- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi Hsngln0815
-
Durumunu gizleme babana annene söyle gizlersen yardim edemezler ki kendini üzme karnindaki bebegini düşün
Babanın kira haricinde bi gelir i var mi? Ona göre yorum yapicam canım
Anladim canim. Zaten en iyi suan ben anlarim. Esim de 4 ay once iflas etti. Cok zor zamanlar gecirdik. Cok sukur durumumuz duzeliyor artik.Amin inşallah .. biz bir yıldır çöküşe geçtik 2. Evlat beklenmedik bir anda geldi. 1 yıl öncesinde elhamdülillah çok daha iyiydik
annen yok mu , umarım vardır ,
babandan yardım istemekten baska çaren yok gibi
allah yar ve yardımcın olsun bacım , allah o karnında ki sabinin yüzüsuyu hurmetine yardım göndersin sana ,
Ben olsam baba evine donecegime kaynanamlarin yanına giderdim bu kadar düşünüyor demekki seni bi de hamilesin kiraciyi çıkarıp seni oturtabilirdiDevlet memuru oradan da 2.000 civarı emekli maaşı alıyor.
Ne biliyim ben anliyolar midir anlamıyorlar mıdır gizledim filan yazmış bende annenle babanla konuş dedimBaba evine dönmüş durum ortada değil mi anlamiyolar midir?
Allah kollayalım verdin inşallah baban la annen düşünüp evin birini sana verirler zaten tekmişsin esasında hepsi senin seni o duruma düşünmemeleri gerekti hiç olmadı biraz yardım da bulunsalardı eninim evini kapamazdın biz ablamın zamanın durumu kötüyken kirasını öder haftalık pazar aylık marketini yapardık Allah yardımcın olsun Cnm
Inanın şu an aynı olmasada çok zor zamanlar geçiriyoruz vallahi kafam düşünmekten patlicak sanıyorum bazen çok yorgunum bende ama.gecicek bir gün ıyi düşünmek zorundayız yaz buraya bunaldıkça halinden çok iyi anlıyorum gerçekten
Aaah canım benim Allah yar yardımcınız olsun keşke evim olsa sana verseydim senin için çok dua edeceğim yeni gelecek bebek inşallah bolluk bereket olur eşinle kısa zamanda kavuşur mutlu mesut yaşarsınız.
Amin inşallah dua et bol bol Allah sizi ferahliga çıkarsın inşallah gün gelir bugünleri sadece hatırlarsın rahata erersinHerkes çok zor durumda ya gerçekten bir ben değilim farkındayım ona bakıyorum aynı buna bakıyorum aynı Allah hepimize yardım etsin
Ailene ne dedin yanlarına gelirken? Yani sizin sıkıntıda olduğunuzu bilip de mi yardım etmiyorlar?
Doğumdan bir süre sonra çocukları annene falan baktırıp çalışsan daha iyi olur gibi..
Ben olsam baba evine donecegime kaynanamlarin yanına giderdim bu kadar düşünüyor demekki seni bi de hamilesin kiraciyi çıkarıp seni oturtabilirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?