- 8 Eylül 2009
- 26
- 1
- 286
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nemm hislerimi süper anlatmış..Sadece evim anneme 10 dk araba ile
Ben de 24 yaşındayım canımmCanım benim de yarın çeyiz çıkacak nasıl oluyo sizin orda bi anlatır mısın?Ben kimseyi çağırmadım
cok kötüyüm cok 20 gün kaldi yurt disina gidiyorum her gün agliyorum gitmek istemiyorum artik herkesle kavga dövüs var aramdapsikolojim bozuldu yani
19 günüm kaldı ... çok mutluyum , çok heyecanlıyım, her şeyiylee istedğim gbi oluyor her şey ve en önemlisi hayatımın anlamıyla hayatlarımızı birleştirceiz... Allah herkesee bu tadı tatmayı nasip etsin...![]()
canım merhaba yakında nişanlanacaklar topiğinden tanışıyoruz geçen sene bu dönemlerde nişannımz için planlar yaparken şimdi düğün planları yapıyoruz sana şimdiden mutluluklar gelinliğin resmi varmı görmek isterdim herşey gönlünüzce olsun
evet hayatım hatırladımm nerelerdesin sen? senin de az kalmışşş mutluluklarr....
gelinliğimin resmini çekemdim 10 gün sonra son provama gidicem ozaman çekerim ,senin nasıl gidiyor hazırlıklar tamam mı her şey?
19 günüm kaldı ... çok mutluyum , çok heyecanlıyım, her şeyiylee istedğim gbi oluyor her şey ve en önemlisi hayatımın anlamıyla hayatlarımızı birleştirceiz... Allah herkesee bu tadı tatmayı nasip etsin...![]()