- 24 Mart 2017
- 197
- 192
- 23
- Konu Sahibi Hsngln0815
-
Bunların hepsi kırıcı ve hakaret ederek yorumlar sana diyeceğimi dedim benYoo ilk iki mesajım gayet ılımlı, dalga geçme yok. Ama buradan itibaren beddualar başlamış. Gerçekler ağır geldi konu sahibine
Ne kadar güzel özetlemişim durumunu yahu :) Sen alıntıladıkça fark ediyorum. Ağzıma sağlık :) "Kahvaltıda cheddar peyniri yoktu aşkım, babam almamış :S :S" diye kocanla da çekiştiriyor musun babanı? Pardon baban telefon faturanı ödemediği için telefonun kapanmıştı. Oysa senin telefon faturanı da ödemek zorunda.
Bu yorumun için Allah bildiği gibi yapsın seni. Hayat olgunlaştırır seni de anne olunca
Ha evet seni çok olgunlaştırmış. O yüzden daha maddiyatı oturtmadan iki bebe yapıp babandan şikayet ediyorsun. Sana ne denirse boş. Bu kadar yazılandan sonra hala aynı kafada olduğuna eminim. Yarın babanın karşıladığı kahvaltıda afiyet olsun sana şimdiden. Rahat rahat ye, boğazına dizilmesin :)
evet okudum tüm yorumları. arkadaşın uslübü size kırıcı gelmiştir, doğrudur hassas bir dönemdesiniz. ama yazdıkları genel olarak doğru. bu durumun en önemli sorumlusu eşiniz, babanız değil. sakin olun, olumlu düşünün, kimsenin ne yaşayacağını umursamayın başkalarana yönelik olsada ağzınıza aklınıza kötü düşünceler getirmeyin. şuan bu durumu değiştirme gücünüz yok o yüzden sadece doğumunuza çocuklarınıza odaklanın.
umarım herşey herkes için güzel olur.
Ne kadar igrenç bi insansınızInsanlara beddua etmem ama canımı öyle bir sıktın ki yaşattığı yaşamadan ölme!!
Yanlis yere yazdim cnm pardonNe kadar igrenç bi insansınız
Bu aralar evlilikler neden bu kadar sinaniyor Allahim kendimde dahil olmak uzere bnmde evim icralik oldu bende kizimla babamin evindeym esimlede koptuk rabbim yardimcimiz olsun
Ne kadar iğrenç bi insansiniz .Ha evet seni çok olgunlaştırmış. O yüzden daha maddiyatı oturtmadan iki bebe yapıp babandan şikayet ediyorsun. Sana ne denirse boş. Bu kadar yazılandan sonra hala aynı kafada olduğuna eminim. Yarın babanın karşıladığı kahvaltıda afiyet olsun sana şimdiden. Rahat rahat ye, boğazına dizilmesin :)
Ne kadar igrenç bi insansınız
Allah razi olsun inaniyorum insallah duzelecek hersey bol bol dua elimizden baska bisey gelmio simdilik bebeginizde hayirla gelsin sagliklaSizede üzüldüm Alah kolaylık versin hepimize huzur sabır ve yuvanızı kurtarmanizi temenni ediyorum
Ne kadar iğrenç bi insansiniz .
Hayir demetomudr nedir kalbi kara insanaBana mi yazdin bunu ?
Kim haklı kim haksız onun tartışmasına girmicem belki konu sahibi yüzde yüz haksızdır ama hamilelik hormonlorı diye bişey var belki Doğumdan sonra kendi fark edecek hatasını ama üslubun çok kırıcı anne karnındaki bebeğin annenin duygusundan etkilendiğini lütfen unutmaHa evet seni çok olgunlaştırmış. O yüzden daha maddiyatı oturtmadan iki bebe yapıp babandan şikayet ediyorsun. Sana ne denirse boş. Bu kadar yazılandan sonra hala aynı kafada olduğuna eminim. Yarın babanın karşıladığı kahvaltıda afiyet olsun sana şimdiden. Rahat rahat ye, boğazına dizilmesin :)
Kim haklı kim haksız onun tartışmasına girmicem belki konu sahibi yüzde yüz haksızdır ama hamilelik hormonlorı diye bişey var belki Doğumdan sonra kendi fark edecek hatasını ama üslubun çok kırıcı anne karnındaki bebeğin annenin duygusundan etkilendiğini lütfen unutma
yorumumda da dedim yazdıkları doğru hak veriyorum, bende yazdım aynı şeyi. ama uslübunu bende yanlış buldum. sonuçta karşımızda hamile, kırgın, öfkeli bir kadın var. yine yazıyorum şimdi canını böyle şeylerle sıkma. doğumunu atlat hayırlısıyla al bebeğini kucağına, lohusalığın geçsin öyle düşün bunları. boşuna yıpratıyorsun şuan kendini. geçici de olsa değiştiremediğin şeyleri kabul et.Yazdıklarının bir kısmı doğru ama hak değil bu kendini benim yerime koyup oki nasıl dalga geçmiş vs ? Bir de tüm yorumlarını beğenmişsin yani hak vermişsin neyse ne diyeyim
Yahu kendin yazmışsın işte, yeni araba için kredi çektik kredi kredi üzerine zorda kaldık diye. Bu akılsızlık değil de ne? Başkasını eleştirmek kolay geliyor tabi. Babam beni düşünmüyor falan filan. Sen babanı ne kadar düşündün şimdiye kadar da ondan birşey bekliyrosun? Sen ne verdin?
Ben de seni Allah'a havale ediyorum. İlişkinizi işte burada okuyoruz. Babamdan allah razı olsun, çocuklarımla bana evini açtı, kocamın yerine getirmesi gereken aileye bakım işini üstlendi demiyorsun da babam evini bizim için satıp da bize ev almadı, babam bize kredi çekmedi vs vs. Babana da sorsak onun hayali de düşüncesiz bir kız evlada sahip olmak değildir eminim. Faydanız yok bari zararınız olmasın.
Dön de yazdıklarına bak, kısa süreli hafıza kaybı mı yaşıyorsun? "Babamdan bütün kredilerimizi toparlayacak bir kredi istedik ben bu işlere girmem dedi, babamın bir evi var satacak onu satıp bize ev alabilir ya da cüzi miktarda bir kira ile oturabiliriz." Zarar da şu an sizin o evde yaşamanız. +2 boğazı doyuruyor baban, kocanın görevi olduğu halde. Bu nankörlükle ister davacı ol ister olma. Hem bencilsiniz hem düşüncesiz hem de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Ayrıca istediğim yere yazarım.
Sen millete beddua edeceğine biraz utanma duygusuna sahip ol. Ben senin durumuna düşsem bile babamı sosyal medyada çekiştirmek yerine, allah razı olsun derim. Ay sanki bir hakkın var da ben de. Gerçekleri söyleyince bedduaya sarılıyorsunuz. Evet 2 boğazı doyuruyor, 3. de yoldaymış. Hala babadan beklenti. Edep ve akıl diliyorum sana
Evet canım kalbin çok güzel. Adam oğluna sıcak yuva sağlamış, günde 3 öğün yemek veriyor ama 3 kuruşluk hediye almadı diye mızmızlanıyorsun. Sizin gibi tipler böyledir, hem düşüncesizce hareket ederler, hem de utanmadan milleti çekiştirirler. Sen dön de kendi hatalarını değerlendir, beğenmiyorsan da yallah kocanın yanına
En son edep öğretecek insansın herhalde, hem burada babanı çekiştirip hem nasıl ekmeğini yiyorsun hayret. Utanman hiç mi yok?
Ne kadar güzel özetlemişim durumunu yahu :) Sen alıntıladıkça fark ediyorum. Ağzıma sağlık :) "Kahvaltıda cheddar peyniri yoktu aşkım, babam almamış :S :S" diye kocanla da çekiştiriyor musun babanı? Pardon baban telefon faturanı ödemediği için telefonun kapanmıştı. Oysa senin telefon faturanı da ödemek zorunda.
yorumumda da dedim yazdıkları doğru hak veriyorum, bende yazdım aynı şeyi. ama uslübunu bende yanlış buldum. sonuçta karşımızda hamile, kırgın, öfkeli bir kadın var. yine yazıyorum şimdi canını böyle şeylerle sıkma. doğumunu atlat hayırlısıyla al bebeğini kucağına, lohusalığın geçsin öyle düşün bunları. boşuna yıpratıyorsun şuan kendini. geçici de olsa değiştiremediğin şeyleri kabul et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?