Öncelikle ailen muhafazakar değil iğrenç.
Muhafazakar çok daha başka bir şey,senin ailen pipi sevdalısı , ataerkil, homofobik ,dram sever bir aile... Konu sahibi Allah anını de babanı da bildiği gibi yapsın, boşver .
Kıza söyle demiştim ama kız kardeşini babasına dovduren,ataerkil zihniyette biriyle nisanlanmis. Zaten evliliği boyunca aşağılanma,kadın diye ikinci sınıf görülme,dayak gibi çokça şey yaşaması muhtemel. Yine de seviyorum evleneceğim diyorsa mutsuz bir evlilik yaşamaya hazırdır. Arada bir kere de o yakalar belki,sonra da zaten yuvamı yikmayayim der, unutur. Pipiyi yüceltmeye devam eder.
bosver, açma bile konusunu.
Senin için tek dileğim insaalh o evden kurtulur, hayatına 'hayirsiz evlat' olarak devam edersin. Yıllar sonra senden medet isteyen babana bu günü hatırlatırsin
çünkü hep böyle olur...erkek değil diye ezilen,erkek kardeşi suçluysa bile dayak yiyen, cinsiyeti yüzünden bir kuruş değer görmeyen evin kızı aile elden ayaktan düşüp kimse onu istemeyip yine kızın eline kalınca 'ay ailem şimdi beni tercih etti' sevinciyle canını dişine takip ana babasına bakıyor. Ama sen ömürlük baksan da arada bir pazar elinde fantayla ziyaret eden erkek kardeş yine onların 'hayirlisi' oluyor...
yazik bir hayat
*Dersini aldı,artık yapmayacak çok saçma bir ifade. Bazı şeyler içten gelir. Benim de homoseksüel arkadaşlarım var, öyle 'ailem bana kızdı,rezil olurum. Bari tövbe edip birakayim' gibi bir şey söz konusu bile değil. Aynı senin erkeklerden hoşlanmana engel olamaman gibi,içten gelir...Çünkü istek ile bırakılan bir şey olsaydı Türkiye'de onca eşcinsel aile baskısı,mahalle baskısı,iş bulamama korkusu, ev bulamama korkusu, tanımadığın insanlardan hakaret işitme... Gibi tonlarca olumsuz şey yaşayacağını bile bile bu hallerine devam edebilir mi??
Tövbe ettim,bitti. Siz de buna inanın...
sadece artık daha dikkat edecektir duyulmasın diye.