• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli ama evli olmayan bir adama aşığım...

19:24 ; konu açtın.
20:27 ; aşık olduğun adamdan forumda kı arkadaşların yorumu üzerine ayrılmaya karar verdin.
00:30 ; sevglilinin karısıyla konustun. ve ne kadar gariptır kı kadın ,ayrılmak istemediği 2 yıldır bosanmadığı kocasının sevgilisine yaptığı ahlaksızlığı, ayrıntılarıyla güzel güzel anlattı.

keske bütün sorunlar bu kadar kolay çözülse.

Çok doğru bir yorum :46::46::46::46:

Konu sahibi sözde üniversite okuyor ama çok da akıllı biri değil,söylediği bütün cümlelerde mantık hatası var,önceki konularında da öyle..uydurduğun kısımları biraz daha mantıklı uydur da bari konu bir şeye benzesin..

Ben de üniversite öğrencisiym,durumunu anlarım ama biraz karakterli ol,sağlam ol,duygusal boşlukta bulduğun ilk insana tutunma..daha fazla acı çekersin..Sen bence şunu sor kendine,ben buraya niye geldim,eğer cevabın koca bulmak değilse,okuluna yogunlaş,bitir..

insanların sevgilileri olabilir normaldir ,ama altı ay önce sevgilisinden aldatılırak ayrılan ve bulunduğu yerde tek bir arkadaşı olmadığını söyleyen bir kız,evli/boşanmak üzere olan adamla birlikteyse bu normal değildir!! çünkü eğer mantıklı düşünürsen,o adamın sana göre olmadığını boşluk döneminden dolayı onunla olduğunu çok rahat anlarsın canım..okulunu bitir dön memleketine,yanlış yollara sapma..her şeyden önce kendine güven..ezik gibi ona buna sığınma,başkaları olmadan da mutlu olursun..

Son düzenleme:
Nereden başlasam bilmiyorum.Bir sene önceydi öğrenci olarak kaldığım apartmanın güvenlik sistemini yapan bir adamla tanıştım.Önceleri arkadaştık geziyorduk,dertleşiyorduk arkadaştık yani.Ben bekar olarak tanıyordum onu ve nüfus cüzdanınına da bi şekilde bakmıştım bekardı nüfus cüzdanına göre.O benden hoşlandığını söyledi ama ben ona karşı aynı duyguları hissetmiyordum,anlayışla karşıladı bu düşüncemi.Ve bilmem gereken bir gerçek olduğunu söyledi,evliymiş...Evliymiş ama yaklaşık 2-3 yıldır aynı evi paylaşmamışlar hiç.Arkadaşlığımız bir kaç ay devam etti.Bir ay önce memlekete gittim tatil için,geri döndüğümde özlediğimi,ancak eskisi gibi arkadaşça duygularla değil de bu kez aşkla özlediğimi farkettim.Havaalanında beni o karşıladı sarıldım sımsıkı ve benim de ondan hoşlandığımı geçen üç günün nasıl geçtiğini anlamadığımı söyledim.Bir kaç gün sevgili gibiydik herşey öylesine güzeldi ki rüyada gibiydim.Bana kendimi özel hissettiriyordu,aşık olduğunu gözlerinin içine bakınca en derinden hissediyordum.Ve yine bir sürü gerçek bir sürü kötü şey...Daha önce bilmiş olduğum evliliğe bir ton şey daha eklendi.Gerçekleri bilmem gerekirmiş ben de ona aşık olmuşum yaa ondan.Evlendiği kadın uzaktan akrabasıymış,severek evlenmişler,kadını yakalamış başka bir adamla mesajlaşırken,kadın başka bir adam aşıkmış ve hamileymiş benim sevdiğim adamdan değil o mesajlaştığı adamdan.Doktora gittiklerinde 3 aylık evlilermiş ancak bebek 4 aylıkmış zaten.Ama sevdiğim adamın ailesinin haberi yok şu an bu durumdan ve o çocuğu kendi torunları zannediyorlar,ayrılıktan sorumlu tuttukları da tabiki de benim sevdiğim.Herkes onun üzerine geliyor,karısını neden arayıp sormuyor diye üstüne gidiyorlar,çocuk da 2-3 yaşındaymış şu an ve kadın istemediği için de boşanamıyorlarmış.Seviyorum ben çok seviyorum ama korkuyorum.Doyasıya yaşayamıyorum hiçbirşeyi bir şarkı çalıyor radyoda ağlamaya başlıyorum falan.Gidip söyleyeceğim babama dedi aralarının bozulmasını istemiyorum çünkü.Herşey kesinleşsin isteme aşamasına gelinsin yüzüne de söyledim ben DNA testi isterim diye.Öyle işte öyle...

bundan önceki olayi ya$ayali 1 sene olmami$, hangi ara bu adamla tani$tin ???

Back
X