Evlenmek üzere olan abimin iğrenç cinsel hayatı 2 ( devamı)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu aileye uğraşma bence. Herkes ne hali varsa görsün.

Ama sizin ailede sakince bir sey konusulmuyor mu? Sen abine herkes birbirine bağırmalar cagirmalar. Dövmeler iftiralar.. abinle keşke sakince "abi boyle bir sey gördüm dogru mu? Icinde boyle bi his olmamasi gerektiği halde olduğunu dusunuyoran tedavi ol ben yardimci olurum" şeklinde konussaydin keske.
Amacım böyle konuşmaktı fakat anneme karşı üstten tavrı, tehdit vari ifadeleri ve kadına ruh hastası gibi davranışı beni şok etti. Bu konu öylece kapanacaktı ve ben de yuzlessin istedim. Çünkü annem en son, " belki ben yanlış anladım' a getirdi. Konu öylece kapanıyordu ve o haklı çıkacakti. Yuzlessin istedim

Keşke annenize söylemedem önce sakince ağabeyinizle konuşsaydınız, sizce farklı olur muydu o zaman?
Çok farklı olmazdı. Tabi daha sakin olurdu herşey fakat ben de şok oldum. İnsanım ve her zaman doğru davranamayabiliyoruz. O şokla söyledim ve utanmasin diye benim bildiğimi bilsin istemedim. Mahcup olur sandım üste çıkmaya başlayınca ben de dayanamadim

Annenizden önce abinizle sakince konuşamanız gerekirdi. Aileyi bu kadar karıştırmamış olurdunuz.

Ha babanız konusunda ne yaparsanız yapın erkek babası olma gururu var belli, alt edemezsiniz.

Abinize gelince kendi hayatı kendi kararı. Cinsel tercihine kimşe karışamaz. Ancak intihar falan da hikaye. Edecek olsa sessiz sakin giderdi.

Nişanlı kıza karşı ise sizin hiçbir sorumluluğunuz yok şu anda. Bütün aile bilmese tamam vebaliniz olurdu ama şu an herkes biliyor. Bırakın hiç karışmayın. Siz doğru veya yanlış yollarla elinizden geleni yapmışsınız. Gerisi abinizin ve anne babanızın omuzlarında.

Siz de bir an önce kendinizi o haneden kurtarın. Kendi yolunuzu çizip hayatınıza yön verin. O ortamda psikolojik ve fiziksel olarak fazla dayanamazsınız.

Mesajlarda havadan sudan konuşmamışlardır herhalde. Bu yaşına kadar hiç böyle bir eğilimi olmamış bir insan nişanlanınca mı deneyeyim demiş? Aileniz de içten içe bunun ağabeyinizin dediği gibi olmadığını biliyordur fakat inanmak istemiyorlar, ağabeyiniz de onlara kendilerini kandırmaları için malzeme vermiş. Sizin iddialarınızı kabul etmektense size zulmetmek daha kolay gelmiş. Ne olursa olsun elinizden başka bir şey geleceğini düşünmüyorum. İlk konunuzda belki gizli eşcinseldir diye düşünüp kendini saklamak zorunda kaldığı için ağabeyinize üzülmüştüm fakat o bile “ibne” kelimesini kullanıp evlenmek istiyorsa dediğim gibi yapabileceğiniz bir şey yok. Hala tepkilerden korkmuş olma ihtimali var fakat işler bu hale gelmiş bir kere.
Bu arada umarım ailenizden bağımsız bir hayat kurarsınız.
Teşekkür ederim, dediğiniz gibi aynı. Umarım tepkilerden korkmustur. Bir daha bu konuya benzer bişi duyulursa herkes beni haklı bulur, bunu biliyor umarım sırf bunun için bu işlerden elini eteğini çeker, bana inat. İnşallah

Anne babalar her şekilde çocuklarına inanmak ister hele toplumda tabu olan bir konu hakkında. Ben yinede lafımın arkasındayım o kız uçuruma sürekliniyor anne babanın şimdi görmezden geldiği konu yarın daha büyük bir şekilde ortaya çıkacak o kızın ahı hepinizi yakar bilin. Abiniz yine devam edecek demişti dersiniz.

Valla böyle bir kardeşim olsa çıldırırim. Tam görümce. Niye herşeye karışıp tüm aileyi birbirine katıyorsunuz. İlk konunuzda sanki şaşkınlıkla annenize söylemiş gibi iletmiştiniz. Ama bu konuya da bakınca bilerek evden cenaze çıkmış gibi ortalığı birbirine kattığınızi düşünüyorum. Kusura bakmayın belki abinizin dedikleri doğru siz olayı bı anda o kadar büyüttünuz ki adamlar size nasıl baksa haklı.

Yarın öbür gün kocanla anlaşamayıp boşanacak olsan bu aile sus otur der bak yaşın küçükse hemen okuyup atanmaya bak güzel kardeşim bu iğrençlikte bile erkeği yani oğlunu koruyabilen bi aile çok iğrenç bir aile malesef
29 yaşındayım. Ailem ile hic bir zaman iyi bir iletişimim olmadı. Çalışıyorum ve onlardan uzaklamak için çabalıyorum

Tensel hazlara bu kadar düşkün biri intihar falan etmez rahat ol.

kıza söylersen senin can güvenliğin yok bence abin seni öldürür gibi geldi kendini değil.

Normalde söylemenden yanaydım ama bu dinamikler içinde kendini düşün bunlar sana da zarar verir .

nişanlısının da hayatı kaydı artık geçmiş olsun rezalet iğrenç .kadın translarla yazışan bir adamla evleniyor ötesi yok.

kusura bakma ama ailenin tepkileri baştan sona iğrenç bırak bu pislikte boğulsunlar sen daha ne yapabilirsin...

Valla böyle bir kardeşim olsa çıldırırim. Tam görümce. Niye herşeye karışıp tüm aileyi birbirine katıyorsunuz. İlk konunuzda sanki şaşkınlıkla annenize söylemiş gibi iletmiştiniz. Ama bu konuya da bakınca bilerek evden cenaze çıkmış gibi ortalığı birbirine kattığınızi düşünüyorum. Kusura bakmayın belki abinizin dedikleri doğru siz olayı bı anda o kadar büyüttünuz ki adamlar size nasıl baksa haklı.
Niye bilerek katayim ? İlk duyunca şok oldum, anneme o şokla söyledim. Geri kalan herkese kendi söyledi. Okuduğunu anladınız mı? Ben sadece onunla konuşmak istedim. O haklı çıkmak icin herkese bakın bana iftira atıyor demeye getirdi. Nişanlıniz aynı şeyi yapsa, gorumceniz susuo sessiz kalsa bu kadar anlayışlı olur muydunuz ?

Amacım böyle konuşmaktı fakat anneme karşı üstten tavrı, tehdit vari ifadeleri ve kadına ruh hastası gibi davranışı beni şok etti. Bu konu öylece kapanacaktı ve ben de yuzlessin istedim. Çünkü annem en son, " belki ben yanlış anladım' a getirdi. Konu öylece kapanıyordu ve o haklı çıkacakti. Yuzlessin istedim
Aferin kız yüzleşsin tabi bunu sen yapsan seni evlatlıktan atarlardı çifte standartla bak erkek nişanlıysan evliyken değil translık fahişelik bile yapsa haklı oluyor arkadaş bu nasıl toplum ya

Ben neden yakasını bırakmıyor oluyorum iyi misiniz ? Adam nişanlısını aldatıyor hem de kızın asla kabul edemeyeceği şekilde. Bunu bilip aferin mi demeliydim ?

Tabi ki aferin demeyin ama şu da var abinizin net durumunu bilmiyorsunuz, belki meraktan bulaştı, belki biseksüel ya da başka bir durum var, telefon konuşmalarından yazışmalarından yola çıkarak özel hayat, tercih hakkı gibi kavramlar olmayan bir ailede kaos çıkartıyorsunuz bu konuda hatalısınız. Abiniz bir birey cinsel tercihleri ve özel hayatı ne sizi ne ailenizi ilgilendirmez. Evlilik yoluna girmiş, nişanlısı da biraz gözünü açıp bakacak, eğrisini doğrusunu görecek. Evlilik konusunda heyecanlılar, istekliler diye yazmışsınız belki de düşündüğünüz gibi değil olaylar, bu konular yüzünden bir insanın hayatı ile oynayacak bir çevrede yaşıyorsunuz madem sessiz kalmayı öğrenin. Bir sorun varsa iki yetişkin aralarında halledecekler, sizlik ya da hak hukukluk bir durum yok, Allah insanlara göz vermiş, akıl vermiş evlenirken ikisini de kullanacaklar.

İzlediğiniz yol yanlış olsa da siz üstünüze düşeni en azından yapmaya çalışmışsınız, ilk etapta abiniz ile yalnız konuşabilirdiniz.
Ama böyle gelişmiş olan olmuş, ailenizin verdiği tepkiye şaşırdım sanırım biraz erkek evladıma leke sürdürmeyeyim kafasında aileniz.

Bence artık karışmayın unutun, yoksa konu boyut değiştirecek gibi duruyor.

Anne babalar her şekilde çocuklarına inanmak ister hele toplumda tabu olan bir konu hakkında. Ben yinede lafımın arkasındayım o kız uçuruma sürekliniyor anne babanın şimdi görmezden geldiği konu yarın daha büyük bir şekilde ortaya çıkacak o kızın ahı hepinizi yakar bilin. Abiniz yine devam edecek demişti dersiniz.
Artık ben ne yapabilirim ? Daha üstüme düşen ne var ? Günlerdir hakaret, psikolojik şiddet herşeye rağmen elimden geleni yaptım. Kıza söylersem abim cidden intihar eder. Ailem beni mahveder. Daha ne yapayım ki

Tekrar merhaba herkese,
Yakın bir zamanda evlenmek üzere olan abimin telefonundan gay/ transeksüel bireyler ile olan konuşmalarını yakaladığıma dair konu açmıştım. Abim nişanlı ve nişanlısı muhafazakar bir kız. Konudan haberi yok. Biz de muhafazakar bir aileyiz ve bu durumun duyulması abimi intihara sürükler, bir yandan vicdanen huzursuzum, kızin bilmesi lazım demiştim. Konuyu öğrendiğim anın şokuyla anneme söylemiştim. İlk önce konuyu örtbas etmeye çalıştı fakat günlerce hasta oldu, bunalıma girdi.
Eski konuma bakabilirsiniz.
Bu durum üzerine annem günlerce ağladı, hastanelik oldu, psikolojisi bozuldu. Bunun üzerine herkes evde bir tuhaflık olduğunu sezdi. Tabi abimde.
Annem abime bildiklerini söyledi kendi görmüş gibi söyledi, tabi abim şok içinde anneme yüklendi. " Sen bana ne demek istiyorsun, sen ne konuştuğunu farkında mısın " tarzında kadına ruh hastası muammelesi yapınca ben dayanamadım ve pat diye odaya girdim. " Annemin gördüklerini ben de gördüm, hadi o yanlış anlamış ben de mi yanlış anladım " diyince eli ayağı boşaldı.
Annem çıktı ve biz konuştuk. Üstü çıkmaya çalışti. Psikolojik baskı kurup beni alt etmeye çalıştıkca ben gerildim, kızdan ayrıl, bizi de kendi günahına sokma, senin gibi bir abim yok, hatani kabul etmek yerine hâlâ üste çıkmaya ve üzerime yürümeye devam ediyorsun dedim.( söylediklerim belki yanlış böyle seyler demek yerine daha anlayışlı davranmak istedim ama onun tavrı,o şok ve üzüntü ile ağzımdan döküldü hepsi). Biz tartışırken abim babama dedi ki " baba bunlar bana ib..e diyor, beni bunla suçluyorlar dedi". Ağlamaklı oldu.Ben şok oldum. Çünkü asla kimse bilsin istemedim. Babam " sen benim oğluma ne diyorsun" diyerek beni dövmeye kalktı. Evden kovdu ama abim şok içinde benim bunu öğrendiğimi bilip derbeder bir hale geldi ne kadar inkar etse de.
O gece abim kardeşimi arayıp, gel beni al ben intihar edicem yoksa beni hemen al demiş. Abim gece evden çıkınca annem babam uyanıp onu göremedi ve onun intihar ettiğini düşünüp bağırış çağıris ağladılar, babam kriz geçirmek üzereydi. O geceyi böyle atlattık. Sabah abım babama ve erkek kardeşime " ben transeksüel biriyle öylesine konuştum ama yanlış hiç bişi yapmadım, konuşmamam gerekirdi ama ben yanlış yaptım. Çok utanıyorum ama ben bu insanlarla birlikte olacak biri değilim, nolur bana bu gözle bakmayın. Muzlu pasta bana iftira atıyor" diyerek hüngür hüngür ağlamış. Babam eve geldi ve beni dövmeye çalıştı. Aslında belki de kabullenmek istemiyor. Abine iftira atıyorsun sen şeytansin defol bu evden seni geberticem diyerek günlerce evde hakaret küfür psikolojik eziyet etti. Kardeşim abime " sen böyle konuşmalar niye yapıyorsun, bir daha tekrarlanirsa hakkında çok yanlış bir algı oluşacak, konuşmakla hata etmişsin bundan ötesini zaten kimse düşünmüyor sana inanıyoruz ama bir daha bu tarz bir durumun içinde olursan artık şüphe duyarız. O kızı aldatırsan öyle ya da böyle, bir ailen yok bil, bu konunun üzerine yapacağın en küçük hatada seni yok sayarız" diyerek konuyu kapatmış. Aynı şekilde babamda bu tarz bir konuşma yapmış
Babam annem kardeşim konu ile yüzleşmek istemiyor. Abim günlerdir derbeder hâldeydi, konu kapanınca biraz toparlandı ama hala durgun ve düşünceli. Herkes de büyük bir savaştan çıkmış gibi bir hal var. Günah keçisi ben oldum, babam benden nefret eder gibi bakıyor. Oğluma iftira atan şeytan diyor bana. Annem de bana kızgın, abimin kendine bişi yapmasından korkuyor ve konuyu herkes dersini aldı diyerek unutmak istiyor.Herkes ortada yanlış var ama herkes dersini aldı yeter diyerek konuyu kapatıp beni günlerdir psikolojik şiddete hakarete maruz bırakıyorlar. Erkek kardeşim bir tek destek bana, abim konu için dersini aldı, sen de unut ve kapat başka türlü bu aile de katliam çıkacak, ben gerekli konuşmayı yaptım, bir daha tekrar ederse artık kimse ona inanmaz bunu biliyor diyerek konuyu unutmami istedi. Buradan öteye bişi yapamıyorum arkadaşlar
Kıza bişi söyleyemiyorum. Olması gereken bu biliyorum ama olacaklar beni korkutuyor. Abimin dersini aldığını düşünmek istiyorum ama sanki ailesi arkasında gibi bir durumda oluştu. Umarım kimsenin bu konuyu kabullenmek istemediği için onun yanında olduğunun idrakina varmistir. . Huzursuzum, kız için üzgünüm. Psikolojik destek almaya karar verdim. Git kıza söyle diyenleriniz olacak, arkadaşlar bunu da yaparsam bu sefer tüm sülale duyacak, abim gerçekten intihar edecek ve ben ailem tarafından ne hâle gelirim bilmiyorum. Abim nişanlanacagi kız için kıpır kıpır. Çok mutlu. Belki evlenince bu durumlardan kurtulmak istiyordur, belki gerçekten bir hataydi olay duyuldu dersini almıştır diye düşünmek istiyorum. Çünkü psikolojim bozuldu. Daha fazla bişi yapamıyorum. Huzursuz ve çok kötü bir haldeyim. Kıza karşı vebal borcum var. Delirmek üzereyim ama daha ne yapayım ?Sizce de elimden geleni yapmadım mi ?
Çok sor bir durum doğru bence bundan sonrasında hiç birşeye müdahale etmeyin keşke ilk gördüğünüzde kendi telefonunuzdan mesajların fotoğraflarını çekseydiniz ama insanın aklına mı gelir onu yapmak :KK43: ilk başta olamazsınız tabi ama bundan sonra soğuk kanlı olun bence elinizden geleni yapmışsınız biraz düşünün mantık süZgecinden geçirin herşeyi ve Allah’tan isteyin herşeyin düzelmesini çünkü bana kalırsa daha ne yapabilirsiniz ki yapsanız bile işler daha sarpasarar bekleyip gerekirse ki inşallah gerekmez ona göre hareket edersiniz sizde ama inşallah herşey normale döner Rabbim feraha çıkarsın🤲🏻

pardon da, size ne abinizin cinsel yasantisindan? Ortada bir hata varsa da bu onun hatasi, size ne oluyor da dünyanin sonu gelmis gibi triplere giriyorsunuz? Biraz özel hayata sayginiz olsun, abiniz konunun bilinmesini isteseydi anlatirdi size veya bir baskasina. Kendinizce güye ifsa ettiniz adami, ne gecti elinize?

Bu arada ailede kimse normal degil anladigim kadariyla. Herkes bir drama queen mübarek.

Tabi ki aferin demeyin ama şu da var abinizin net durumunu bilmiyorsunuz, belki meraktan bulaştı, belki biseksüel ya da başka bir durum var, telefon konuşmalarından yazışmalarından yola çıkarak özel hayat, tercih hakkı gibi kavramlar olmayan bir ailede kaos çıkartıyorsunuz bu konuda hatalısınız. Abiniz bir birey cinsel tercihleri ve özel hayatı ne sizi ne ailenizi ilgilendirmez. Evlilik yoluna girmiş, nişanlısı da biraz gözünü açıp bakacak, eğrisini doğrusunu görecek. Evlilik konusunda heyecanlılar, istekliler diye yazmışsınız belki de düşündüğünüz gibi değil olaylar, bu konular yüzünden bir insanın hayatı ile oynayacak bir çevrede yaşıyorsunuz madem sessiz kalmayı öğrenin. Bir sorun varsa iki yetişkin aralarında halledecekler, sizlik ya da hak hukukluk bir durum yok, Allah insanlara göz vermiş, akıl vermiş evlenirken ikisini de kullanacaklar.
Kız ile görücü usulü tanıştı, yaklaşık 4-5 ay icinde nisanlandilar. Kız muhafazakar ve böyle şeylere ihtimal verecek biri değil. Kim verir ki ? Evde hayatını geçiren bir kız. Nişanlım gay/ trans ilişki yaşıyor mu diye düşünmez. Aksine bunları aklının ucuna bile getirmez çünkü abım dışarıdan hiç öyle bir izlenim oluşturmuyor. Ben bile yıllardir aynı evde yaşıyorum öğrenince şok geçirdim

Sorumluluk senden cıkmıs canim.
Elinden geleni yapmissin bence.
Umarim evlendikten sonra sorun cikmaz sanki kiz abinin durumunu anlarsa ailen yine de ogullarina sahip cikacaklar kiza iftira atacaklar gibi anladim.
Bir de kac yasindasin bilmiyorum ama kendi ayaklarinin uzerinde durmaya calis yoksa sana kardesin disinda sahip cikacak arkanda duracak bir ailen yok.

Öncelikle ailen muhafazakar değil iğrenç.
Muhafazakar çok daha başka bir şey,senin ailen pipi sevdalısı , ataerkil, homofobik ,dram sever bir aile... Konu sahibi Allah anını de babanı da bildiği gibi yapsın, boşver .
Kıza söyle demiştim ama kız kardeşini babasına dovduren,ataerkil zihniyette biriyle nisanlanmis. Zaten evliliği boyunca aşağılanma,kadın diye ikinci sınıf görülme,dayak gibi çokça şey yaşaması muhtemel. Yine de seviyorum evleneceğim diyorsa mutsuz bir evlilik yaşamaya hazırdır. Arada bir kere de o yakalar belki,sonra da zaten yuvamı yikmayayim der, unutur. Pipiyi yüceltmeye devam eder.
bosver, açma bile konusunu.
Senin için tek dileğim insaalh o evden kurtulur, hayatına 'hayirsiz evlat' olarak devam edersin. Yıllar sonra senden medet isteyen babana bu günü hatırlatırsin :KK43: çünkü hep böyle olur...erkek değil diye ezilen,erkek kardeşi suçluysa bile dayak yiyen, cinsiyeti yüzünden bir kuruş değer görmeyen evin kızı aile elden ayaktan düşüp kimse onu istemeyip yine kızın eline kalınca 'ay ailem şimdi beni tercih etti' sevinciyle canını dişine takip ana babasına bakıyor. Ama sen ömürlük baksan da arada bir pazar elinde fantayla ziyaret eden erkek kardeş yine onların 'hayirlisi' oluyor...
yazik bir hayat

*Dersini aldı,artık yapmayacak çok saçma bir ifade. Bazı şeyler içten gelir. Benim de homoseksüel arkadaşlarım var, öyle 'ailem bana kızdı,rezil olurum. Bari tövbe edip birakayim' gibi bir şey söz konusu bile değil. Aynı senin erkeklerden hoşlanmana engel olamaman gibi,içten gelir...Çünkü istek ile bırakılan bir şey olsaydı Türkiye'de onca eşcinsel aile baskısı,mahalle baskısı,iş bulamama korkusu, ev bulamama korkusu, tanımadığın insanlardan hakaret işitme... Gibi tonlarca olumsuz şey yaşayacağını bile bile bu hallerine devam edebilir mi??
Tövbe ettim,bitti. Siz de buna inanın...
sadece artık daha dikkat edecektir duyulmasın diye.

Son düzenleme:
Tekrar merhaba herkese,
Yakın bir zamanda evlenmek üzere olan abimin telefonundan gay/ transeksüel bireyler ile olan konuşmalarını yakaladığıma dair konu açmıştım. Abim nişanlı ve nişanlısı muhafazakar bir kız. Konudan haberi yok. Biz de muhafazakar bir aileyiz ve bu durumun duyulması abimi intihara sürükler, bir yandan vicdanen huzursuzum, kızin bilmesi lazım demiştim. Konuyu öğrendiğim anın şokuyla anneme söylemiştim. İlk önce konuyu örtbas etmeye çalıştı fakat günlerce hasta oldu, bunalıma girdi.
Eski konuma bakabilirsiniz.
Bu durum üzerine annem günlerce ağladı, hastanelik oldu, psikolojisi bozuldu. Bunun üzerine herkes evde bir tuhaflık olduğunu sezdi. Tabi abimde.
Annem abime bildiklerini söyledi kendi görmüş gibi söyledi, tabi abim şok içinde anneme yüklendi. " Sen bana ne demek istiyorsun, sen ne konuştuğunu farkında mısın " tarzında kadına ruh hastası muammelesi yapınca ben dayanamadım ve pat diye odaya girdim. " Annemin gördüklerini ben de gördüm, hadi o yanlış anlamış ben de mi yanlış anladım " diyince eli ayağı boşaldı.
Annem çıktı ve biz konuştuk. Üstü çıkmaya çalışti. Psikolojik baskı kurup beni alt etmeye çalıştıkca ben gerildim, kızdan ayrıl, bizi de kendi günahına sokma, senin gibi bir abim yok, hatani kabul etmek yerine hâlâ üste çıkmaya ve üzerime yürümeye devam ediyorsun dedim.( söylediklerim belki yanlış böyle seyler demek yerine daha anlayışlı davranmak istedim ama onun tavrı,o şok ve üzüntü ile ağzımdan döküldü hepsi). Biz tartışırken abim babama dedi ki " baba bunlar bana ib..e diyor, beni bunla suçluyorlar dedi". Ağlamaklı oldu.Ben şok oldum. Çünkü asla kimse bilsin istemedim. Babam " sen benim oğluma ne diyorsun" diyerek beni dövmeye kalktı. Evden kovdu ama abim şok içinde benim bunu öğrendiğimi bilip derbeder bir hale geldi ne kadar inkar etse de.
O gece abim kardeşimi arayıp, gel beni al ben intihar edicem yoksa beni hemen al demiş. Abim gece evden çıkınca annem babam uyanıp onu göremedi ve onun intihar ettiğini düşünüp bağırış çağıris ağladılar, babam kriz geçirmek üzereydi. O geceyi böyle atlattık. Sabah abım babama ve erkek kardeşime " ben transeksüel biriyle öylesine konuştum ama yanlış hiç bişi yapmadım, konuşmamam gerekirdi ama ben yanlış yaptım. Çok utanıyorum ama ben bu insanlarla birlikte olacak biri değilim, nolur bana bu gözle bakmayın. Muzlu pasta bana iftira atıyor" diyerek hüngür hüngür ağlamış. Babam eve geldi ve beni dövmeye çalıştı. Aslında belki de kabullenmek istemiyor. Abine iftira atıyorsun sen şeytansin defol bu evden seni geberticem diyerek günlerce evde hakaret küfür psikolojik eziyet etti. Kardeşim abime " sen böyle konuşmalar niye yapıyorsun, bir daha tekrarlanirsa hakkında çok yanlış bir algı oluşacak, konuşmakla hata etmişsin bundan ötesini zaten kimse düşünmüyor sana inanıyoruz ama bir daha bu tarz bir durumun içinde olursan artık şüphe duyarız. O kızı aldatırsan öyle ya da böyle, bir ailen yok bil, bu konunun üzerine yapacağın en küçük hatada seni yok sayarız" diyerek konuyu kapatmış. Aynı şekilde babamda bu tarz bir konuşma yapmış
Babam annem kardeşim konu ile yüzleşmek istemiyor. Abim günlerdir derbeder hâldeydi, konu kapanınca biraz toparlandı ama hala durgun ve düşünceli. Herkes de büyük bir savaştan çıkmış gibi bir hal var. Günah keçisi ben oldum, babam benden nefret eder gibi bakıyor. Oğluma iftira atan şeytan diyor bana. Annem de bana kızgın, abimin kendine bişi yapmasından korkuyor ve konuyu herkes dersini aldı diyerek unutmak istiyor.Herkes ortada yanlış var ama herkes dersini aldı yeter diyerek konuyu kapatıp beni günlerdir psikolojik şiddete hakarete maruz bırakıyorlar. Erkek kardeşim bir tek destek bana, abim konu için dersini aldı, sen de unut ve kapat başka türlü bu aile de katliam çıkacak, ben gerekli konuşmayı yaptım, bir daha tekrar ederse artık kimse ona inanmaz bunu biliyor diyerek konuyu unutmami istedi. Buradan öteye bişi yapamıyorum arkadaşlar
Kıza bişi söyleyemiyorum. Olması gereken bu biliyorum ama olacaklar beni korkutuyor. Abimin dersini aldığını düşünmek istiyorum ama sanki ailesi arkasında gibi bir durumda oluştu. Umarım kimsenin bu konuyu kabullenmek istemediği için onun yanında olduğunun idrakina varmistir. . Huzursuzum, kız için üzgünüm. Psikolojik destek almaya karar verdim. Git kıza söyle diyenleriniz olacak, arkadaşlar bunu da yaparsam bu sefer tüm sülale duyacak, abim gerçekten intihar edecek ve ben ailem tarafından ne hâle gelirim bilmiyorum. Abim nişanlanacagi kız için kıpır kıpır. Çok mutlu. Belki evlenince bu durumlardan kurtulmak istiyordur, belki gerçekten bir hataydi olay duyuldu dersini almıştır diye düşünmek istiyorum. Çünkü psikolojim bozuldu. Daha fazla bişi yapamıyorum. Huzursuz ve çok kötü bir haldeyim. Kıza karşı vebal borcum var. Delirmek üzereyim ama daha ne yapayım ?Sizce de elimden geleni yapmadım mi ?
Kesinlikleee karisssmaaaa boswer ayol kendi tercihi kiza aciyip soylicen bu sefer kiz ayrilacak ki kesin ayrilir abin kesin yapar bisi bu arada ailenizde tek akilli erkek kardesin .

Geçmis olsun ne diyim

Uzattiginiz takdirde emin olun "oglumuz dalga gecmis sen yanlış anlamışsın" diyecekler ve gercekten sana zarar verecek baban falan. Cok belli. Suan anneniz kendisini yanlış anladigina inandırmıştır bile coktan. Bu aile size hak vermez vermeyecek. Ugrasmayin didiklemeyin daha. Oğlan çocuğu, haksiz cikmayacak bu zihniyette.

Evet evlendiği kizin bilmeye hakki var falan filan da hic birimiz evlenirken evlendigimiz kisinin ailesinden sevgilimizde bi sorun problem varsa gelip söylemesini, haberdar etmesini beklemiyoruz. Ailesi tabi ona toz kondurmaz diyoruz. Artik olay o kizin analiz yetenegine gözü açıkligina bakıyor. şayet siz gorduyseniz abinizin bu konusmasini o kiz 10 kere gorme firsati elde etmistir. Görmemeyi tercih etmişse de kendi bilir, reşit insanlar. Sen gidip benim abimle evlen cok iyi adamdir diye kefil mi oldun?hayir.

Yada tersini düşünelim benim kötü ozelliklerim olsa ailemin gidip bunu evlendigim kisiye "bak bizim kiz tembel biraz, ona göre" demesi mi lazim? Asla bence. O kisi öyle kabul etmişse etmiş etmemiş, farketmemişse de söyleme sorumluluğu bende olabilir ama ailemde yok. Sizin için abinizin durumu "toplumsal ahlak sinirlarinin ötesinde" oldugu icin anne babanizda sorumluluk var belki ama sizde yok.

Anne babaniz keske oglum evinin sorumlulugunu alabilecek misin? El kizi yaninda şunla bunla telefonda mesajlaşip yüzümzü kara çıkarma bizi utandirma elaleme minvalinde bi konusma yapip evliligi erteleseydiler keşke.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X