• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek üzere olan kızlar,neler hissediyorsunuz?

herkese merhaba,
temmuz 25 de düğünüm var ve ben o kadar çok heyecanlıyım ki anlatamam neyin nasıl olcağını hala tam olarak bilemiyorum .... düğün nasıl olcak, nasıl olcak, kına gecesi nasıl olcak, borçsuz düğün olmuyo bu zamanda malum borçlarımızı nasıl ödeyeceğiz, ailemden nasıl ayrılıcam bi sürü uyuymaıyorum kızlar ama allahıma şükür çok mutluyum çok seviyorum ve bi okadar da seviliyorum allah hepimizi mutlu etsin inaşallah.

Allah kısmet ederse 18 eylülde evlenecem çok heycanlıyım çok mutluyum bir o kadarda hüzülüyüm babam olmayacak onun için çok üzülüyorum babam vefat etti küçük ablamda kıskançlı yüzünden evi terk etti ben evleniyorum diye ondan önce evden ayrılıyorum diye çekti gitti halbuki kendisinin başından bir evlilik geçmişti bana daha yardımcı olması gerekirken gitti ailemde geri kalan fertler ise zaten çok ilgili değiller herşeyi içimde yaşıyorum bütün sorunlarla ben baş ediyorum herkes seyirci bizim ailede rabbime yine sonsuz şükürler olsun 18 eylülden sonra rabbim izin verirse çok güzel olacak biran evvel ailemden uzaklaşmak istiyorum
inşallah herkes çok mutlu olur

Ayy temmuzlar,eylüller..
Ben de bi ara aylar var diyordum
Şimdi sadece 18 gün kaldı:)
Zaman öyle çabuk geçiyor ki kızlar,hele son ay..
Anlamıyorsunuz bile inanın..

Evet son zamanlar kesinlikle çok hızlı geçiyor :)

Benim düğünüm 4 Temmuzda inşallah. 41 gün kalmış düğünüme. Evim tutuldu, istediğim gibi boyadık ve dün de perdeleri seçtik. Evimi görene kadar anlamamıştım bu heyecanı. Fakat şimdi içim çok güzel bir mutluluk ve heyecanla dolu dolu...

Artık yeni bir eve gidiyorum. O evin hanımı ben olucam ve büyük bir sorumluluk. Nasıl günler bekliyor beni...Hiçbir şey bilemiyorum...

Öncelikle bu günleri sorunsuz atlattığımız ve bana her konuda destek olduğu için nişanlıma defalarca kez daha aşık oldum. :utangac: En büyük isteğim aramızdaki aşk, sevgi, saygı, anlayış bir ömür boyu devam etsin.. Gerisi boş sanırım.

Evlenecek arkadaşlarım için benden nacizane tavsiye, eşyaymış, malmış, mülkmüş bunlar için birbirinize en güzel günleri zehir etmeyin. Nişanlınızın bütçesini biliyorsanız ona göre davranın. Sonra sıkıntıları çekecek olan sizsiniz. Ama hayallerinizden de vazgeçmeyin, içinizde istekleriniz de kalmasın. Dengeyi tuttumak ayağını yorgana göre uzatmak çok önemli...

Söz'üm çok güzel geçmişti. Nişan'ım da çok muteşemdi. Umarım evliliğim de çok güzel geçer. Herkese bir ömür mutluluklar dilerim. Sevgilerimle...

Son 11 gün kaldı.
Artık bünyem iflas etmek üzere..
Midemde ağrılar oluyor devamlı.
Heyecan yok diyorum ama sanırım ne kadar da yok desem boş..
Bir de içime sormak lazımfisfisfis

Son 11 gün kaldı.
Artık bünyem iflas etmek üzere..
Midemde ağrılar oluyor devamlı.
Heyecan yok diyorum ama sanırım ne kadar da yok desem boş..
Bir de içime sormak lazımfisfisfis

Ayyyyyyyyyy çok az kalmış hatta ne azı hiçbirşey kalmamış artık düğünden sonra bu topiklere bakmazsın sen, neyse o zamanda gelin adayı değil de yeni gelin olarak çıkarsın karşımıza bizde faydalanırız tecrübelerinden canım,

Ayyyyyyyyyy çok az kalmış hatta ne azı hiçbirşey kalmamış artık düğünden sonra bu topiklere bakmazsın sen, neyse o zamanda gelin adayı değil de yeni gelin olarak çıkarsın karşımıza bizde faydalanırız tecrübelerinden canım,

ama ama amaaaaaaa...mafoldumben
ben bunları duyunca çok daha fazla panikliyorummmmmmeyvahedigeldismile

Son düzenleme:

cnm benim hiç stres yapma hani stres yoktu kandırdın hepimizi kaydirigubbakcemile3

benim düğünüme 45 gün kalmasına rağman hala rahat tavırlarım devam ediyor hala heyecanım yok hihoyyyt

cnm benim hiç stres yapma hani stres yoktu kandırdın hepimizi kaydirigubbakcemile3

benim düğünüme 45 gün kalmasına rağman hala rahat tavırlarım devam ediyor hala heyecanım yok hihoyyyt

bayanssulusmileTamam tamam stres yapmıyorumbayanssulusmile
10 gün kaldı kızlar düğünüme...kaydirigubbakcemile2

kızlar benim düğünüm bu hafta sonu ve sanki hayat durmuş durumda.şu ana kadar hep rahattım ama şu an sanki çok başka duygular var içimde. . herşey şaka veya rüya hafta sonu başkası evlenecek sanki. hepimizin mutluluğu daim olsun inşallah...

kızlar benim düğünüm bu hafta sonu ve sanki hayat durmuş durumda.şu ana kadar hep rahattım ama şu an sanki çok başka duygular var içimde. . herşey şaka veya rüya hafta sonu başkası evlenecek sanki. hepimizin mutluluğu daim olsun inşallah...

Tebrik ederim canım benim düğüne de iki ay var ama ne hissettiğimi bilmiyorum çünkü sürekli değişiyo duygularım bazen üzgün , bazen stresli bazen heyecanlı oluyorum hayırlı olsun canım düğünden sonrada bekliyoruz seni,

Rahat ol tatlım bunlar senin günlerin panik yapınca evliliğini ,eşini ,gelecek güzel günleri düşün, 10 gün sonra yeni bir hayat başlıyor artık bunları düşün ama panik yokkkkkk :olmaz: :olmaz: :olmaz: :olmaz: :olmaz: :olmaz: :olmaz: :olmaz:

Bazen sanki ben evlenmiycekmişim gibi his ediyorum
bazen sanki düğün haftaya ve hiç birşey yetmişmiyomuş gibi geliyor
bazen üzülüyorum ailemi annemi babamı nasıl bırakacağım hiç bilmiyorum
bazen uçuyorum aşkımla bir ömür diyorum
bazen çok stresli oluyorum elime geçeni parçalaya bilirim
ama genelde çoğu zaman ben bu işin zevkini çıkarmaya bakıyorum
birdaha gelmez bu günler biliyorum
şafakta 65 :)

çok heyecanlıyım,gece yatağa yattığımda hayal ediyorum ,düğünümü,evimi ,düğüne gelecekleri,eğlenceyi,kınamı... AŞKIMI... imzayı atacağım anı..hayırlısylaaa Allah o günlere çıkarsın ,,,Ağız tadıylaa doyasıyaa yaşatmayı nasip etsin...

çok heyecanlıyım,gece yatağa yattığımda hayal ediyorum ,düğünümü,evimi ,düğüne gelecekleri,eğlenceyi,kınamı... AŞKIMI... imzayı atacağım anı..hayırlısylaaa Allah o günlere çıkarsın ,,,Ağız tadıylaa doyasıyaa yaşatmayı nasip etsin...

Amin canım inşallah..
bu arada benim sadece 8 günüm kaldı kızlaropuyorumnanaktan

benimde 4 buçuk ayım kaldı ama ben daha şimdiden karmakarışığım:çok üzgünüm: bi yandan diyorum zaman çabuk geçsin bi yandan da diyorum geçmesin... nasıl olcak neler bekliyo bizi diye düşünmeden edemiyorum. Ailemden hiç ayrılmadım şimdiye kadar bi de ben anneme çok düşkünüm onu nasıl bırakıcam hiç bilmiyorum ama sonra aşkımla bizi bekleyen güzel günleri düşününce içimi huzur kaplıyo sanırım hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz arkadaşlar allah sağlık sıhhat versin yeter ki herşey olur biter insan herşeye alışıyor zamanla :teselli: hepimiz çok mutlu oluruz inşallah öpüldünüzopuyorumnanaktan

Evet kesinlikle hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz..
Zaman varken bu tarz şeyleri düşünmek daha olası ama böyle son günler inanın duygusallıktan öte stres oluyor..
Hepimiz için hayırlısı..

Back