• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli 2 çocuk ile baba evine dönmek zorunda kaldım..

Evet canım kalbin çok güzel. Adam oğluna sıcak yuva sağlamış, günde 3 öğün yemek veriyor ama 3 kuruşluk hediye almadı diye mızmızlanıyorsun. Sizin gibi tipler böyledir, hem düşüncesizce hareket ederler, hem de utanmadan milleti çekiştirirler. Sen dön de kendi hatalarını değerlendir, beğenmiyorsan da yallah kocanın yanına

Mune Mune Kazen Kazen bu kaçıncı hakaret ve edepsizce yorum müdahale edermisinuz

Dön de yazdıklarına bak, kısa süreli hafıza kaybı mı yaşıyorsun? "Babamdan bütün kredilerimizi toparlayacak bir kredi istedik ben bu işlere girmem dedi, babamın bir evi var satacak onu satıp bize ev alabilir ya da cüzi miktarda bir kira ile oturabiliriz." Zarar da şu an sizin o evde yaşamanız. +2 boğazı doyuruyor baban, kocanın görevi olduğu halde. Bu nankörlükle ister davacı ol ister olma. Hem bencilsiniz hem düşüncesiz hem de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Ayrıca istediğim yere yazarım.

Mune Mune Kazen Kazen

Hepinize merhaba kizlar.

25 yaşındayım 3.5 yıllık evliyim 2.5 yaşında bir evlâdım var. Şuan 37 haftalikta gebeyim. Eşimle güzel giden bir evliliğimiz var. Ancak maddi yetersizliklerden dolayı geçim zorluğu yaşadık, borçlarımız bizi zorlayınca evimizi kapatmak zorunda kaldık. Eşim işyerinde yatılı olarak kalmaya başladı. Bende bütün düzenimi bozup bir süreliğine ailemin yanına yerleştim, böyle karar aldık.. çünkü artık öyle bir duruma gelmistikki aylardır cebimde 5 lira 10 lira ile ay sonunu getiriyordum. Bunları gurur işte bilmesinler diye aileme yansıtmadım. Böyle anlatınca herşey normal ancak ben çok zorlaniyorum ağır bir bunalım geciriyorum. Bir süre iyi bir süre kötü oluyorum. Kimse ile paylasmadigim için, atamıyorum içinden bunları. Yaşadığımız yer çok küçük bir köy yeri. Kimse ile görüşüp etmeyiz burada böyle şeyler yok herkes kendi halinde. Pencereden bak sadece dümdüz arazi. Maddi sıkıntılarımda var. Ailem ile iyiyiz ancak süt liman değil herşey babamın şuan borçları olsa dahi iki evi var birinde şuan kendi oturuyor diğeri kirada. Ileride kirada ki evini satmayı düşünüyor. Sattığı ev ile rahat iki daire alabilir ama planlarında ben yokum, yani tek evlat olmama rağmen ve ev almak eşim ve ben için hayal olmasına rağmen kendine iki ev alıp bizi oturtrma niyeti yok( ben bize alinsin demiyorum haddime degil zaten. kendine alır biz otururuz kira veririz cüzzi bir mebla da olsa.). Kendileri yapsınlar derdinde. Iyi de nasıl? Gecinemedigimizden evimi bozdum mecbur kalıp iki çocuk ile baba evine döndüm geçicide olsa bir odaya 2 yavru ile sığınmak çok zor. Babam beni sever evladıyım ama önceliği değilimdir tek olmama rağmen el bebek gül bebek büyümedim hep baskı ile büyüdüm çocuk yerine hiç koymadı beni ortaokulda birseyden kızıp 3 ay konusmamisligi vardır bunun gibi niceleri.. Çocukluğumu iyi hatırlamam. Ayrıca bundan evlatlarım olmadan 3 yıl once güzel bir işyerinde asgari ücrete de olsa iyi bir şekilde çalışıyordum uzun suredir. Evli ve 2 çocuklu hayata alışmak da zor oldu benim için. Işten çıkmak benim tercihimdi evladımi kendim yetiştirmek istiyordum O zamanlar durumumuz iyiydi. O kadar karisigim ki kafam allak bullak sinirlerim çok bozuk bunalımdayım.. aklıma gelenler bunlar soru sorabilirsiniz karışık yazdım sanırım.

Sizden istediğim bana biraz güç toplamam için yardımcı olurmusunuz geçici bir süreç biliyorum ama inanın çok zorlaniyorum .
Canım benim ya okuyunca çok etkilendim inan..Bu zor süreç de geçecek iyi zamanlar gibi...iyi ya da kötü zaman geçmek zorunda...Rabbim inşallah yardım eder de bir vesile hallolur hersey. ..ben apaçık babanız la konuşmanızi tavsiye ederim nacizane. ..elimizden gelen birseyler olsa keşke. ..ya da var mı yapabileceğim bir şey ablacim?

Evet canım kalbin çok güzel. Adam oğluna sıcak yuva sağlamış, günde 3 öğün yemek veriyor ama 3 kuruşluk hediye almadı diye mızmızlanıyorsun. Sizin gibi tipler böyledir, hem düşüncesizce hareket ederler, hem de utanmadan milleti çekiştirirler. Sen dön de kendi hatalarını değerlendir, beğenmiyorsan da yallah kocanın yanına

Mune Mune Kazen Kazen

Ne kadar güzel özetlemişim durumunu yahu :) Sen alıntıladıkça fark ediyorum. Ağzıma sağlık :) "Kahvaltıda cheddar peyniri yoktu aşkım, babam almamış :S :S" diye kocanla da çekiştiriyor musun babanı? Pardon baban telefon faturanı ödemediği için telefonun kapanmıştı. Oysa senin telefon faturanı da ödemek zorunda.

Ne kadar güzel özetlemişim durumunu yahu :) Sen alıntıladıkça fark ediyorum. Ağzıma sağlık :) "Kahvaltıda cheddar peyniri yoktu aşkım, babam almamış :S :S" diye kocanla da çekiştiriyor musun babanı? Pardon baban telefon faturanı ödemediği için telefonun kapanmıştı. Oysa senin telefon faturanı da ödemek zorunda.

Kazen Kazen Mune Mune

buraya konuyu açtığınızda herkes size dua ederek yazdı yorumlarını. sonra siz anlatmaya başladıkça herkes haksız olduğunuzu, sizi bu hale sokan şeyin eşinizin hesap bilmezliği olduğunu farkedip ona göre yorumlar yapmaya başladı. sizin dua eden diliniz bir anda bedduaya dönmeye başladı. madem inançlısınız beddua etmeyin. kimse sizin hakkınıza girmiyor veya kötülüğünüzü istemiyor. hamilesiniz, hormonlar içinde bulunduğunuz zor durum objektif bakmanızı engellemiş olaylara. bu işin tek sorumlusu eşiniz. babanız iyi kötü bir yuva veriyor size ve çocuklarınıza. yani eşinizin şuan yapamadığı şeyi babanız yapıyor. yapsa daha fazlasını yapardı diyorsunuz ama bence babanız sizin göremediğinizi görüyor size yapmadıkları eşinizin yüzünden. hesap kitap bilmeyen birini bir de hazıra alıştırmak istemiyor. ve tekrar söylüyorum haksız beddua sahibini bulur sizden değil çocuklarınızdan çıkar diye korkun. kimsenin burada sizi kırmaya çalıştığı yok sadece göremediğiniz yönünden yazıyoruz yaşadıklarınızı- tabii sizin anlattığınız kadarıyla- bu bedduayı hakettirecek bir durum olmamalı.

Canım benim ya okuyunca çok etkilendim inan..Bu zor süreç de geçecek iyi zamanlar gibi...iyi ya da kötü zaman geçmek zorunda...Rabbim inşallah yardım eder de bir vesile hallolur hersey. ..ben apaçık babanız la konuşmanızi tavsiye ederim nacizane. ..elimizden gelen birseyler olsa keşke. ..ya da var mı yapabileceğim bir şey ablacim?

Abla insanlar çok acımasız konuyu nereler çekiyorlar şu kadının yazdıklarına bak Allah aşkına yemin ediyorum öyle canımı sıktı ki Allah onu ıslah etsin resmen dalga geçiyor bilip bilmeden.. demetoo imiş.. Allah aşkına insanlar ne ara böyle oldu

buraya konuyu açtığınızda herkes size dua ederek yazdı yorumlarını. sonra siz anlatmaya başladıkça herkes haksız olduğunuzu, sizi bu hale sokan şeyin eşinizin hesap bilmezliği olduğunu farkedip ona göre yorumlar yapmaya başladı. sizin dua eden diliniz bir anda bedduaya dönmeye başladı. madem inançlısınız beddua etmeyin. kimse sizin hakkınıza girmiyor veya kötülüğünüzü istemiyor. hamilesiniz, hormonlar içinde bulunduğunuz zor durum objektif bakmanızı engellemiş olaylara. bu işin tek sorumlusu eşiniz. babanız iyi kötü bir yuva veriyor size ve çocuklarınıza. yani eşinizin şuan yapamadığı şeyi babanız yapıyor. yapsa daha fazlasını yapardı diyorsunuz ama bence babanız sizin göremediğinizi görüyor size yapmadıkları eşinizin yüzünden. hesap kitap bilmeyen birini bir de hazıra alıştırmak istemiyor. ve tekrar söylüyorum haksız beddua sahibini bulur sizden değil çocuklarınızdan çıkar diye korkun. kimsenin burada sizi kırmaya çalıştığı yok sadece göremediğiniz yönünden yazıyoruz yaşadıklarınızı- tabii sizin anlattığınız kadarıyla- bu bedduayı hakettirecek bir durum olmamalı.
Dua eden insana dua edilir hakaret edip can yakan bir insana da yaşadıklarını yaşamasını temenni ettim. O kadın o kadar acita acita onlarca yorum yaptı kalbimi kırıp canımı yaktı bende yaşadığımı yaşamasını istedim. Haksiz değil yani. Ben haksız veya haklı değilim sadece kırgınlığını vs yazdım bu kadar

Baya düşüncesizsiniz yalnız, araba sevdası nedeniyle dibe vurmak, zaten maddiyatı oturtmamışken iki çocuk. Üstüne bir de babanızı düşüncesizlikle suçluyorsunuz. Bence kendi aklınızı kullanmayı deneyin biraz

Yahu kendin yazmışsın işte, yeni araba için kredi çektik kredi kredi üzerine zorda kaldık diye. Bu akılsızlık değil de ne? Başkasını eleştirmek kolay geliyor tabi. Babam beni düşünmüyor falan filan. Sen babanı ne kadar düşündün şimdiye kadar da ondan birşey bekliyrosun? Sen ne verdin?

Yoo ilk iki mesajım gayet ılımlı, dalga geçme yok. Ama buradan itibaren beddualar başlamış. Gerçekler ağır geldi konu sahibine

Çok zor bi durum Allah yardımcınız olsun.kalbinizi ferah tutun her darlığın bolluğuda vardır elbet.bebişiniz evinize bereket şans getirsin inşallah

Dua eden insana dua edilir hakaret edip can yakan bir insana da yaşadıklarını yaşamasını temenni ettim. O kadın o kadar acita acita onlarca yorum yaptı kalbimi kırıp canımı yaktı bende yaşadığımı yaşamasını istedim. Haksiz değil yani. Ben haksız veya haklı değilim sadece kırgınlığını vs yazdım bu kadar

evet okudum tüm yorumları. arkadaşın uslübü size kırıcı gelmiştir, doğrudur hassas bir dönemdesiniz. ama yazdıkları genel olarak doğru. bu durumun en önemli sorumlusu eşiniz, babanız değil. sakin olun, olumlu düşünün, kimsenin ne yaşayacağını umursamayın başkalarana yönelik olsada ağzınıza aklınıza kötü düşünceler getirmeyin. şuan bu durumu değiştirme gücünüz yok o yüzden sadece doğumunuza çocuklarınıza odaklanın.
umarım herşey herkes için güzel olur.

Baya düşüncesizsiniz yalnız, araba sevdası nedeniyle dibe vurmak, zaten maddiyatı oturtmamışken iki çocuk. Üstüne bir de babanızı düşüncesizlikle suçluyorsunuz. Bence kendi aklınızı kullanmayı deneyin biraz

Yahu kendin yazmışsın işte, yeni araba için kredi çektik kredi kredi üzerine zorda kaldık diye. Bu akılsızlık değil de ne? Başkasını eleştirmek kolay geliyor tabi. Babam beni düşünmüyor falan filan. Sen babanı ne kadar düşündün şimdiye kadar da ondan birşey bekliyrosun? Sen ne verdin?

Mune Mune Kazen Kazen bunlarda var tabi

Back
X