Evli 2 çocuk ile baba evine dönmek zorunda kaldım..

Bu yorumun için Allah bildiği gibi yapsın seni. Hayat olgunlaştırır seni de anne olunca

Bu yorumun için Allah bildiği gibi yapsın seni. Hayat olgunlaştırır seni de anne olunca

Ha evet seni çok olgunlaştırmış. O yüzden daha maddiyatı oturtmadan iki bebe yapıp babandan şikayet ediyorsun. Sana ne denirse boş. Bu kadar yazılandan sonra hala aynı kafada olduğuna eminim. Yarın babanın karşıladığı kahvaltıda afiyet olsun sana şimdiden. Rahat rahat ye, boğazına dizilmesin :)

Insanlara beddua etmem ama canımı öyle bir sıktın ki yaşattığı yaşamadan ölme!!

Yazdıklarının bir kısmı doğru ama hak değil bu kendini benim yerime koyup oki nasıl dalga geçmiş vs ? Bir de tüm yorumlarını beğenmişsin yani hak vermişsin neyse ne diyeyim

Bu aralar evlilikler neden bu kadar sinaniyor Allahim kendimde dahil olmak uzere bnmde evim icralik oldu bende kizimla babamin evindeym esimlede koptuk rabbim yardimcimiz olsun

Bu aralar evlilikler neden bu kadar sinaniyor Allahim kendimde dahil olmak uzere bnmde evim icralik oldu bende kizimla babamin evindeym esimlede koptuk rabbim yardimcimiz olsun

Sizede üzüldüm Alah kolaylık versin hepimize huzur sabır ve yuvanızı kurtarmanizi temenni ediyorum

Ne kadar iğrenç bi insansiniz .

Kim haklı kim haksız onun tartışmasına girmicem belki konu sahibi yüzde yüz haksızdır ama hamilelik hormonlorı diye bişey var belki Doğumdan sonra kendi fark edecek hatasını ama üslubun çok kırıcı anne karnındaki bebeğin annenin duygusundan etkilendiğini lütfen unutma

Ne hakaretler etti hakkımı helal etmiyorum asla

Yazdıklarının bir kısmı doğru ama hak değil bu kendini benim yerime koyup oki nasıl dalga geçmiş vs ? Bir de tüm yorumlarını beğenmişsin yani hak vermişsin neyse ne diyeyim
yorumumda da dedim yazdıkları doğru hak veriyorum, bende yazdım aynı şeyi. ama uslübunu bende yanlış buldum. sonuçta karşımızda hamile, kırgın, öfkeli bir kadın var. yine yazıyorum şimdi canını böyle şeylerle sıkma. doğumunu atlat hayırlısıyla al bebeğini kucağına, lohusalığın geçsin öyle düşün bunları. boşuna yıpratıyorsun şuan kendini. geçici de olsa değiştiremediğin şeyleri kabul et.

Gereksiz demagoji ve plansız hayat yaşamanın verdiği sıkıntıyı çekiyorsun bence de. Kocanı babanı çocuğunu bir kenara bırakıp çözüm üret önce kendin için. sonra diğerleri için. Bir daha da kesinlikle plansız çocuk yapma. Çocuklara çok üzülüyorum.

En son edep öğretecek insansın herhalde, hem burada babanı çekiştirip hem nasıl ekmeğini yiyorsun hayret. Utanman hiç mi yok?

Bunlar bir kısmı arkadaslar

Sağol Inşallah Düzelir sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…