Evlenmek üzere olan abimin iğrenç cinsel hayatı 2 ( devamı)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam söyledin aileyi ayağa kaldırdın şunu merak ediyorum abin bu durumdan vazmıgeçecek? Aklım almıyor seni neden bu durum bu kadar rahatsız etti? Nişanlısı er geç öğrenir tercihini yapardı. Belki hoşuna giderdi ne biliyorsun? İnsanların özel hayatını kurcalamak, namus bekçiliği yapmak yerine keşke herkes kendi hayatıyla ilgilense....

Konunun LGBT ile ne alakası var ya ? Nerden biliyorsunuz desteklemedigimi ? Bakın konu sürekli üste çıkmaya çalışan, konuyu kabul etmek yerine tehdit vari konuşan, üstümüze yürüyen ve hatta annem ilk konuştuğunda dalga gecer gibi davranması sonucu oldu. Ben ona böyle davranma niyetinde değildim. Hatta benim bildiğimi hiç bilmesin utanmasin istedim ama onun tavırları nedeniyle konu kapanıp üstüne iftira atılmış bir moda girdi. Bu tavrı karşısında kimseyi dalak yerine koysun istemedim. Yoksa konu kapanacak o da gayet bu hayatına devam edecekti

Siz annenize söylemeseydiniz o savunmaya geçmezdi. Ayrıca hayatına yine devam edecek etkili olduğunuzu mu düşünüyorsunuz ?

Abinizin gay ya da biseksüel olduğunu düşünmüyor musunuz? Düşünüyorsunuz. Erkeklerle veya translarla ilişkiye girdiğini düşünmüyor musunuz? Düşünüyorsunuz. Ve bu ilişkiyi iğrenç olarak nitelendirmiyor musunuz? Nitelendiriyorsunuz. Ee o zaman nasıl desteklemiş oluyorsunuz? Ben zaten sevmek zorundasınız demedim. Sevgi kafanıza göre, ister sevin ister sevmeyin bizene. Ama saygı duyun. İğrenç olarak nitelendirmeyin. Abinizin hata yaptığını zaten hepimiz söylüyoruz, kimse abinizi haklı bulmadı. Hatta paravan evlilik yapmaya çalışıyor bile olabilir. Kızdan ayrılması gerektiği konusunda hemfikiriz. Ancak abinizin özel hayatını bu kadar deşemez, ailenize duyurmaya, ortalığı ayağa kaldırmaya çalışamazsınız. Bu konuda sizin iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum. Gerçekten iyi niyetli olsaydınız abiniz alıp karşınıza konuşur, bu olayı sakin bir şekilde çözmeye çalışırdınız. Bu kaosu yaratan sizsiniz. Bunu söylemek istiyorum. Ve ben abinizi kötü göstermeye çalıştığınızı düşünüyorum. Zira eski konularınızda annenizin ataerkil davrandığını, abimizi el üstünde tuttuğunu yazmışsınız. Sizde elime bir fırsat geçti bunu kullanayım der gibi hareket etmişsiniz ama olay hiç beklemediğiniz bir şekilde size dönmüş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz var ya siiiz, çok tehlikeli bşr insansınız, geçen konunuzda da bu olayı yaymak için elinizden geleni yapıyordunuz sahte duyar gösterip. Olmayacak işlere burnunuzu sokup adamın itibarını yerle bir etmeye çalışacağınızı ben anlamıştım zaten de yorum yazmadım. Abinizden intikam almaya çalışıyırsunuz bir de adamın başka bir erkekle cinsel ilişki yaşadığından ve bunu alışkanlık haline getirdiğinden eminsiniz ama nişablısı için de kıpır kıpır olduğundan da eminsiniz.
Allah sizin gibilerin şerrinden korusun.

Altına imzamı atarım

Üzgünüm ama aileniz korkunç insanlar özellikle babanız.Abiniz telefondan atıyorum sizin bir lezbiyenle ilişkiniz oldugunu görse ya da para verip bir erkekle ilişki yaşayacağınızı düşündüren mesajlar görse babanıza söylese babanız gelip bu sefer bu kız başımıza o.. oldu diye yine sizi döverdi.

Bir söz vardı sizin aileniz için cuk oturuyor
Aileler kızlarını sadece istedikleri gibi biri olursa severler, oğullarını ne olursa olsun

Babanızın yaptığını nasıl içinize sindirebildiniz aşırı şaşkınım korkunç ya korkunç.
Böyle bir abi için böyle bir baba için boşuna kendinizi üzmüşsünüz.Boşverin naparlarsa yapsınlar

Abin misler gibi eşcinsel. Bu onu bağlar iğrenç falan demek doğru değil ama kızın büyük günahına giriyorsunuz haberiniz olsun. Ben yerinde olsam ortalığı karıştıracağıma direkt kıza mesaj atardım başka bir hesaptan. Şimdi de atabilirsin ama anlaşılır sanırım senin oldugun. Yine de söyle zaten olanlar olmuş. Abin evlatta o kız birilerinin evladı değil sanki annen ve baban korkunç insanlar.

Abiniz halkı değil ama siz de ailecek homofobik tavırlar göstermişsiniz. Belki güzel konussanız tercihinin arkasında durup ben buyum diyecekti?

O kadar haklısınız ki tam içimden geçenleri yazmışsınız.

Ya kıza karşı sorumluluğum ? Habersiz bunlardan. Abimle çok mutluluklar. Heyecanlilar. Yarın bir gün bunlara şahit olsa ya ? Ne yaparım vicdanım çok huzursuz
Arkadasimin basina geleni anlatayim da devaminda neler olacagina dair ipucu olsun
23 yasinda gorucu usulu nisanlandi
1.5 yil sonra evlendiler
Dugun ustu kavga oldugu icin annesi ile
arkadasimdan uzak durmus balayindan gelene kadar
Barisma 2 hafta surmus bu donemde de basim agriyor deyip durmus sonra arkadasim a harfli bir buyuksehire eside kuzeydoguya isine gidiyor 10 ay sonra a harfine tayni cikiyor
Ve aralarinda hicbirsey gecmiyor arkadasimin yaninda kiyafet bile degismemis dusunun yani
Neyse aralarinda opusme koklasmada olmayinca arkadasim psikologa falan goturmus boyle birsey etik olmadigi icin 1 yil cevabini arayip durmus
Bu sirada kv si hani torun yok mu deyip durmus
Kv si kizkardesinin oglu boyle oldugu icin dalga gecermis ki basina gelmis kendi oglunun da bu durumunun farkina evlenmeden once varmis ama ustunu kapatmak istemis
Kibrista tupbebege gidin illa hersey cinsellik mi bile demisler
En son bir psikolok tedavi sonucu ayda 1 de olabilir omur boyu 1 defada olabilir demis
Ne yapayim deyip aglayinca hic durma kac demis
O sira ayrilma planlari yaparken denize gitmisler arkadasim yuzme bilmiyor simidini almaya calismis seni öldürürüm kimsede anlamaz demis heylolsa yuzme bilmiyorsun
Eski esi bu kadar psikopat yani
Tlfonda bilgisayarda videolar fotolar konusmalar gormus

Ve haberi olsa evlenmezdi boyle bir travmayi yasamazdi
Bir daha yuva kurmak istediginde nasil kuracak nasil guvenecek
Allah abine hidayet etsin

O yüzden mi paldır küldür odaya girerek hesap sordunuz? Ayrıca ne beklediniz abinizin hemen kabullenip çok pişmanım diyip yerlere kapaklanmasını mı? Kendince savunma mekanızmasını dalgaya vurarak yapmak istemiş. Ya da kızarak yapmak istemiş ne fark eder. Ailenizin her birinin tavrına bakarsak inkâr etmekte de haklı. Ayıp bayılmalar tehditler dövmeye teşebbüsler.. Ve belki siz abinizin elinden ailenize açıklama hakkını eline aldınız. farklı bir tercihi yoksa sadece heyecan aramışsa da onun özel hayatı yine de konuyu buralara getirmeyecektiniz. Siz hâla abinizin düştüğü duruma değil de, ihalenin size kalmasından yana dertlisiniz ve bunu da nişanlısına yazık diyerek temele oturtmaya çalışıyosunuz.

Ben neden yakasını bırakmıyor oluyorum iyi misiniz ? Adam nişanlısını aldatıyor hem de kızın asla kabul edemeyeceği şekilde. Bunu bilip aferin mi demeliydim ?
İyi de siz gerekeni yapmış ileri de gitmissiniz kaldı ki cinsel eğilimi varsa da size ne abinizin cinsel egiliminden? Bu zihniyet bağırıp çağırınca düzelecek mi hormonlar ?Bor üyenin dediği gibi aslında sizde bir hazımsızlık var bulunca bir açık ordan dalmissiniz da kıza duyurmadan rahat etmezsiniz siz ...Amaç ne tam olarak ?Kıza sizin ne sorumluluğunuz var ?Zaten kıyamet kopmuş biraz da kendinizi sorgulayin

Ağzıniza sağlık valla

Bence üzerinize düşeni yaptınız artık Baska adım kesinlikle atmayın
Yalnız su noktadan sonra ben olsam bu evliliğin e sine dahil olmazdım (abiniz o temiz kıza haksızlık ediyor bu tiyatroyu oynayanlar da bu haksızlığa ortak) Aile birsey derse de "ben Seytanım mutlu gününüzü bozmayayım" derdim.

Bu arada bu transeksiel merakını oldum olası anlamadım anlamayacağım. Hetero bir birey merak eder mi yoksa bu biseksüellik belirtisi mi. Meraktan soruyorum.

Kusura bakmayın ama sizin kriz yönetiminiz gerçekten felaket. En başta annenize anlatarak hata ettiniz. Mevzu burda abinizin özeli hadi siz dahil oldunuz alırdınız abinizi karşınıza bire bir konuşurdunuz. Siz işe annenize dahil etmişsiniz dahası iki kişilik konuşmaya dan diye dalıp meseleyi büyüten olayı aile faciasına çeviren siz olmuşsunuz. O gün sussaydınız sonra abinizle başka bir zaman birebir konuşsaydınız ne olurdu? Hala daha kıza karşı sorumluluğum var diyorsunuz e gidin anlatın o zaman. Yok ama ona da gelmiyorsunuz. Artık bir karar verin ona göre davranın. Sonrasını kaldıramam diyorsanız daha fazla karıştırmayın artık. Muhtemelen diğerlerine sorduğunuz gibi bana da görümceniz bilse söylemese diyeceksiniz. Ben her şeyin kişinin sorumluluğu olduğuna inanırım 5-6 aydır tanıdığım görümceme kalkıpta biliyordun neden söylemedin demek aklımın ucundan geçmezdi. Görümcemle aramda arkadaşlık bağı var şu an bir şey olsa söylemese demek ki beni hep abinin eşi görmüşsün diyerek söylememesine tavır gösteririm ama eğer resmi bir ilişkimiz olsaydı onu da yapmazdım

Önce abinizle konuşsaydınız diyenler konuyu doğru okumuş mu acaba? Bu kız direkt abisiyle konuşsa da adamın tavrı "ne diyorsun sen be, bana iftira atıyor bu!!!" dan öteye geçmeyecekti.

Konu sahibi, abinizin profili mide bulandırıyor. Klasik dışarıda muhafazakar takılan, delikanlılık falan satan, eşcinsellere "asacaksın bu i...eleri diye gezen ama akşamları dobloyla gizli gizli trans kovalayan iğrenç bir adam. İntihar eder falan demişsiniz ya, o kendine değil size zarar verir elinden gelse. İkiyüzlü maymun.

Şimdilik pipitapar ailenizin el birliğiyle bu konu kapandı okey. Evlenince illa ki açığa çıkacak çünkü abiniz devam edecek. O zaman da gelinlerine iftira atıyorsun der bu pipi sevdalıları garanti. Berbat bir aile, kaçın kurtarın kendinizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…