• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek üzere olan kızlar,neler hissediyorsunuz?

Ay arkadaşlar lütfen bu kadarda bunalım takılmayın.
Bunları okudukça psikolojikmen daha çok çökersiniz, lütfen yani.
Muhakkak iyi yönleride vardır, onları düşünün, gerçekten düğünüme daha çok var ama okudukça ayrılmak geldi içimden, biraz kendinizi motive edin bence.
Düşünün anneniz evlenmeseydi siz böyle ailelere sahip olamayacaktınız, şimdi sizlerinde sizi seven çocukları olacak...
Rica ediyorum iyi yönleri düşünün, kendinizi harap etmeyin...

canımcım sanmıyorum burda kendi isteğinin dışında biriyle evlenen yoktur zaten yani okuduklarımdan gördüğüm kadarıyla Şeniz
burda üzülüyoruz diğer konularda çeyizlerin fotoğraflarını boy boy gösteriyoruz kaydirigubbakcemile3

hem sevinci hem kavuşmayla ayrılığı yaşayacağız boshayallersmile
illaki ana baba evinden ayrılmanın burukluğu oluyor :sinifsinif:
a.s.

Canım tabiki burukluk olacak ama bazılarınız nikah olmasa düşünürdüm falan demişsiniz...
Aman sakın!!!

açık olmak gerekirse cimcime ciğim bence az sbırlı ol bu süreçlere gir sonra tekrar konuşalım.
herkes sevdiği adamla evleniyor herkes isteyerek koşarak gidiyor ama süreç çok ma çok gerici artık bitsinde nasıl biterse bitsin noktasına geliyor insan o sebeple inan 6 ay varken bile ben bu hislerde değildim kaldıki seninkine daha bir yıl var o sebeple bence dereyi görmeden paçalrı sıvama
ayrıca inan bana ben bunları okuyunca depresyona filan girmiyorum benim gibi başkalarıda varmış die rahatlıyorum

maksat duyguları paylaşmak bizim etekler tutuştuya şimdi onun için sıkıntılıyız bende bir sene önce bu zamanlar sevgiliyken bugün nere gitsek nereye takılsak diye rahat rahat dolanıyoduk vakit yaklaşınca işin rengi değişti tabi zemuszemus

EVET kizlar zaman yaklastikca stres SIKINTI artiyor.hersey bian once bitsin de duzenimi kurayim diyor.
tabi ki zor olacak bi ortamdan baska ortama gidiyoruz.
Insallah hersey guzel olacak,bu gunlerde gececek ve bu yazdiklarimizi mutlu huzurlu yuvamizdan okuyacagiz insallah

ben de çok tuhaf hissediyorum kızlar. 6 gün sonra nikahım var. şimdi de mesleğim dolayısıyla ailemden tam 28 saat uzaktayım. şırnak cizrede. evlenince tekirdağa gelicem. orası anneme babama daha yakın. ama yine de çok zor geliyo bana. tuhaf ama sanki bi tarafa annemi babamı koymuşlar bi tarafa nişanlımı birini seç demişler de ben de nişanlımı seçip anneme babama ihanet ediyomuşum gibi geliyo. bunu düşünmekten uyuyamıyorum bazen. tamam nişanlımı seviyorum ama yeni bi hayata alışmak benim için çok zor olacak. o yüzden mutlu muyum üzgün mü karar veremiyorum. tam bi sinir harbi yani:gitme::a015:

Aynen kızlar ya valla kendime bile sesli itiraf edemediğim duygularıma tercüman olmuşsunuz ne olacak bizim halimiz bazen küçük de olsa annemle tartışında ileride anlarsın bizi diyor burkuluyorum o anda, sonra eblama abime bakıyorum evlendikten sonra bize çok daha fazla düşkün oldular şimdi evliler ve mutlular ama ne bileyim baba evi işte seni hesapsız kitapsız karşılıksız seven başka hangi kkiş hangi kurum var ki düşünüyorum da ailemi ne kadar sıkıntıya sokmuşum zamanında okuldur, yemektir, hatrçlıktır, kıyafet, dersane, arkadaşlıklar, ergenlik dönemi, hastalıklar bize gözü gibi bakan insanlar ama biz gidiiyoruz işte ne yapalım doğanın kanunu gidecez mutlaka ama dokunuyor işte bir taraftan

Aynen kızlar ya valla kendime bile sesli itiraf edemediğim duygularıma tercüman olmuşsunuz ne olacak bizim halimiz bazen küçük de olsa annemle tartışında ileride anlarsın bizi diyor burkuluyorum o anda, sonra eblama abime bakıyorum evlendikten sonra bize çok daha fazla düşkün oldular şimdi evliler ve mutlular ama ne bileyim baba evi işte seni hesapsız kitapsız karşılıksız seven başka hangi kkiş hangi kurum var ki düşünüyorum da ailemi ne kadar sıkıntıya sokmuşum zamanında okuldur, yemektir, hatrçlıktır, kıyafet, dersane, arkadaşlıklar, ergenlik dönemi, hastalıklar bize gözü gibi bakan insanlar ama biz gidiiyoruz işte ne yapalım doğanın kanunu gidecez mutlaka ama dokunuyor işte bir taraftan

bu yazıyı okumak bile gözlerimi doldurmaya yetti o derece zor benim içinn..
ben aklıma geldikçe her an gözyaşı döküyorum 15 dakikalık uzaga gidiyorum aynı şehirde olacağım ama yinede o evden çıkmak çok zor geliyoo..
acaba diyorum annemin bi sıkıntısı olsa ilerde benimle paylaşabilecekmi.. yoksa beni yabancımı hissedecek.. yada ne bileyim kardeşimin bi derdi olsa bana diyecekmi... ben o evden çıkınca evin bireyi olmaktan çıkıp yabancımı olacağım... çok zoruma gidiyo benim çok.. mafoldumben

Canım tabiki burukluk olacak ama bazılarınız nikah olmasa düşünürdüm falan demişsiniz...
Aman sakın!!!

bu taş banaydı galıba ama kızlara katılıyorum işin içine girince görürsün benım1haftam kaldı,stresten uykularım kaçtı,ama bugun olssa gene eşimle atardım o ımzayı tabıkıı onu çook ama çok sevıyorum :1hug:

Benim düğünüme 31 gün kalmış kızlar...
Bende stres, sıkıntı yok..Gayet rahat ve mutluyum...Yalnız olumsuz bir haber aldım. Yine de olumlu yönlerini görmeye çalışıyorum.

Nişanlımın tayini çıktı bu yaz. Evimizi herşeyimizi iptal edicez..Yeni baştan ev kurucaz ama bunun için de düğünden sonra bir süre geçmesi gerekiyor. Beni zor günler bekliyor sanırım..Herşeyin hayırlısı.

Annem, tayinimiz çıktığı için bana ve nişanlıma çok kızgın. Bizde stresleri daha çok annem yaşar zaten. kaydirigubbakcemile3

Nişanlımın stresli bir işte çalıştığının bilincinde olarak, onu üzmemeye gayret ediyorum. Yine de mutluluk var içimde...

Davetiyelerimi seçtim ve nikah şekerlerimi...Çok özel bir duygu. Gelinliğimin büyük bir kısmı bitmiş. Gelinlik çok güzeldi. Umarım bana da yakışır. Çok özel bir duygu. Rabbim herkese nasip etsin. :nazar:

Benim düğünüme 31 gün kalmış kızlar...
Bende stres, sıkıntı yok..Gayet rahat ve mutluyum...Yalnız olumsuz bir haber aldım. Yine de olumlu yönlerini görmeye çalışıyorum.

Nişanlımın tayini çıktı bu yaz. Evimizi herşeyimizi iptal edicez..Yeni baştan ev kurucaz ama bunun için de düğünden sonra bir süre geçmesi gerekiyor. Beni zor günler bekliyor sanırım..Herşeyin hayırlısı.

Annem, tayinimiz çıktığı için bana ve nişanlıma çok kızgın. Bizde stresleri daha çok annem yaşar zaten. kaydirigubbakcemile3

Nişanlımın stresli bir işte çalıştığının bilincinde olarak, onu üzmemeye gayret ediyorum. Yine de mutluluk var içimde...

Davetiyelerimi seçtim ve nikah şekerlerimi...Çok özel bir duygu. Gelinliğimin büyük bir kısmı bitmiş. Gelinlik çok güzeldi. Umarım bana da yakışır. Çok özel bir duygu. Rabbim herkese nasip etsin. :nazar:

Fezacımm sıkıntıları olgunlukla karşılaman ne kadar güzel bi davranış hele bu dönemde , zaman zaman stresim o kadar artıyor ki ailemi nişanlımı en çok da ailemi kırıyorum sonra çok pişman oluyorum onlar sessiz kalıyolar yakında evlenecek onun stresi var diyolar daha çok kahroluyorum en basit şeye kızıp ağlıyorum bu dönemler için cicim ayları en güzel aylar nişanlılık diyolar ya şaşıyorum tamam evliliğe yakınlaştığın için eşyalarını falan aldığın için evleneceğin için mutlu oluyorsun ama gerisi hep stres bu yüzden tebrik ederim seni

bu yazıyı okumak bile gözlerimi doldurmaya yetti o derece zor benim içinn..
ben aklıma geldikçe her an gözyaşı döküyorum 15 dakikalık uzaga gidiyorum aynı şehirde olacağım ama yinede o evden çıkmak çok zor geliyoo..
acaba diyorum annemin bi sıkıntısı olsa ilerde benimle paylaşabilecekmi.. yoksa beni yabancımı hissedecek.. yada ne bileyim kardeşimin bi derdi olsa bana diyecekmi... ben o evden çıkınca evin bireyi olmaktan çıkıp yabancımı olacağım... çok zoruma gidiyo benim çok.. mafoldumben

Eddacım gerçekten çok zor inanır mısın ailemi yüz üstü bırakıp gidecek mişim gibi geliyor bazen evlilik, bazen oluyor evde bir sıkıntı olunca evli ablama söylemiyoruz onun da canı sıkılmasın diye aynı şeyi kendim için düşünüyorum şimdi git gide yanlız kalıyor annem ve babam, şimdiden misafirmişim gibi davranmaları, beni üzmemek kırmamak için elinden geleni yapmaları zoruma gidiyor, Allah pişmanlık vermesin kızlar inşallah mutlu bir evliliğimiz olur

Kızlar amacım sizleri kızdırmak değildi inanın, sadece biraz daha olumlu düşünün demek istedim.
Tabi bende zamanla yaşarım onları, ama bir söz vardır "güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayattan zevk alır" bizde olumlu düşünürsek daha sakin olacağımız kanısındayım...

KIzlar bugun ESrant arkadasimizin kinasi yarinda dugunu var.
Mutluluklar dilerimmm
hayirli ugurlu olsun insallah
hep mutlu ol

benım dugunum ekımde nıkahda eylul de nasıl geccek zaman bılmıorummmm
Zeynepcim hiç merak etme canım son aylarda öyle hızlı geçiyor ki o eksik bu eksik şunu halledelim diyorsun ve nişanlınla doğru düzgün başbaşa bile kalamıyorsun

Kızlar amacım sizleri kızdırmak değildi inanın, sadece biraz daha olumlu düşünün demek istedim.
Tabi bende zamanla yaşarım onları, ama bir söz vardır "güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayattan zevk alır" bizde olumlu düşünürsek daha sakin olacağımız kanısındayım...

Cimcime haklsını canım güzel olumlu düşünmek lazım bu da her zaman mümkün olmuyor ama inan ben yazılanları okuyunca sizlerle yazışınca daha da rahatlıyorum aynı duyguları paylaşan birilerinin olması çok güzel

Zeynepcim hiç merak etme canım son aylarda öyle hızlı geçiyor ki o eksik bu eksik şunu halledelim diyorsun ve nişanlınla doğru düzgün başbaşa bile kalamıyorsun

ben iki kere gelınlık gıycem cunku :D:1:

15 günümmm kaldı düğüne:)ne mi hisediyorum:)acaipppp:)
evlenmiycek gibiyimmm kendi evim yerşelti çokta güzel oldu ama o ev benim deil sanki her gittigimde misafirlige gitmiş giib hisediyorum...şehir dışına gitcem anne evimle kendi evim arası 1 saat aşırı uzak deil ama şehir dışı adı büyük geliyor:)
heycanlı deilim deişik bi burukluk var aglıyormusunuz derseniz o da yok ama ayakların yerden kesiliyor gibi mutlumusun deseniz yine oda yok:)farklı ve garip:)üzülüyormuyum seviniyormuyum anlamıyorum:)

Back