- 27 Haziran 2010
- 6.675
- 13.574
- 448
- Konu Sahibi Hsngln0815
-
Canim hakli ya da haksiz olabilirsin. Bu konuda birsey demiyorum. Sonucta hamile bir de zor durumda cok ustune gitme lutfen. Can tasiyor neticede
Beddua ettiği için demedik babasına annesine eşine herneyse ona bakış açısına dedik hamile kalmadıysan adet demi olmuyosun normal gün gibi olmuyor insan o günler geçince bunu ben niye böyle düşündüm niye böyle davrandım dediği şeyler yaşıyor üstelik adetten senin sinirlenmen direk seni gerer biter ama hamileyken bebeğe yansır vücuduna yansır o yüzden üslubun yanlış diyoruz
Yahu kadının canı yanıyor sen dahada alevlendiriyosun başına kötü şeyler gelsin istediğinden fln değil tepkisini en üst böyle ifade ediyor.evet yanlış keşke beddua etmese
Hâlâ araba sevdası deniyor yahu siz ne anlayissiz insanlarsınız. Babamdan ne istedim ne biliyorsun Allah aşkına böyle yorumları yazmayın. Ne koca boşaması ne saçma yorum bunlarKonu sahibi bence babaniz uzerine duseni zaten yapmis sizi sokakta birakmamis cocuklarinizla. Ayni cati altinda yasiyorsunuz ac degilsiniz. Ama esiniz gorevlerini yerine getirememis bir araba sevdasi yuzunden evini dagitmis. Bana kalirsa esinizin de kolayina gelmis oh mis gibi kafasini dinliyordur simdi isyerinde, es dirdiri yok,cocuk gurultusu yok. Daha da ayri ev tutmaz o.
Babanizdan istedikce istiyorsunuz da esiniz bu hikayenin neresinde? Ben babanizin yerinde olsam madem sana ben bakacagim kizim,o zaman bu kocayi bosa derim. Ha yok bosamayacaksan da durumunuzu toplayin gidin evinizde oturun derim.
Konu sahibi bence babaniz uzerine duseni zaten yapmis sizi sokakta birakmamis cocuklarinizla. Ayni cati altinda yasiyorsunuz ac degilsiniz. Ama esiniz gorevlerini yerine getirememis bir araba sevdasi yuzunden evini dagitmis. Bana kalirsa esinizin de kolayina gelmis oh mis gibi kafasini dinliyordur simdi isyerinde, es dirdiri yok,cocuk gurultusu yok. Daha da ayri ev tutmaz o.
Babanizdan istedikce istiyorsunuz da esiniz bu hikayenin neresinde? Ben babanizin yerinde olsam madem sana ben bakacagim kizim,o zaman bu kocayi bosa derim. Ha yok bosamayacaksan da durumunuzu toplayin gidin evinizde oturun derim.
Valla hanim kardes, kocanizi tanimam. Siz anlattiniz ben yorumladim. İsinize gelmeyen yoruma sacma demek de yeni herhalde. Kredi ustune kredi cekerse araba icin vs icin yetisemez tabii. Batar. Allah akil versin , babaniza siginmissiniz hala daha sukredeceginize. Ne diyelim babaniza yazik. Adam 1 kiz vermis 3 kisiyi geri almis. Yuz verse damat da bekliyordur kapida.Hâlâ araba sevdası deniyor yahu siz ne anlayissiz insanlarsınız. Babamdan ne istedim ne biliyorsun Allah aşkına böyle yorumları yazmayın. Ne koca boşaması ne saçma yorum bunlar
Valla hanim kardes, kocanizi tanimam. Siz anlattiniz ben yorumladim. İsinize gelmeyen yoruma sacma demek de yeni herhalde. Kredi ustune kredi cekerse araba icin vs icin yetisemez tabii. Batar. Allah akil versin , babaniza siginmissiniz hala daha sukredeceginize. Ne diyelim babaniza yazik. Adam 1 kiz vermis 3 kisiyi geri almis. Yuz verse damat da bekliyordur kapida.
Ne meraklısınız ya insanları yerden yere vurmaya. Eşi hata yaptıysa yaptı geçmiş gitmiş olan olmuş yapacak bişey yok. Ne diye aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsunuz kadını bile bile üzüyorsunuz? Zaten düzeltmeye çalışıyorlar yoksa niye ayrı kalsınlar ki? Konu sahibinin eşi de göbek ata ata yollamamıştır hanımını ve çocuklarını emin olun. Kadın babam evi satsın üzerime yapsın, varını yoğunu bana versin demiyor ki. Cebimde 20 liram bile yok diyor. Yokmuş işte kime gitsin kime sığınsın kimden beklesin? Eşi şöyle yapmış böyle yapmış o yüzden bu durumdalarmış. Evet eşi ve yanlış hesapları yüzünden bu durumdalar, konu sahibi herşeyin farkında da da napsın kadın? Olan olmuş artık birdaha aynı hatayı yapmazlar inşallah. Yatırım yapmadan veya kradi çekmeden önce 1 değil 10 kere düşünün. Hakkında hayırlısı olsun lardeşim, sağlıkla kucağına al yavrunı inşallah.
Yillarca calistim, babasi yanimda olsa da olmasa da kimseye muhtac olmadan senelerce cocuguma tek basima bakabilecek guce geldim.kolay olmadi. Benim de esim esnaf,o da batti. Ama baskalarindan bir sey beklemedim. Simdi de sizin gibi babasinin evinde degil de sokakta kalanlarla ilgileniyorum gonullu olarak. Onlar cok daha kotu durumdalar. O yuzden sukredin baba catisi altindasiniz. Babanizdan beklediginizin yarisi kadarini esiniz yapsin. Bana ve cocuguma acimak size fayda getirmez.Sen bu zihniyetle evladını yük görüyorsun demekki bu yorum değil saldırıdır tanımadan etmeden damat kapıda bekliyor kafasindasiñ. Evlâdım zor duruma düşecek yanıma gelecek ve ben yük olarak göreceğim öylemi yazık sizin evladiniza
Yillarca calistim, babasi yanimda olsa da olmasa da kimseye muhtac olmadan senelerce cocuguma tek basima bakabilecek guce geldim.kolay olmadi. Benim de esim esnaf,o da batti. Ama baskalarindan bir sey beklemedim. Simdi de sizin gibi babasinin evinde degil de sokakta kalanlarla ilgileniyorum gonullu olarak. Onlar cok daha kotu durumdalar. O yuzden sukredin baba catisi altindasiniz. Babanizdan beklediginizin yarisi kadarini esiniz yapsin. Bana ve cocuguma acimak size fayda getirmez.
Acik yazayim ev gecindirmeyi bilmeyen bir damadim ve kizim olsa onlarin uzerine ev vermezdim.. kredi karti bile kullanilmayi bilmediginde resmen silah oluyor, degil ki banka kredisi.. cok kotu olmus ama yapacak bir sey gorunmuyor su an sizin acinizdan..
Konu sahibi ister hakli ol ister haksiz cok beddua ediyorsun.. tartis, kavga et, bagir, cagir ama beddua etme.. bedduaya sormuslar nereye gidiyorsun diye, ciktigim yere demis doner dolasir sana gelir ustelik hamilesin.. babanin kizilacak bir yani yok, para insana ihtiyarlikta lazim ki zaten adam borc oduyormus.. o da duskunluk halini goz onunde bulundurmali babanizdan fazla bir sey beklemeyin derim..
Gerçekten Allah bin kere razı olsun bir allah'ın kulu da beni anladı ya şükür. Bilerek yapıyorlar gerçekten. Yok sana daha ev açmaz yok yazık babana senin ve evlatlarının boğazını doyuruyor daha neler neler. Kalp güzelliği insanlara diliyorum
Tebrik ederim sizi gerçekten. Uzaktan gazel okuması kolay geliyor işte. Bizde 5 kardeş babasız büyüdük annem merdiven silip evlere gundelige gidip kimseye muhtaç etmedi bizi. Üstelik dedemler de çok çok iyi durumdaydı. Sırtımızı bi yere yaslamadan kendi ayaklarımızın üzerinde durmayı öğrenmemiz lazım.Yillarca calistim, babasi yanimda olsa da olmasa da kimseye muhtac olmadan senelerce cocuguma tek basima bakabilecek guce geldim.kolay olmadi. Benim de esim esnaf,o da batti. Ama baskalarindan bir sey beklemedim. Simdi de sizin gibi babasinin evinde degil de sokakta kalanlarla ilgileniyorum gonullu olarak. Onlar cok daha kotu durumdalar. O yuzden sukredin baba catisi altindasiniz. Babanizdan beklediginizin yarisi kadarini esiniz yapsin. Bana ve cocuguma acimak size fayda getirmez.
Üzme sen kendini, zamanla alışırsın. Bayılırlar burada insanı yerden yere vurmayı. Ego tatmini başka hiçbir şey değil. Umursama. İnsan annesine babasına da sığınamayacaksa yuh yani. Çok merak ediyorum bazı hanımların kendi evlatları aynı durumda olsaydı “Banane ne halleri varsa görsünler” diyebilecekler mi?
Ebeveynlere de aciyorum. Senelerce calis didin iki parca birseyin olsun,sonra baskalari desin ki aman babam bize kredi ceksin vs vs. Yahu beslemis buyutmus evlendirmis. Adam 1 vermis 3 almis 4.su kapida. Daha da ne yapsin? Hak verdim sana damat ev bekliyor.Konuyu yorumlayacaktim ama konu sahibi azicik aleyhine yorum olsa saldiri kabul ediyor ve acaba soylenenler hakli olabilir mi diye azicik dusunmeyip direkt savunmaya geciyor. Ne yazacagimi tahmin etmissinizdir zaten gerek yok...
Bence kocaniz babaniz size ev versin diye evini kapatti. Buraya yaziyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?