Evli ama evli olmayan bir adama aşığım...

Çok doğru bir yorum

Konu sahibi sözde üniversite okuyor ama çok da akıllı biri değil,söylediği bütün cümlelerde mantık hatası var,önceki konularında da öyle..uydurduğun kısımları biraz daha mantıklı uydur da bari konu bir şeye benzesin..

Ben de üniversite öğrencisiym,durumunu anlarım ama biraz karakterli ol,sağlam ol,duygusal boşlukta bulduğun ilk insana tutunma..daha fazla acı çekersin..Sen bence şunu sor kendine,ben buraya niye geldim,eğer cevabın koca bulmak değilse,okuluna yogunlaş,bitir..

insanların sevgilileri olabilir normaldir ,ama altı ay önce sevgilisinden aldatılırak ayrılan ve bulunduğu yerde tek bir arkadaşı olmadığını söyleyen bir kız,evli/boşanmak üzere olan adamla birlikteyse bu normal değildir!! çünkü eğer mantıklı düşünürsen,o adamın sana göre olmadığını boşluk döneminden dolayı onunla olduğunu çok rahat anlarsın canım..okulunu bitir dön memleketine,yanlış yollara sapma..her şeyden önce kendine güven..ezik gibi ona buna sığınma,başkaları olmadan da mutlu olursun..

Son düzenleme:

bundan önceki olayi ya$ayali 1 sene olmami$, hangi ara bu adamla tani$tin ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…