- 24 Mart 2017
- 197
- 192
- 23
- Konu Sahibi Hsngln0815
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ebeveynlere de aciyorum. Senelerce calis didin iki parca birseyin olsun,sonra baskalari desin ki aman babam bize kredi ceksin vs vs. Yahu beslemis buyutmus evlendirmis. Adam 1 vermis 3 almis 4.su kapida. Daha da ne yapsin? Hak verdim sana damat ev bekliyor.
Sagolun. Yiyip icip otursam ne ise yarardim? Calismak herkesin gorevi. Hepimiz cocuklarimiz icin calisiyoruz, ama istedikce istesinler diye degil,onlara bir gelecek hazirlamak icin. Ne mutlu annenize. Bugun kapisina gitseniz gene sizi almamazlik etmez,sofrasina evine buyur eder. Ama neden kredi ceksin sorumsuz damat icin?Tebrik ederim sizi gerçekten. Uzaktan gazel okuması kolay geliyor işte. Bizde 5 kardeş babasız büyüdük annem merdiven silip evlere gundelige gidip kimseye muhtaç etmedi bizi. Üstelik dedemler de çok çok iyi durumdaydı. Sırtımızı bi yere yaslamadan kendi ayaklarımızın üzerinde durmayı öğrenmemiz lazım.
Siz aradaki farki anlamiyorsunuz. Herkes zor duruma dusebilir. Ama ana baba bana kredi cek demez. Bir evini sat bana ver az bi kira odeyip oturayim icinde demez.Demekki seninde evlâdın bu duruma düşse 1 verdim 3 aldım diye kendine acıyacaksın
Siz aradaki farki anlamiyorsunuz. Herkes zor duruma dusebilir. Ama ana baba bana kredi cek demez. Bir evini sat bana ver az bi kira odeyip oturayim icinde demez.
Bana öyle mesajlar yazdı ki en son sinirlerime hakim olamadım dolayısı ile aynısını yaşamasını temenni ettim dalga bile geçti durumum ile Allah onu ıslah etsin
Şimdi de beddua aldım diye üst e çıkmaya çalışıyor kendi dediklerini hiçe sayarak. Cildirtti beni boynuma ağrı girdi stresten
Bence kocaniz babaniz size ev versin diye evini kapatti. Buraya yaziyorum.
Arkadaşlar yapmayın..tamam olmuş bitmiş konu sahibi aslında farkında ama ...size soruyorum kız evladınız (olmasın yine) bu bayanın durumuna düsse napardınız.??????üsenmedim baştan sona okudum konuyu.aaa damat baksın gelme dermisiniz yoksa kan can mı dersiniz.tamam da cok acımasız vurmussunuz .hayat bu yarın ne olcagı bılınmez.eşi hata yapmış bence fazlasıyla pişmandır zaten.evladından niye ayrı iş yerinde kalsın.bellili kayınbabadan o da utanıyo bu durumdan dolayı.
Konu sahibi haklı ya da haksız olabilir. Su an zor durumda ve hamile.
Bu kadar üzerine gitmemeniz gerekir. Netice de can taşıyor. Biraz anlayış lütfen.
Konu sahibi siz de beddua etmeyin. Hoş değil.
Allah insani kendisinden baskasina muhtac etmesin ..heleki Allah korkusu olmayan insanlarin diline hic düşürmesin....konu sahibi üzülmeyin her insanin erinde gecinde bir imtihani vardir...bu imtihani sabirla atlatirsaniz Allahin izniylen cok daha iyi günler yaşayacaksiniz..her gecenin bir ssbahi vardir...üzülmeyin..Üzülüyorum kırılıyorum üstüme gelmeyin dediği halde daha hâlâ üzerine gidenler var pes diyorum hepinize. Ne tatmin olmayan egonuz varmış arkadaş ya. Hamile bir kadını bu derece üzmek niye? Zevk mi alıyorsunuz? Mutlu mu oluyorsunuz? Vallahi ben üzüldüm burada uykum kaçtı. Yapmayın etmeyin bak vallahi günahtır, Üzüntüden bebeğine zarrar gelirse (Allah korusun!!!) bunun hesabı sizden sorulur hanımlar yapmayın etmeyin yeterin artık
Beddua değil bir kadın vardı canımı çok sıktı yorumları ile ona sende yaşarsın dedim sonra üstüme hemenlerin haddi hesabı yok hepsi acımasız insafsız gece yarısı için cıktı ağlamaktan Allah görüyor o kadar..
Siz bebeğinizi düşünün.Beddua değil bir kadın vardı canımı çok sıktı yorumları ile ona sende yaşarsın dedim sonra üstüme hemenlerin haddi hesabı yok hepsi acımasız insafsız gece yarısı için cıktı ağlamaktan Allah görüyor o kadar..
Yok ben buraya konu açmadan bu kadar kötü değildim inan inşallah inancım var zaten ama neler yazıldı neler..Allah insani kendisinden baskasina muhtac etmesin ..heleki Allah korkusu olmayan insanlarin diline hic düşürmesin....konu sahibi üzülmeyin her insanin erinde gecinde bir imtihani vardir...bu imtihani sabirla atlatirsaniz Allahin izniylen cok daha iyi günler yaşayacaksiniz..her gecenin bur ssbahi vardir...üzülmeyin..![]()
Allah sizin karı koca hem akılsızca yaşayıp hem de babanın üzerine yıkılmak istemenizi de görüyor. Babanla ilgili art niyetlenmeni de görüyor.