- 26 Mayıs 2011
- 341
- 11
- 118
- Konu Sahibi superherogirl
-
Anlamadığım birşey var diğer konununuzda 3. yılını doldurmuş muhteşem bir ilişkim var demişsiniz.
sonra birisi sizi tehdit etmiş.
ki o konu 4. ayda açılmış çok zaman geçmedi ki siz o kişiyi unutup bu kişiye bu kadar bağlanıp evini ocağını hayatını öğrendiniz.
aynı kişi değil heralde diğerine okuyor demişsiniz.
kusura bakmayın da hiç mantıklı ve birbirine bağlantılı değil.
konu sahibi cevap bekliyoruz...
Burada ters karşılanacak bir şey yok .öncelik okul olmalı zaten .insan mesleğini eline aldıktan sonra daha mantıklı kararlar verir ve hata yapma oranını en aza düşürür diye düşünüyorum.kisi kendinden eminse kolay kolay kapilmiyor oyle masallara.universitedeyken bende sehirdisinda okudum.ters karsilayanlar olabilir ama gonul iliskisi babinda bisey yasamakdan ozellikle kacindim.arkadaslarimin goruyordum cunku neler cektiklerini.hergun aglamalar sinir krizleri gecirmeler..sorunsuz bir sekilde okulum bitti.bana layik birini bulana dekde kimseye kapilmadim..evlilik gibi ciddi bisey dusunuluyorsa, sececeginiz kisi de size uygun olmali.aileler cocuklarini sik kontrol etmeliler bence.aile kontrolu yok diye kimisi cok rahat yasiyor.yabancilar gibi kiz erkek ev tutanlarda var.hamile kalip aldirtanlar yada kizlik zari diktirmek zorunda olanlar..neleri gorduk duyduk.gittikleri yerlerde duygusal boslukda olduklari an boyle tuzaklara dusuyorlar..
Kızlar hiçbirşeyden emin olmadığım sürece görüşmeyeceğim.DNA testini de kesinlikle getireceğim diyor,kadınla da konuşturacak...Durum bu yani.
Kızlar o konuyu 4. ayda açmıştım 6. ayda da ayrılmıştık zaten.O beni aldatmıştı,kuzenim gözleriyle görmüş söylediğimde yalanlama gereği bile duymadı.Biz bir yıldan beri arkadaştık o adamla.1 aydır sevgili gibiyiz.Bir daha görüşmeyelim demiştim ya arabaya atlayıp geldi bu böyle olmayacak diye.Aldı beni o kadının yanına götürdü.O hamile kaldığı adamla olan fotoğraflarını gösterdi.Düğün videolarını izledik biliyor musunuz hiç utanmadan o adamı bir de düğününe çağırmış.Yalvardı deliler gibi ne olursun söyleme babam beni öldürür diye.Çocuğun o sevdiği başka adamdan olduğunu da söyledi.Kur'an-ı Kerim'e de el bastı çocuğum senin sevdiğin adamdan değil onu kurtuluş olarak gördüm diye.Evlenmeden önce ilişkiye girelim diye çok ısrar ettim evlenmeden olmaz dedi ultrasona gidince de bir ay önceden hamile kaldığım belli oldu diye.Ailesiyle ben konuşacağım dedi,sen de ol dedi.Benim yüzümden yeteri kadar hayatı mahvoldu daha fazla günahını almak istemem falan filan öyle işte
ne zaman oldu bunlar
Bir ara çıkmıştım ya o zaman oldu ya kadını görmeliydiniz o kadar rahat anlatıyor ki yaa off gurur diye birşey kalmamış anlatırken ben utandım bir bayan olarak.Nasıl bir dünyadır bu ya...Öylesine rahattı ki hiçbir suçluluk ifadesi utanma falan yoktu yüzünde.Çok doğal birşeymiş gibi bacak bacak üstüne oturup anlattı bir de Allah'ımm gözümün önüne geldikçe nasıl da sinir oluyorum...
hem çok rahat,suçluluk duygusu yok.hemde babasına söylenmemesi için deliler gibi yalvaran biri,ilginçmiş
heeyyy konu sahibi kardesim cildirdin mi sen kendine gel.
herseyin en kotusunu dusunerek adim at.
niye bosanmiyolar? hamileyse eger bu kadin evlenmis zaten bu adamla.
adini aklamaksa mesele aklamis.
anlasamadik bosandik derler.
bunlar sebeke midir nedir? kadin mi pazarliyolar ? nerden bilebilirsin?
ikisi de isbirlikcidir belki...
akilli ol arkadasim akilli.
Düğün nişan videolarını izledim karşılıklı oynuyorlardı.Boşanmak için uğraşıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?