Evli 2 çocuk ile baba evine dönmek zorunda kaldım..

Demekki seninde evlâdın bu duruma düşse 1 verdim 3 aldım diye kendine acıyacaksın

Sagolun. Yiyip icip otursam ne ise yarardim? Calismak herkesin gorevi. Hepimiz cocuklarimiz icin calisiyoruz, ama istedikce istesinler diye degil,onlara bir gelecek hazirlamak icin. Ne mutlu annenize. Bugun kapisina gitseniz gene sizi almamazlik etmez,sofrasina evine buyur eder. Ama neden kredi ceksin sorumsuz damat icin?

Yeter artık Allah hepinizi bildiği gibi yapsın günahına giren kim var ise şuan evlâdım yanimda uyuyor ve ben sessiz sessiz hıçkırıklara ağlıyorum. ALLAH SIZLERI ISLAH ETSIN BU GECE SIZE DUAMDIR.

Siz aradaki farki anlamiyorsunuz. Herkes zor duruma dusebilir. Ama ana baba bana kredi cek demez. Bir evini sat bana ver az bi kira odeyip oturayim icinde demez.

Böyle birşey demedim kredi çıkmıyor sana çıkarsa biz odeyelim dedim ama anlak istemiyorsunuz hepinizin çocuğu var o kadar daha yazmayın yeter artik

Şimdi de beddua aldım diye üst e çıkmaya çalışıyor kendi dediklerini hiçe sayarak. Cildirtti beni boynuma ağrı girdi stresten

Hadi oradan, asıl sen üste çıkmaya çalışıyorsun hamileyim diye. Madem stres oluyorsun millete sıçrama

Bence kocaniz babaniz size ev versin diye evini kapatti. Buraya yaziyorum.

Eşim de aynısını dedi, sırf babası o evi onlara acıyıp da versin diye böyle yapmıştır dedi. Aklın yolu bir işte. Neyse yine bir beddua işitmeden uzaklaşayım:)

Üzülüyorum kırılıyorum üstüme gelmeyin dediği halde daha hâlâ üzerine gidenler var pes diyorum hepinize. Ne tatmin olmayan egonuz varmış arkadaş ya. Hamile bir kadını bu derece üzmek niye? Zevk mi alıyorsunuz? Mutlu mu oluyorsunuz? Vallahi ben üzüldüm burada uykum kaçtı. Yapmayın etmeyin bak vallahi günahtır, Üzüntüden bebeğine zarrar gelirse (Allah korusun!!!) bunun hesabı sizden sorulur hanımlar yapmayın etmeyin yeterin artık

Eşinizin ailesinin durumu nedir?
Evinizi yıkıp baba evine gitmek asla sizin gururunuzu incitmesin. Eşiniz yatılı çalışıyor çok zor. Hamilesiniz.
Yaşamın dibini görmüşsünüz, babanızla konuşun bu meseleyi. Bırakın gururu kanepenin üzerine bir yere yada süpürün halının altına doğru. Babanızla bu meseleyi konuşun.

Arkadaşlar yapmayın..tamam olmuş bitmiş konu sahibi aslında farkında ama ...size soruyorum kız evladınız (olmasın yine) bu bayanın durumuna düsse napardınız.??????üsenmedim baştan sona okudum konuyu.aaa damat baksın gelme dermisiniz yoksa kan can mı dersiniz.tamam da cok acımasız vurmussunuz .hayat bu yarın ne olcagı bılınmez.eşi hata yapmış bence fazlasıyla pişmandır zaten.evladından niye ayrı iş yerinde kalsın.bellili kayınbabadan o da utanıyo bu durumdan dolayı.

Teşekkür ederm insanlar çok kötü çok acımasız o kadar ağlattılar ki beni..

Konu sahibi haklı ya da haksız olabilir. Su an zor durumda ve hamile.
Bu kadar üzerine gitmemeniz gerekir. Netice de can taşıyor. Biraz anlayış lütfen.

Konu sahibi siz de beddua etmeyin. Hoş değil.

Konu sahibi haklı ya da haksız olabilir. Su an zor durumda ve hamile.
Bu kadar üzerine gitmemeniz gerekir. Netice de can taşıyor. Biraz anlayış lütfen.

Konu sahibi siz de beddua etmeyin. Hoş değil.

Beddua değil bir kadın vardı canımı çok sıktı yorumları ile ona sende yaşarsın dedim sonra üstüme hemenlerin haddi hesabı yok hepsi acımasız insafsız gece yarısı için cıktı ağlamaktan Allah görüyor o kadar..

Allah insani kendisinden baskasina muhtac etmesin ..heleki Allah korkusu olmayan insanlarin diline hic düşürmesin....konu sahibi üzülmeyin her insanin erinde gecinde bir imtihani vardir...bu imtihani sabirla atlatirsaniz Allahin izniylen cok daha iyi günler yaşayacaksiniz..her gecenin bir ssbahi vardir...üzülmeyin..

Allah sizin karı koca hem akılsızca yaşayıp hem de babanın üzerine yıkılmak istemenizi de görüyor. Babanla ilgili art niyetlenmeni de görüyor.

Siz bebeğinizi düşünün.
Bol bol dua edin. Her karanlığın ardından güneş doğar sakın unutmayın.

Yok ben buraya konu açmadan bu kadar kötü değildim inan inşallah inancım var zaten ama neler yazıldı neler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…