• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek üzere olan kızlar,neler hissediyorsunuz?

Ben daha çok var ama zaman zaman vazgeçmeyi düşünüyorum :((
Acaba yaşadıklarım herkeste yaşanan şeylermi yoksa istisnamı bilemiyorum :((

çok sinirliyim çok asabiyim hiç birşeyden keyiff almıyorummmm patlicakk bomba gibiyimm

Korkmayın kızlar,hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz..
Geçici bu dönem,geçiciii...kaydirigubbakcemile2

Ah canım ben çok kötüyüm yaa :((
Sözlümü askerliğin bitmesi ile ilgili stres sarmış, konuşmaları bile bir garip :((
Bende akşam kızdım bağırdım, oda sinirlendi...
Nişana 2 hafta var ama kavgalıyız :((

çok sinirliyim çok asabiyim hiç birşeyden keyiff almıyorummmm patlicakk bomba gibiyimm

senin ne kadar var ya aynı hisler içindeyim
restorantta oturuyorum yan masadan gelen tıkırtılara dönüp bağırasım geliyor benim 47 gün kaldı. şuan tam bombanın üzerindeyim ev tutmaydı eşyalardı vs vs vs boğuluyorum aynen
sağa sola çatıyorum ailelerin gerilimi beni resmen öldürüyor. ayrılıklara gidesim geliyor ve kötüsü nişanlımda öyle
amaaaannnnn

sabah işyerine gittim takvime bi baktım 28 gün kalmış bilmiyorumkismile

bi stres oturdu mideme anlatamam, sabahtan beri aynı ruh hali içeriisndeyim bi sıkıntı sinir şişlik anlatamam ruhum daralıyo resmen..

daha dün 45 ti 50 gündü diyolardı ama ben saymıyodum bugün takvime bakınca çok tuhaf oldum
nişanlımın tayin durumu var bu hafta belli olacak yani 28 gün var ama ev belli değil tayin çıkıp çıkmayacağı belli değil eşya alınmadı kartlar yok piyasada :1no2:

yatak örtümle yatak odasının perdelerini dikmişler aldım bugün mutlu olmam lazım ama bi huzursuzluk anlamadım gitti şimdi evde oturuyorum hiç keyfim yok mafoldumben

Canım sıkma canını her şey olur..
Evet dediğin gibi 40'lardan sonra anlamıyorsun bile..
Bak sen de yokuş aşağısın şu anda.

Cuma günü kınam var kızlar ya,bitti çok şükürrrrr:)

merhaba kızlar

benimde 40 günüm kaldı ve sizin gibi patlayacak bombaya dönüştüm diyebilirim
kim ne derse ağlıyorum herkese bağırasım var
kendimle öyle çok çelişkideyimki anlatamam ne yapacağımı şaşırdım dengesiz birisi oldum çıktım sanki

valla birşey diyeyim mi herkese işin özü şu anladığım kadarıyla birşeyi kabul edelim ki
HıSLERıMıZ OLDUKÇA NORMAL

valla çok fena bir durum aillerin baskısı kendi isteklerimiz arzıularımız aşkımız arasında sıkıştık kaldık boğulduk

ayyy gunler cok cabuk gecmeye basladii.
dogup buyudugum sehirimde ,ulkemde son 44 gunumu yasiyorumm
keyfli olmaya bu gunlerin tadini cikarmaya calissam da olmuyorr
canim cook SIKKIN
dugune 60 gun var

kızlar benimde tam 11 günüm kalmış,içimde keyif mutluluk bunların hiç biri yok,ailemden ayrılacağım için çok mutsuzum,babam vefat etti benim,evde annemle yatıyorum uzun zamandır,dün gece annemin elini tutarak uyumuşum,10 dklık yola gelin gidiyorum ama evde ablam annem ben çok iyi anlaşıyoruz arkadaş gibi,geceleri sohbet etmekten uyuyamıyoruz,yemekten sonra sofrada oturup sohbet etmelerimizi bir daha yapamıycam diye çok üzülüyorum,nişanlımı seviyorum ama bazen keşke bişey olsada beni terketse bu iş olmasa diye içimden geçiyor ne yalan söyliyim :(

bende boguluyorum sanki,iyiki nikahımız olmuş yoksa şu durumda atmazdım o imzayı,kocamı çok sevıyorum ama yurutemem gıbı gelıyor artık herkese gıcık oluyorum sureklı mutsuzum dugune 10 gun kaldı ama ben bunaldım annemı bırakasım gelmıyor yapayalnız kalacak gıbıyım

ben de çok tuhaf hissediyorum kızlar. 6 gün sonra nikahım var. şimdi de mesleğim dolayısıyla ailemden tam 28 saat uzaktayım. şırnak cizrede. evlenince tekirdağa gelicem. orası anneme babama daha yakın. ama yine de çok zor geliyo bana. tuhaf ama sanki bi tarafa annemi babamı koymuşlar bi tarafa nişanlımı birini seç demişler de ben de nişanlımı seçip anneme babama ihanet ediyomuşum gibi geliyo. bunu düşünmekten uyuyamıyorum bazen. tamam nişanlımı seviyorum ama yeni bi hayata alışmak benim için çok zor olacak. o yüzden mutlu muyum üzgün mü karar veremiyorum. tam bi sinir harbi yani:gitme::a015:

ben de çok tuhaf hissediyorum kızlar. 6 gün sonra nikahım var. şimdi de mesleğim dolayısıyla ailemden tam 28 saat uzaktayım. şırnak cizrede. evlenince tekirdağa gelicem. orası anneme babama daha yakın. ama yine de çok zor geliyo bana. tuhaf ama sanki bi tarafa annemi babamı koymuşlar bi tarafa nişanlımı birini seç demişler de ben de nişanlımı seçip anneme babama ihanet ediyomuşum gibi geliyo. bunu düşünmekten uyuyamıyorum bazen. tamam nişanlımı seviyorum ama yeni bi hayata alışmak benim için çok zor olacak. o yüzden mutlu muyum üzgün mü karar veremiyorum. tam bi sinir harbi yani:gitme::a015:

mafoldumben bende aynı duyguları yaşıyorum ya bi tarafa anamı babamı koymuşum bi yana nişanlımı ... seviyorum ama mutluluğumda hüznümde hep yanımda olan ailemi yalnız bırakacakmışım gibi bilmiyorumkismile istanbulda olacağız Allahtan tayin çıkmadı bi sene burdayız.. bi yandan koştur koştur düğün hazırlığı bi yandan ailemden ayrılcam başka bi dünyam olacak herşey ağırlaşacakmış gibi geliyo nasıl kurtulcam bundan ben yaa :gitme:

Ay arkadaşlar lütfen bu kadarda bunalım takılmayın.
Bunları okudukça psikolojikmen daha çok çökersiniz, lütfen yani.
Muhakkak iyi yönleride vardır, onları düşünün, gerçekten düğünüme daha çok var ama okudukça ayrılmak geldi içimden, biraz kendinizi motive edin bence.
Düşünün anneniz evlenmeseydi siz böyle ailelere sahip olamayacaktınız, şimdi sizlerinde sizi seven çocukları olacak...
Rica ediyorum iyi yönleri düşünün, kendinizi harap etmeyin...

Back