• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmiş boşanmış ve çocuklular. Hem hayatımda birisi olsun istiyorum hem korkuyorum

Her kelimesine katılıyorum
Ama bütün sülalesi boşanmış biri olarak bizim toplumumuz için bunların hala çok uzak olduğunu da biliyorum
Hayatımda tanıdığım en güçlü kadındı annem, milletin ağzıyla yaşayamam derdi yaşamadı da
Ancak bizler biraz büyüdükten sonra hayatında biri olsun, evlenmesen de biraz nefes alabileceğin, en azından bir yemeğe, bir tiyatroya gidebileceğin biri olsun diye baskı yaptık kadına. Denedi ve yıkıldı, çünkü biz kadınlar ilerisi olmayan şeyleri sevmiyoruz, bu bizim yapımızdan kaynaklanıyor, toplum falan hikaye. Bunu teyzemde denedi, kardeşim de denedi yeni jenerasyon üniversite mezunu bir kadın olarak ama olmadı, amaçsız ilişkiler kadına kendisini kötü hissettiriyor bu bir gerçek. Ve tabi yaşadığımız ülkede bu amaçsızlığı fırsata çevirmek isteyen milyonlarca erkeğin olduğu da bir gerçek, o yüzden hiç bir kadına kafana göre takıl, dene yanıl vss demek içimden gelmiyor
Her bir cümlemizin altına imzamı atıyorum.

Ayağımın dibi. 15 dakika mesafe. 30 senede bulamadığım kocayı bana 10 dakikada kadınlar kulübü arkadaşım bulurmuş :KK70: Dev hizmet :KK70:

az yırtık olun valla koca bulunur..

misaal kursta ben esımden numarasını aldım :) hayatımda ılk yemınle ılk..o da eşıme kısmet..

esım benım numaramı almazdıııı cok cekıngendı yenı yenı actım herıfı.o yuzden baktınız dogru adam yapışın anam yapışın:KK50:

az yırtık olun valla koca bulunur..

misaal kursta ben esımden numarasını aldım :) hayatımda ılk yemınle ılk..o da eşıme kısmet..

esım benım numaramı almazdıııı cok cekıngendı yenı yenı actım herıfı.o yuzden baktınız dogru adam yapışın anam yapışın:KK50:

Gözümden yaş geldi gülmekten. Konu sahibesinin de konusunu sabote ettik. Tamamdır mesaj alındı. Utangaçlığı kenara bırakıp, yapışıyoruz bekarlar :D

açık konusayım bende aynı fıkırdeyım.hele benım ıkı kızım vaar..tabıkı asık olurum ama aynı eve almak evlenmek bana cok korkunc gelıyor...kız anası olunca paranoyak oldum sanırım...ama konu sahıbıne de hak verıyorum..cunku mantık evlılıgı yapmıs.artık ask ıstıyor sefkat ıstıyor

Bende hep bunu düsünüyorum. Ben hayatima devam ederim etmesine ama kizim icin endisele4niyorum. Yani evime aldigim insanin gercekden özünde iyi bir insan oldugunu nerden anlayabilirim ki.

Ama konu sahibi hayatiniza imrendim resmen, umarim bende bu kadar rahat yasayabilirim.

Boşanmış ve bir oğlu olan biriyim ben de. Böyle çok rahatım ama ben de bazen aynı sizin hissettiğiniz şeyleri hissediyorum. Ne istediğimi tam olarak ben de bilmiyorum. Korkuyorum da sanırım. biraz da bu rahatlığımın bozulmasından korkuyorum. Öte yandan yalnızlık da zor. Sevilmek ve sevmek istiyor insan. Ben de tam olarak ne istediğimi bilmiyorum. Yalnız değilsiniz yani...

Back
X