• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli 2 çocuk ile baba evine dönmek zorunda kaldım..

Hosuna gitmeyen hicbir yoruma cevap vermek zorunda degilsin kimse buraya hakaret isitmeye ogut adi altinda sovulmek icin gelmio kimseye anlatamadiklarimizi canimizi yakan seyleri bazende bunalimda oldugumuz icin goremedigimiz yanlis nedir diye sormaya geliyoruz tabi soruyoruz diyede kimse kimseye hot hot sen nie boyle yaptin demeye hakki yok ki bayan hamile bu durumda olan birinin cani zaten yaniyodur kadinin onbin kat biraz yapici olsaniz ne olur ki .

Insanlara beddua etmem ama canımı öyle bir sıktın ki yaşattığı yaşamadan ölme!!

Öfff yine bir beddua. Valla senin yaşadıklarını pek yaşayacağımı sanmam, en azından babamın evinde kalırken onu eleştirme kısmını

Ne hakaretler etti hakkımı helal etmiyorum asla
Sakin olmaya çalış önemli bi dönemdesin herkesin var bir derdi seninde eşinizde babanında hatası vardır ama birini suçlamak bişey değiştirmicek her zorluktan sonra bir kolaylık olur içini ferah tutmaya çalış sağlıklısın eşin sağlıklı çocuğun sağlıklı inşallah bunuda hayırlısıyla kucağına alırsın gerisi zamanlada olsa zorda olsa hallolur böyle düşün eşinde hatalarından ders çıkarmıştır umarım durumu toparlamaya bakın sonra ekonominizi daha iyi planlarsınız belki babanız sizin göremediğiniz şeyleri görüyordur kendiniz bu durumu aşmanız daha iyi olur belki yaptıkları bi yardım ilerde başınıza kakılcak daha kötü olucak Allah yardımcınız olsun

Valla arkadaşlar hiç kimse hamileliğinin arkasına sığınarak hoşuna gitmeyen yorumlara beddua edemez. Cevap verebileceği birşey yok, beddua üzerine beddua. Hiç kaale almadım canım kardeşim istediğin kadar beddua edebilirsin. Umarım seni geri vurur.

Valla arkadaşlar hiç kimse hamileliğinin arkasına sığınarak hoşuna gitmeyen yorumlara beddua edemez. Cevap verebileceği birşey yok, beddua üzerine beddua. Hiç kaale almadım canım kardeşim istediğin kadar beddua edebilirsin. Umarım seni geri vurur.

Canim hakli ya da haksiz olabilirsin. Bu konuda birsey demiyorum. Sonucta hamile bir de zor durumda cok ustune gitme lutfen. Can tasiyor neticede

Banlandiginda kimin igrenc oldugunu anlarsin canim cok sukur hamile bi kadini uzecek kadar hic igrenc olmadim Mune Mune Kazen Kazen ıımmm bu arada bu kacinci uyelikti :halay:

Ay çok yaraladın beni şu an :/ Bir de oturmuş eski konularıma bakmış üşenmemiş. Evet babasının ekmeğini yiyen ama ona nankörlük eden bir hamile kadın. Bence de oldukça iğrenç ve ona destek veren siz de öyle. Aman banlanma sırasında sen de banlanmayasın dikkat et

Beddua ettiği için demedik babasına annesine eşine herneyse ona bakış açısına dedik hamile kalmadıysan adet demi olmuyosun normal gün gibi olmuyor insan o günler geçince bunu ben niye böyle düşündüm niye böyle davrandım dediği şeyler yaşıyor üstelik adetten senin sinirlenmen direk seni gerer biter ama hamileyken bebeğe yansır vücuduna yansır o yüzden üslubun yanlış diyoruz

Canim hakli ya da haksiz olabilirsin. Bu konuda birsey demiyorum. Sonucta hamile bir de zor durumda cok ustune gitme lutfen. Can tasiyor neticede

O beddua ederken iyi. Kusura bakmasın kimse, ben de bir can taşıyorum. Kimse hamileyim diye millete beddua edemez, ediyorsa da cevabını misliyle veriririm.

Beddua ettiği için demedik babasına annesine eşine herneyse ona bakış açısına dedik hamile kalmadıysan adet demi olmuyosun normal gün gibi olmuyor insan o günler geçince bunu ben niye böyle düşündüm niye böyle davrandım dediği şeyler yaşıyor üstelik adetten senin sinirlenmen direk seni gerer biter ama hamileyken bebeğe yansır vücuduna yansır o yüzden üslubun yanlış diyoruz

Bana beddua eden birine bu kadar incelikli düşünemem

Konunun başı başka ortası başka.
Hatalar zinciri yaratmışsınız.
Evi kapatıp baba evine dönmenizi kim istedi?
Babanın eviyle ilgili düşünceni eşin biliyor muydu?

Bence baban seni ve çocuklarını ortada bırakmamış ama kocan ve sana hesapsızlığınızı devam ettirmeyin diye keseyi de açmıyor.
Bence ortada kalacağına babanın evinde olduğun için şükretmelisin.
Ayrıca araba için evi dağıtmak gerçekten mantıklı mı? Çoluk çocuk kocanla arabasız yaşamak varken babanın evinde arabam olsun demek ne kadar mantıklı?
Bence sizin anne- baba, evlilik bilinciniz tam oturmamış.

Yahu kadının canı yanıyor sen dahada alevlendiriyosun başına kötü şeyler gelsin istediğinden fln değil tepkisini en üst böyle ifade ediyor.evet yanlış keşke beddua etmese

İyi de ben zaten bu konuya yazmıyordum, yine almış yazılarımı beddua etmiş, arkasından birisi de çok iğrençsin falan yazmış. Üzerime sıçrayıp duruyorlar alevlendiren ben miyim sence?

Hanimlar olan olmuş..konu sahibinin hamile olduğunu unutmayin lütven...

Allah yardımcın olsun cnm.. baban düşünmüyor olabilir ama annen de mi aynı kafada?? Ona çıtlatsan ??

Ha evet seni çok olgunlaştırmış. O yüzden daha maddiyatı oturtmadan iki bebe yapıp babandan şikayet ediyorsun. Sana ne denirse boş. Bu kadar yazılandan sonra hala aynı kafada olduğuna eminim. Yarın babanın karşıladığı kahvaltıda afiyet olsun sana şimdiden. Rahat rahat ye, boğazına dizilmesin :)
Bu mesajın çok aşırı kırıcı . Daha fazla üstüne gitme

Back
X