Evlenmek üzere olan abimin iğrenç cinsel hayatı 2 ( devamı)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Muhafazakarlıkta sebat ettiyse her riski almıştır, bu adamın psikopat ya da sadist çıkma ihtimali de var, hiç tanımadığı bir adamla 4-5 ay içinde evlilik yoluna girip, tanımamaya bahaneyi muhafazakarlık olarak gören insanlar karşılarına çıkan hiç bir durumdan gocunma hakkına sahip değiller, Allahın verdiği aklı ve imkanları hiçe sayıp, ben muhafazakarım evleneceğim adamla iki kelam cinsel sohbetim, bir tutam dokunmam olmaz diyorsa kendi düşen ağlamaz. Hele bu devirde kimden ne çıkacağının belli olmadığı zamanlarda bu kadar gözü kapalı evlilik yapılmamalı.
Keza adamın eşcinsel olduğuna dair net bir bilgi de yok dedim ya belki meraktan belki biseksüel kendisini ifade etme şansı hiç olmamış aile yapısının yüzünden, direk suçlamaya girişilmiş. Gerçekten böyle bir durum varsa eğer önce abiniz için üzülmelisiniz, kendisini gizlemek için yapacağı evliliğin ona ne kadar acı vereceğini hiç düşündünüz mü, kardeşsiniz siz adama pislik muamelesi yapıyorsunuz, hiç mi sevgi yok aranızda, işin içini dışını bilmeden bir yargılama bir hak düşkünlüğü, ya eşcinsel değilse abinizi bununla suçlayarak onun hakkına girmiş olmuyor musunuz ? Ya çaresiz içinden çıkamadığı dürtülere sahipse, kafası karışıksa, desteğe ihtiyacı varsa neden önce suçlamak, rezil etmek bunu anlayamıyorum kusura bakmayın

Ben neden yakasını bırakmıyor oluyorum iyi misiniz ? Adam nişanlısını aldatıyor hem de kızın asla kabul edemeyeceği şekilde. Bunu bilip aferin mi demeliydim ?
Aldatılmanın kabul edilebilir bir hali var mı sizce? Abiniz tam olarak ne yapıyor? Birkaç mesaj görmüşsünüz, ne olduğu belli değil, abiniz de kabul etmemiş zaten..

Mesajları hemen herkese yaymışsınız, ve hala ben ne yapayım diye düşünüyorsunuz, işte bu yakasını bırakmamak oluyor..

Söyleyin o zaman kıza, birileriyle mesajlaşıyor içeriği bilmiyorum diyebilirsiniz böylece uyarmış olursunuz? Ama sizin asıl derdiniz kızı uyarmak değil, abinizi sıkıntıya sokmak gibi duruyor ( samimi söylüyorum buradan öyle görünüyor- belki bunun için nedenleriniz de vardır ilk konunuzda yazmışsınız bir miktar)

Yaşınız kaç bilmiyorum ama durumu farklı bir şekilde seyrettirebilirdiniz.
Kendinize yüklemiş olduğunuz sorumluluğu kaldıramamışsınız. Keşke annenize durumu aksettirmeden abinizle konuşsaydınız bu kadar şayalanmasaydı.
Muhtemelen inkar edecekti ama onu yargılamadan tüm olanları öğrenip ona göre hareket ederdiniz. Ne anneniz krizlere girer ne babanız sizi dövmeye kalkacak kadar durumu inkar eder ne de abiniz (bana göre yanlış) sırf merakını giderdiği durumdan dolayı yaftalanırdı.
Hazmetmesi zor bir durum. Terapi görme fikri güzel. Herkes durumu kabullenmeye çalışırken kendinize yüklemeniz yanlış çünkü suçlanıyorsunuz. 3 kişi zaten sizi sorumlu tutuyor diz bari kendinizi rahat bırakın

İlk konunuzu okumadım ama kusura bakmayın da ortalığı ayağa kaldıran sizsiniz. Bir insanın duyulmasını istemediği özelini pataküte yüzüne yüzüne annenizin yanında deşifre ediyosunuz. Alsaydınız karşınıza abi kardeş konuşsaydınız. Belki size açılacaktı sizin anaç halinize güvenip. Belki gerçekte böyle bir şey var ve utanıyor, böyle deşifre olmaktan kim hoşnut olur.. siz baştan ayy iğrenç tüüü diye abinizi infaz etmişsiniz ve ailenizi de yanınıza almaya çalışmıssınız. Şu yazılanlardan ben sadece abinize üzüldüm.

Yani pes gerçekten. Kaç yaşındasın sen ? Bütün aileyi karıştırmışsın. Annen baban kalp krizi bile geçirebilirmiş bu kadar gürültü yapmana bağırıp çağırmana gerek varmıydı? İntihar etmesinden korktuğun abinle daha kötü bı sekılde yuzlesmıssın ki zaten daha neyden korkuyorsun. Sakince abini kenara cekıp konuşup bunu abinle konusabilirdin daha ılımlı bi yol izleyip eğer gerçekten düşündüğün gibiyse abinin sana açılmasını bekleyebilirdin. Sen napmıssın gitmişsin bütün evi birbirine düşürmüşsün. Tarzın buysa burnunu sokma bidaha

Balım sen elinden gelenin en iyisini yaptın. Bu aileyle ancak bu kadar. Baban istediğini desin sana şu an herkes neyin ne olduğunu biliyor merak etme. Bundan ötesini yapamazsın. Ayrıca kıza anlatsan anladığım kadarıyla şiddet sever babanın sana zarar verme ihtimali var. Evet vebal almam istemiyorsun ama kendi canını düşünmen lazım. O evde olduğun sürece yapabileceğin en mantıklı şey artık susmak.

Bir ablan olarak sana tavsiyem ister okul olsun ister iş ,bir şekilde hayatını kurup o evden çıkman. Psikolojik ve fizyolojik şiddetin olduğu aileden uzaklaşmaktan korkma. Kim ne derse desin kendi hayatını kur.

Baştan sona herkes fazla abartarak olayı farklı bir boyuta taşımış da hırsızın hiç mi kabahati yoka dönmüş. Yanlış cümleler sarf etmişsiniz ama o şokla herkes saçmalayabilir. Size dönüşü kötü olmuş, çalışıyorsunuz sanırım bir an önce kendi hayatınıza odaklanıp aralarından kurtulursunuz umarım. Homofobik ailenin ataerkil davranmasının tüm sonuçları resmen yaşanıyor, çok üzüldüm.

Gunah senden cıktı daha fazla karsıma yoksa olan sana olur. Allahın adaletine guven ve bol bol bu durumun ortaya cıkması için kızın görmesi için dua et
Sen şuan mazlum durumundasın dualarının kabul olacağını dusunuyorum

Bu yorumun alnı olsa öperim ,öyle güzel bir yorum.

Kardeşiniz olması demek özel hayatına karışmaniz demek değil ki. Belki nişanlısı da biliyor karşılıklı tercihleri bu yönde. Yani cinsel hayati insanların fantazi dünyasını bilemezsiniz. Karışmaniz hiç doğru olmamış

Abinize bu kadar müdahale etmeye hiç hakkınız yoktu.

Bu memlekette erkeklere hiç birşey olmaz.hepsi Gülben Ergen gibi.saka bir yana sana diğer konunda da yazmıştım bence söyleme diye.yine söylüyorum sen adalet sağlayıcı değilsin kendini düşün ve hayatı akışına bırak

Ya tamam da sizi ne ilgilendiriyor? Lgbt desteklemiyorsanız bile saygı duymanız gerekiyor. Siz adamı ne hakla suçlayabiliyorsunuz? Cinsel yöneliminden dolayı mı? Kimseye bu kadar yüklenmeye, baskı yapmaya hakkınız yok yok yok. Evet nişanlısını aldattığı konusunda haklısınız. Evet ayrılmalılar, bunda da haklısınız. Ama sizin iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum, abinize iyilik yapmaya çalıştığınızı hiç düşünmüyorum.

Ailenden bir süre uzaklasamaz misin baska bir akrabaya falan gecsen
Seni günah kecisi ilan etmeleri cok yanlis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…