Evli ama evli olmayan bir adama aşığım...

konu sahibi cevap bekliyoruz...

Burada ters karşılanacak bir şey yok .öncelik okul olmalı zaten .insan mesleğini eline aldıktan sonra daha mantıklı kararlar verir ve hata yapma oranını en aza düşürür diye düşünüyorum.

Biz ne kadar detaycı isek

Erkeklerde o kadar düz mantık

Ve bu düz mantıkla bizi ayakta masallarla uyutabiliyorlar bravo onlara.

Boşansınlar,niçin bilmem kaç sene ayrı kalıyorlar da boşamıyorlar.

Madem kadının canını riske atacak bir risk var ortada anlaşıp boşanmaları çok kolaydı.

konu sahibi kardeşim
sen izmirden anadolunun bir ucundaki küçük bir yere gelmişsin.
Belli ki ailen seni safça yetiştirmiş. Belki rahat hal ve hareketin belki de saf duruşun belki rahat kıyafetlerin adi erkekleri sinek gibi üstüne çekmeye yetmiş.Seni kolay bir hedef gibi görmüşler. Seni kullanmak amaçlı bir sürü erkek üstüne üşüşmüş bazıları da başarılı olup kullanmış.
Niyetim seni kınamak değil belli ki herkes saflığından faydalanmış ve faydalanmaya devam ediyorlar.
Bir an önce kendine gel canım bu sana bir abla tavsiyesi. Erkeklere güvenme ve ilişiğini kes bu gibi insanların hepsiyle. Yaşananları unut okulunu bitir ve bir an önce ailenin yanına dön.

Kızlar hiçbirşeyden emin olmadığım sürece görüşmeyeceğim.DNA testini de kesinlikle getireceğim diyor,kadınla da konuşturacak...Durum bu yani.

Dna testini seni ikna etmek için mi getirecek doğru anladım demi.Çocuğun kendinden olmadığından emin ve karısı da size itiraf edecek yaptıklarını.
Yav Türkiye'de var mı ki böyle bir erkek-koca.Kendi ikna olmuş birşey yapamıyor sevgilisini ikna etmeye çalışıyor.Alsın da o Dna testini mahkemeye gitsin aklı çok çalışıyorsa.

Bir ilişki biter bitmez diğerine başlamak iyi değil. Sağlıklı düşündüğünüzü sanmıyorum

Ya ailenizin yanına dönün ya da onlar yanınıza gelsin. Siz yalnız kalmayın bence

yaa Allah aşkına hangi erkek karısının başkasından çocuk beklediğini bilecekte yok akrabaymış yok bilmem neymiş gibi sebeplerle boşanmayacak
geçiniz efendim geçiniz
lütfen bu kadar saf olmayın konu sahibi

nikahlı eşine beni aldattı başkasından hamile gibi iftira eden biri ile yoluna devam edeceksin öle mi
güzel kardeşim belki sana verilen tepkileri kızgınlıkla okuyorsun belki o öle biri değil neler yaşamış içine atmış diyorsun..
bu alelade bir yalan seninde kuşkuların olmasa insan psikolojisi bizlere danışmazdın.
nasıl çirkin iftiradır nasıl bir gözü dönmüşlüktürde sırf seni anlık zamanlarda kandırabilmek için böyle bir yalana başvurmuş senin iş rayına girdiğinde dna testi istemeyeceğini alelale biliyor.
lütfen kendine gel canın yanmadan .gitsen sorsan ailesine eşine neler duyacaksın kimbilir belki de bu adam çoluğu çocugu ile ilgilenmeyen ;sürekli başka insanlarla beraber olan ipleri koparmış birisi:..
lütfen dik başlılık etme canın yandığında anlamak istiyorsan gerçekleri senin için çok geç olacak

koca bir yalaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn düpedüz kandırıyor seni sende yutuyorsun ve aşık oluyorsun cok üzülürsün.cocugun nezaman ne kadarlık oldugunu sen bilemezsin o dna olayınada gelince başka hikaye söyler.yazık etme kendine iş işten gecmeden ayrılllllllllllll cnm benim cok buyuk hata yaparsın allah seni oadamdan korusun:18:

Kızlar o konuyu 4. ayda açmıştım 6. ayda da ayrılmıştık zaten.O beni aldatmıştı,kuzenim gözleriyle görmüş söylediğimde yalanlama gereği bile duymadı.Biz bir yıldan beri arkadaştık o adamla.1 aydır sevgili gibiyiz.Bir daha görüşmeyelim demiştim ya arabaya atlayıp geldi bu böyle olmayacak diye.Aldı beni o kadının yanına götürdü.O hamile kaldığı adamla olan fotoğraflarını gösterdi.Düğün videolarını izledik biliyor musunuz hiç utanmadan o adamı bir de düğününe çağırmış.Yalvardı deliler gibi ne olursun söyleme babam beni öldürür diye.Çocuğun o sevdiği başka adamdan olduğunu da söyledi.Kur'an-ı Kerim'e de el bastı çocuğum senin sevdiğin adamdan değil onu kurtuluş olarak gördüm diye.Evlenmeden önce ilişkiye girelim diye çok ısrar ettim evlenmeden olmaz dedi ultrasona gidince de bir ay önceden hamile kaldığım belli oldu diye.Ailesiyle ben konuşacağım dedi,sen de ol dedi.Benim yüzümden yeteri kadar hayatı mahvoldu daha fazla günahını almak istemem falan filan öyle işte

ne zaman oldu bunlar

ne zaman oldu bunlar

Bir ara çıkmıştım ya o zaman oldu ya kadını görmeliydiniz o kadar rahat anlatıyor ki yaa off gurur diye birşey kalmamış anlatırken ben utandım bir bayan olarak.Nasıl bir dünyadır bu ya...Öylesine rahattı ki hiçbir suçluluk ifadesi utanma falan yoktu yüzünde.Çok doğal birşeymiş gibi bacak bacak üstüne oturup anlattı bir de Allah'ımm gözümün önüne geldikçe nasıl da sinir oluyorum...

hem çok rahat,suçluluk duygusu yok.hemde babasına söylenmemesi için deliler gibi yalvaran biri,ilginçmiş

heeyyy konu sahibi kardesim cildirdin mi sen kendine gel.
herseyin en kotusunu dusunerek adim at.
niye bosanmiyolar? hamileyse eger bu kadin evlenmis zaten bu adamla.
adini aklamaksa mesele aklamis.
anlasamadik bosandik derler.
bunlar sebeke midir nedir? kadin mi pazarliyolar ? nerden bilebilirsin?
ikisi de isbirlikcidir belki...
akilli ol arkadasim akilli.

fazla aşıksın belli..ona toz konduramıyacak kadar..
arkadaşım gözunu aç nasıl bir oyunun içinde oldgnu öğren...
aşkı bi kenara bak..aşk bazen herseydır ama inan bu durumda hiçbişeydir..
hiçkimsede vazgeçilmez değildir..
fena kandırılıyosun belkı bizim yazdıklarımıza aldanmıcaksın..onlar yanlış biliyor dıyeceksın ama burda herkes aynı şeyi gorüyosa otur düşün derim.......

Düğün nişan videolarını izledim karşılıklı oynuyorlardı.Boşanmak için uğraşıyor zaten

Düğün nişan videolarını izledim karşılıklı oynuyorlardı.Boşanmak için uğraşıyor zaten

senin hic tv yada gazetelerle alakan yok galiba .
adamlar sulalacek calisiyolar.
dugun videosu olsa ne olacak?
kari kocadir ama ne yaptiklari belli degildir.
ben fazla hayal kuruyorum belki sana gore ama bunlar olan seyler.
sen de bi otur dusun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…