleden adam karısının başkasıyla görüştüğünden şüpheleniyor.

Karısını dinletmeye verior.Telefonlar 2 ay dinleniyor.

Ve herşey ortaya çıkıyor.

Karısının konuştuguda evliymiş.

Ve çocugu vaemış 2 yaşında.

Adam dna testi yaptıracam benimse bakarım değilse adama veririm demiş.

Ve tek celsede boşandılar.

Şimdi DNA sonucu bekleniyor.

Bu hikayeye inanmaç

Erkekler kendinden olmayan çocugu niye kendi çocugu gibi sevsin tanıtsın çevresine.

Back
X