Evli 2 çocuk ile baba evine dönmek zorunda kaldım..

yooo okudum hepsini, idrak sorunum da yok çok şükür,
eşiniz kredi çekmiş, ödeyeymemiş, bir süre de işsiz kalmış batmış,
babanızın da evleri varmış biri kiradaymış, satsa 2 daire alırmış falan filan.

şimdi, eşiniz araba modeli yükseltirken, kredilere yüklenirken, işsiz kalırsam ne yaparım gibi bir b planı var mıydı? yoktu.
o yüzden battı değil mi?
işsiz kaldı da 1 yıl kalmadı sanıyorum, üstelik 1 yıl işsiz kalsa bile insan gündelik işlere gider yine bir şekilde evini döndürür, ama demek ki bunu da yapmamış.
babanız da size ev vermek zorunda değil, yine diyorum, vermesin de zaten, eşiniz onu da satıp daha iyisini alacağım diye batırır, babanız söylmese de görüyordur bunları.

Ne zararından bahsediyorsun?yorumların için bütün kalbimle ahirette davacıyım senin kalbini kıracak tek bir kelimem dahi yok ama sen kalbimi kırıp bilip bilmeden yorumların ile canımi yaktın. Daha fazla yazma. Ben baban ev almadı kredi çekmedi yazmadım. Anlamak istedigin gibi çekip cekistirmisisin mesajları.

Yanı ben birşey beklemiyorum ama böyle ufak tefek insan Bir şeyler arada bekliyor kızım çalışmıyorsun al şunu cebine koy dursun ne bilim canı ister söyleyemez falan o şekild e ufak şeyler. Ileride evle ilgili bir düşüncesi yok kendi bilir artık ev benim değil sonuç olarak :)

Eşiniz ne is yapiyor. Bir borca mo girdiniz de boyle oldu. Bu duruma gelen yollaro lutfen iyi tayin edin bakin 2. bebekte var. Hem bosver babani sen sana en buyuk faydalari mumkunse evlatlarina bakman olacaktir.

Neye kızıyorum biliyormusunuz vermesinde zaten esin onu da batırır sanki öyle bir duruma sokmuşsunuz ki herşeyi batırmış bir hale getirmiş. Benim eşimin ve bizim yaptığımız gençlikte ki bir takım hatalar düşük maaş vs bir takım şeyler nasip bu hale gelmiş olabiliriz ama ben zaten moral için bunalımda olduğumu vs yazmışım ama o kadar acımasız yorumlar yapılıyor ki. Insanlar ne hale gelmiş dedirtiyor..

Eşinizin sorumsuzluğu tamamen. Babanız da bu durumdan hoşlanmıyordur belki. Yani size değil de damada yardımı olmasını istemiyordur. Ona dayanması meselesi.

Eşim ne iş olsa yapar hep çalışmıştır yuvasına bakar ama ailemin de zaten şuan bize yardım edecek durumu yok kendi borçlarını ödüyorlar. Benim kırgınlıkların arada oğluma bana yapılabilecek basit şeyleri yapılmaması. Öyle ya da böyle bu duruma gelindi evlat ya ne bilim ufak tefek şeyler işte..

Dön de yazdıklarına bak, kısa süreli hafıza kaybı mı yaşıyorsun? "Babamdan bütün kredilerimizi toparlayacak bir kredi istedik ben bu işlere girmem dedi, babamın bir evi var satacak onu satıp bize ev alabilir ya da cüzi miktarda bir kira ile oturabiliriz." Zarar da şu an sizin o evde yaşamanız. +2 boğazı doyuruyor baban, kocanın görevi olduğu halde. Bu nankörlükle ister davacı ol ister olma. Hem bencilsiniz hem düşüncesiz hem de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Ayrıca istediğim yere yazarım.

Allah seni de bi durumu anlayacak bir duruma düşürsün inşallah laf yetiştirmem sana kalbimi fazla fazla kirdigin için hakkımı helal etmiyorum . Allah bildiği gibi yapsın seni. Mecbur kalıp kredi talebinde bulundum ben ödeyecektim onu o şartla istedim babam da yapmadı zaten.ev alsa ilerde onu da kira karşılığı dedim zaten yani bir bekletin yok 2 bahsettiğim konuda karşılıksız çocuk gibi onu yapsın bunu yapsın değildi. Nankörlük ne demek ya 2 boğazı doyuruyormuş ne pis bir ağız bu.. bencil ve düşüncesiz olduğumu hangi hakla söylersin neye dayanarak bir iki yoruma bakarak mi. Öyle bir canın yanar ki hiç anlamazsın kime ne yaptım diye ilahi adalet yasattigini yasa insallah.

Sen millete beddua edeceğine biraz utanma duygusuna sahip ol. Ben senin durumuna düşsem bile babamı sosyal medyada çekiştirmek yerine, allah razı olsun derim. Ay sanki bir hakkın var da ben de. Gerçekleri söyleyince bedduaya sarılıyorsunuz. Evet 2 boğazı doyuruyor, 3. de yoldaymış. Hala babadan beklenti. Edep ve akıl diliyorum sana

Pes diyorum babanıza. Tek çocuksunuz birde, sizden esirgediģi mallar kime kalacak acaba.
Altı kardeşiz, babam hangisi zor durumdaysa ona el uzatır. Ablamın biri zor durumda şimdi, her fırsatta para verir, evinin eksiğini görür.
Ne içindir ki anne babalık, zor günde yanında olunmayacaksa.
Üzüldüm Allah hayırlı kapılar açsın.

Bazı eski kafalı babalarda kız çocuğu için ele karıştı el oldu düşüncesi oluyor. Yani kızına yaptığı elin oğluna gidiyor onlara göre. Sizin babanızda bu kafadan sanırım planlarında ben yokum dediğinize göre

Elhamdülillah edebim gayet yerinde. Benim hakkım kalbimi kırıp bana hakaret etmen evet haktır bu. Senin gibi tanımadığım bir insana hakaret edip kalp kırmak tarzım değil. Ama çok canım yandı ise bu tip insanlara cevap vermek tarzımdır. Senin ne yapacagin beni ilgilendirmez babamı cekistirdigimi düşünmende senin art niyetli bakış acın. Kendi kalbinin güzelliği yâni. Hâlâ babadan beklenti diyorsun anlama acısı bakış açısı kalp guzelligi daha yazma buraya

Evet canım kalbin çok güzel. Adam oğluna sıcak yuva sağlamış, günde 3 öğün yemek veriyor ama 3 kuruşluk hediye almadı diye mızmızlanıyorsun. Sizin gibi tipler böyledir, hem düşüncesizce hareket ederler, hem de utanmadan milleti çekiştirirler. Sen dön de kendi hatalarını değerlendir, beğenmiyorsan da yallah kocanın yanına

Ama bakin, sizi bu duruma sokan kim? Esiniz.
Her seye ragmen size kapisini acan kim? Babaniz.
Ama siz hala babanıza kiziyorsunuz yok harclik vermedi, yok eksiklerimizi sormadi vs vs. Adam yapabilecegini yapmış demek ki, siz babayi falan bosverin, adam sizi ac acikta birakmamis. kendi cocuklariniz icin babanizdan beklediklerinizi siz onlara yapin.

Beñ eşimle sıkıntı yaşamadım demiyorum ki ailemi de asla suçlamıyorum sadece kalp kırılıyor bazen. Ben zaten bunalımdayım diyorum suçlu aramıyorum inanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…