- 24 Mart 2017
- 197
- 192
- 23
- Konu Sahibi Hsngln0815
-
Allah yar ve yardımcınız olsun bazı aileler icin para herşeyden ince geliyor malesef peki bu süreç ne kadar devam edecek
Bence babanla konuş destek iste sonuçta hiç bir anne baba evladinin yuvasi bozulsun istemez..
Eşinle ayrı kalman doğru değil oda gelsin senin yanına baban biraz bencil belli ki söylene söylene de olsa bence yardım edecektir...
Allah tez zamanda feraha kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Maddi imkansızlık kadar beni çaresiz hissettiren bir şey yok.
Ama gün doğmadan neler doğar,
Zorlanıyoruz ama bir mucize oluyor her şey değişiyor.
Azıcık sabır.
Baba evine dönmüş durum ortada değil mi anlamiyolar midir?Durumunu gizleme babana annene söyle gizlersen yardim edemezler ki kendini üzme karnindaki bebegini düşün
Doğumdan sonra lohusalık bitsin işe girin çocuklara anneann babaane biri baksın. Yapacak başka bi ey yok şu durumda
Inanın şu an aynı olmasada çok zor zamanlar geçiriyoruz vallahi kafam düşünmekten patlicak sanıyorum bazen çok yorgunum bende ama.gecicek bir gün ıyi düşünmek zorundayız yaz buraya bunaldıkça halinden çok iyi anlıyorum gerçektenO kadar bir şeyler duymaya tanimadigim insanlarla dertlesmeye ihtiyaçim var ki bazen otobüste tanımadığım birine hayat hikayemi uzun uzun anlatasın geliyor.. allah nasip ederse maksimum bir yıla toparlaniriz
Insallah en kisa surede duzelir durumunuz.
Madem durumunuz yok aylardir kotu durumdasiniz peki 2. Cocuk niye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?