- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.998
-
- Konu Sahibi birzerdali
Önce abinizle konuşsaydınız diyenler konuyu doğru okumuş mu acaba? Bu kız direkt abisiyle konuşsa da adamın tavrı "ne diyorsun sen be, bana iftira atıyor bu!!!" dan öteye geçmeyecekti.
Belki gerçekten meraktan bakmıştır konuya daha fazla müdahil olmayınYa kıza karşı sorumluluğum ? Habersiz bunlardan. Abimle çok mutluluklar. Heyecanlilar. Yarın bir gün bunlara şahit olsa ya ? Ne yaparım vicdanım çok huzursuz
Konunun LGBT ile ne alakası var ya ? Nerden biliyorsunuz desteklemedigimi ? Bakın konu sürekli üste çıkmaya çalışan, konuyu kabul etmek yerine tehdit vari konuşan, üstümüze yürüyen ve hatta annem ilk konuştuğunda dalga gecer gibi davranması sonucu oldu. Ben ona böyle davranma niyetinde değildim. Hatta benim bildiğimi hiç bilmesin utanmasin istedim ama onun tavırları nedeniyle konu kapanıp üstüne iftira atılmış bir moda girdi. Bu tavrı karşısında kimseyi dalak yerine koysun istemedim. Yoksa konu kapanacak o da gayet bu hayatına devam edecekti
Haklısınız ancak benim demek istedigim bu aile yapısında konusahibi ne yapabilir? Babas kadıncağizi dövmeye kalkmis resmen. Benim demeye çalıştığım sorumluluk anne babada, kiz kardeşin boyle bir sorumlulugu yok. Bunu söylemeye çalıştım.Arkadasimin basina geleni anlatayim da devaminda neler olacagina dair ipucu olsun
23 yasinda gorucu usulu nisanlandi
1.5 yil sonra evlendiler
Dugun ustu kavga oldugu icin annesi ile
arkadasimdan uzak durmus balayindan gelene kadar
Barisma 2 hafta surmus bu donemde de basim agriyor deyip durmus sonra arkadasim a harfli bir buyuksehire eside kuzeydoguya isine gidiyor 10 ay sonra a harfine tayni cikiyor
Ve aralarinda hicbirsey gecmiyor arkadasimin yaninda kiyafet bile degismemis dusunun yani
Neyse aralarinda opusme koklasmada olmayinca arkadasim psikologa falan goturmus boyle birsey etik olmadigi icin 1 yil cevabini arayip durmus
Bu sirada kv si hani torun yok mu deyip durmus
Kv si kizkardesinin oglu boyle oldugu icin dalga gecermis ki basina gelmis kendi oglunun da bu durumunun farkina evlenmeden once varmis ama ustunu kapatmak istemis
Kibrista tupbebege gidin illa hersey cinsellik mi bile demisler
En son bir psikolok tedavi sonucu ayda 1 de olabilir omur boyu 1 defada olabilir demis
Ne yapayim deyip aglayinca hic durma kac demis
O sira ayrilma planlari yaparken denize gitmisler arkadasim yuzme bilmiyor simidini almaya calismis seni öldürürüm kimsede anlamaz demis heylolsa yuzme bilmiyorsun
Eski esi bu kadar psikopat yani
Tlfonda bilgisayarda videolar fotolar konusmalar gormus
Ve haberi olsa evlenmezdi boyle bir travmayi yasamazdi
Bir daha yuva kurmak istediginde nasil kuracak nasil guvenecek
Allah abine hidayet etsin
Sadece olayi anlatmak icin alintiladim zor bir durumHaklısınız ancak benim demek istedigim bu aile yapısında konusahibi ne yapabilir? Babas kadıncağizi dövmeye kalkmis resmen. Benim demeye çalıştığım sorumluluk anne babada, kiz kardeşin boyle bir sorumlulugu yok. Bunu söylemeye çalıştım.
Bir de yanlış anlamayin görücü usulü ayri kendin görüşerek severek evlenmek ayri. Görücü usulunde anne babanin ailenin etrafin sorumluluğu daha yüksek oluyor cunku 2 insani bunlar birbirine yakışır olur anlasir diyerek evlendiriyorsun, diger türlü ise kiz da oglan da kendi seçmiş beğenmiş oluyor.sizin arkadasiniz kimi suclasa ne dese hakli cunku gercekten ondan saklanan bir durum var ortada.
Anlatabildim mi bilmiyorum ama konusahibinin abisi ve eşi kendileri tanışmış uzun süredir beraberler gibi düşündüm ben
Abin adeta şu tweetin bahsettiği insan tipiabim babama dedi ki " baba bunlar bana ib..e diyor, beni bunla suçluyorlar dedi".
her gördüğümde gülerimAbin adeta şu tweetin bahsettiği insan tipi
Eki Görüntüle 2706441
(olayı hatırlamayanlar icin; LGBT'nin Onur yürüyüşü zamanında Alperen ocakları başkanı Kürşat mican bir toplantı yapmıştı; sert bir şekilde bu ülkede böyle bir ahlaksiz yürüyüşe asla izin vermeyeceklerini söylemisti. O dönem zaten yürüyüş dolayısıyla eşcinsellere yönelik hakaret ve tehdit içerikli tweetlerin atıldığı bir donemdi. Sonra eski gazeteci olan bir lgbt bireyi bu tweet'i attı.
Birden sesler kesildi :) yürüyüş de yapıldı)
İşte abiniz olacak insan tam da bu ekolden. Hem homoseksüel eğilimlere sahip hem de homofobik
Neden intikam almak istesin ki, başka bir sorunu mu vardı abisiyle?Siz var ya siiiz, çok tehlikeli bşr insansınız, geçen konunuzda da bu olayı yaymak için elinizden geleni yapıyordunuz sahte duyar gösterip. Olmayacak işlere burnunuzu sokup adamın itibarını yerle bir etmeye çalışacağınızı ben anlamıştım zaten de yorum yazmadım. Abinizden intikam almaya çalışıyırsunuz bir de adamın başka bir erkekle cinsel ilişki yaşadığından ve bunu alışkanlık haline getirdiğinden eminsiniz ama nişablısı için de kıpır kıpır olduğundan da eminsiniz.
Allah sizin gibilerin şerrinden korusun.
Bir erkeğin suçlayacı parmağı daima bir kadını gösterir çünkü.Ne olursa olsunBu erkekler bu işi nasıl beceriyor anlamıyorum. Ne b.k yerlerse yesinler herkesi kolayca inandiriyorlar. Niye günah keçisi hep kadınlar oluyor? Keşke ekran görüntüsünü alıp babana gösterseydin. Gerçi abinin telefonundan sen yazıştın derdi