Evlenmek üzere olan abimin iğrenç cinsel hayatı 2 ( devamı)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amacım böyle konuşmaktı fakat anneme karşı üstten tavrı, tehdit vari ifadeleri ve kadına ruh hastası gibi davranışı beni şok etti. Bu konu öylece kapanacaktı ve ben de yuzlessin istedim. Çünkü annem en son, " belki ben yanlış anladım' a getirdi. Konu öylece kapanıyordu ve o haklı çıkacakti. Yuzlessin istedim

Keşke annenize söylemedem önce sakince ağabeyinizle konuşsaydınız, sizce farklı olur muydu o zaman?
Çok farklı olmazdı. Tabi daha sakin olurdu herşey fakat ben de şok oldum. İnsanım ve her zaman doğru davranamayabiliyoruz. O şokla söyledim ve utanmasin diye benim bildiğimi bilsin istemedim. Mahcup olur sandım üste çıkmaya başlayınca ben de dayanamadim

Annenizden önce abinizle sakince konuşamanız gerekirdi. Aileyi bu kadar karıştırmamış olurdunuz.

Ha babanız konusunda ne yaparsanız yapın erkek babası olma gururu var belli, alt edemezsiniz.

Abinize gelince kendi hayatı kendi kararı. Cinsel tercihine kimşe karışamaz. Ancak intihar falan da hikaye. Edecek olsa sessiz sakin giderdi.

Nişanlı kıza karşı ise sizin hiçbir sorumluluğunuz yok şu anda. Bütün aile bilmese tamam vebaliniz olurdu ama şu an herkes biliyor. Bırakın hiç karışmayın. Siz doğru veya yanlış yollarla elinizden geleni yapmışsınız. Gerisi abinizin ve anne babanızın omuzlarında.

Siz de bir an önce kendinizi o haneden kurtarın. Kendi yolunuzu çizip hayatınıza yön verin. O ortamda psikolojik ve fiziksel olarak fazla dayanamazsınız.

Teşekkür ederim, dediğiniz gibi aynı. Umarım tepkilerden korkmustur. Bir daha bu konuya benzer bişi duyulursa herkes beni haklı bulur, bunu biliyor umarım sırf bunun için bu işlerden elini eteğini çeker, bana inat. İnşallah

Anne babalar her şekilde çocuklarına inanmak ister hele toplumda tabu olan bir konu hakkında. Ben yinede lafımın arkasındayım o kız uçuruma sürekliniyor anne babanın şimdi görmezden geldiği konu yarın daha büyük bir şekilde ortaya çıkacak o kızın ahı hepinizi yakar bilin. Abiniz yine devam edecek demişti dersiniz.

Valla böyle bir kardeşim olsa çıldırırim. Tam görümce. Niye herşeye karışıp tüm aileyi birbirine katıyorsunuz. İlk konunuzda sanki şaşkınlıkla annenize söylemiş gibi iletmiştiniz. Ama bu konuya da bakınca bilerek evden cenaze çıkmış gibi ortalığı birbirine kattığınızi düşünüyorum. Kusura bakmayın belki abinizin dedikleri doğru siz olayı bı anda o kadar büyüttünuz ki adamlar size nasıl baksa haklı.

29 yaşındayım. Ailem ile hic bir zaman iyi bir iletişimim olmadı. Çalışıyorum ve onlardan uzaklamak için çabalıyorum

Tensel hazlara bu kadar düşkün biri intihar falan etmez rahat ol.

kıza söylersen senin can güvenliğin yok bence abin seni öldürür gibi geldi kendini değil.

Normalde söylemenden yanaydım ama bu dinamikler içinde kendini düşün bunlar sana da zarar verir .

nişanlısının da hayatı kaydı artık geçmiş olsun rezalet iğrenç .kadın translarla yazışan bir adamla evleniyor ötesi yok.

kusura bakma ama ailenin tepkileri baştan sona iğrenç bırak bu pislikte boğulsunlar sen daha ne yapabilirsin...

Niye bilerek katayim ? İlk duyunca şok oldum, anneme o şokla söyledim. Geri kalan herkese kendi söyledi. Okuduğunu anladınız mı? Ben sadece onunla konuşmak istedim. O haklı çıkmak icin herkese bakın bana iftira atıyor demeye getirdi. Nişanlıniz aynı şeyi yapsa, gorumceniz susuo sessiz kalsa bu kadar anlayışlı olur muydunuz ?

Aferin kız yüzleşsin tabi bunu sen yapsan seni evlatlıktan atarlardı çifte standartla bak erkek nişanlıysan evliyken değil translık fahişelik bile yapsa haklı oluyor arkadaş bu nasıl toplum ya

Ben neden yakasını bırakmıyor oluyorum iyi misiniz ? Adam nişanlısını aldatıyor hem de kızın asla kabul edemeyeceği şekilde. Bunu bilip aferin mi demeliydim ?

Tabi ki aferin demeyin ama şu da var abinizin net durumunu bilmiyorsunuz, belki meraktan bulaştı, belki biseksüel ya da başka bir durum var, telefon konuşmalarından yazışmalarından yola çıkarak özel hayat, tercih hakkı gibi kavramlar olmayan bir ailede kaos çıkartıyorsunuz bu konuda hatalısınız. Abiniz bir birey cinsel tercihleri ve özel hayatı ne sizi ne ailenizi ilgilendirmez. Evlilik yoluna girmiş, nişanlısı da biraz gözünü açıp bakacak, eğrisini doğrusunu görecek. Evlilik konusunda heyecanlılar, istekliler diye yazmışsınız belki de düşündüğünüz gibi değil olaylar, bu konular yüzünden bir insanın hayatı ile oynayacak bir çevrede yaşıyorsunuz madem sessiz kalmayı öğrenin. Bir sorun varsa iki yetişkin aralarında halledecekler, sizlik ya da hak hukukluk bir durum yok, Allah insanlara göz vermiş, akıl vermiş evlenirken ikisini de kullanacaklar.

İzlediğiniz yol yanlış olsa da siz üstünüze düşeni en azından yapmaya çalışmışsınız, ilk etapta abiniz ile yalnız konuşabilirdiniz.
Ama böyle gelişmiş olan olmuş, ailenizin verdiği tepkiye şaşırdım sanırım biraz erkek evladıma leke sürdürmeyeyim kafasında aileniz.

Bence artık karışmayın unutun, yoksa konu boyut değiştirecek gibi duruyor.

Artık ben ne yapabilirim ? Daha üstüme düşen ne var ? Günlerdir hakaret, psikolojik şiddet herşeye rağmen elimden geleni yaptım. Kıza söylersem abim cidden intihar eder. Ailem beni mahveder. Daha ne yapayım ki

Çok sor bir durum doğru bence bundan sonrasında hiç birşeye müdahale etmeyin keşke ilk gördüğünüzde kendi telefonunuzdan mesajların fotoğraflarını çekseydiniz ama insanın aklına mı gelir onu yapmak ilk başta olamazsınız tabi ama bundan sonra soğuk kanlı olun bence elinizden geleni yapmışsınız biraz düşünün mantık süZgecinden geçirin herşeyi ve Allah’tan isteyin herşeyin düzelmesini çünkü bana kalırsa daha ne yapabilirsiniz ki yapsanız bile işler daha sarpasarar bekleyip gerekirse ki inşallah gerekmez ona göre hareket edersiniz sizde ama inşallah herşey normale döner Rabbim feraha çıkarsın

pardon da, size ne abinizin cinsel yasantisindan? Ortada bir hata varsa da bu onun hatasi, size ne oluyor da dünyanin sonu gelmis gibi triplere giriyorsunuz? Biraz özel hayata sayginiz olsun, abiniz konunun bilinmesini isteseydi anlatirdi size veya bir baskasina. Kendinizce güye ifsa ettiniz adami, ne gecti elinize?

Bu arada ailede kimse normal degil anladigim kadariyla. Herkes bir drama queen mübarek.

Kız ile görücü usulü tanıştı, yaklaşık 4-5 ay icinde nisanlandilar. Kız muhafazakar ve böyle şeylere ihtimal verecek biri değil. Kim verir ki ? Evde hayatını geçiren bir kız. Nişanlım gay/ trans ilişki yaşıyor mu diye düşünmez. Aksine bunları aklının ucuna bile getirmez çünkü abım dışarıdan hiç öyle bir izlenim oluşturmuyor. Ben bile yıllardir aynı evde yaşıyorum öğrenince şok geçirdim

Sorumluluk senden cıkmıs canim.
Elinden geleni yapmissin bence.
Umarim evlendikten sonra sorun cikmaz sanki kiz abinin durumunu anlarsa ailen yine de ogullarina sahip cikacaklar kiza iftira atacaklar gibi anladim.
Bir de kac yasindasin bilmiyorum ama kendi ayaklarinin uzerinde durmaya calis yoksa sana kardesin disinda sahip cikacak arkanda duracak bir ailen yok.

Öncelikle ailen muhafazakar değil iğrenç.
Muhafazakar çok daha başka bir şey,senin ailen pipi sevdalısı , ataerkil, homofobik ,dram sever bir aile... Konu sahibi Allah anını de babanı da bildiği gibi yapsın, boşver .
Kıza söyle demiştim ama kız kardeşini babasına dovduren,ataerkil zihniyette biriyle nisanlanmis. Zaten evliliği boyunca aşağılanma,kadın diye ikinci sınıf görülme,dayak gibi çokça şey yaşaması muhtemel. Yine de seviyorum evleneceğim diyorsa mutsuz bir evlilik yaşamaya hazırdır. Arada bir kere de o yakalar belki,sonra da zaten yuvamı yikmayayim der, unutur. Pipiyi yüceltmeye devam eder.
bosver, açma bile konusunu.
Senin için tek dileğim insaalh o evden kurtulur, hayatına 'hayirsiz evlat' olarak devam edersin. Yıllar sonra senden medet isteyen babana bu günü hatırlatırsin çünkü hep böyle olur...erkek değil diye ezilen,erkek kardeşi suçluysa bile dayak yiyen, cinsiyeti yüzünden bir kuruş değer görmeyen evin kızı aile elden ayaktan düşüp kimse onu istemeyip yine kızın eline kalınca 'ay ailem şimdi beni tercih etti' sevinciyle canını dişine takip ana babasına bakıyor. Ama sen ömürlük baksan da arada bir pazar elinde fantayla ziyaret eden erkek kardeş yine onların 'hayirlisi' oluyor...
yazik bir hayat

*Dersini aldı,artık yapmayacak çok saçma bir ifade. Bazı şeyler içten gelir. Benim de homoseksüel arkadaşlarım var, öyle 'ailem bana kızdı,rezil olurum. Bari tövbe edip birakayim' gibi bir şey söz konusu bile değil. Aynı senin erkeklerden hoşlanmana engel olamaman gibi,içten gelir...Çünkü istek ile bırakılan bir şey olsaydı Türkiye'de onca eşcinsel aile baskısı,mahalle baskısı,iş bulamama korkusu, ev bulamama korkusu, tanımadığın insanlardan hakaret işitme... Gibi tonlarca olumsuz şey yaşayacağını bile bile bu hallerine devam edebilir mi??
Tövbe ettim,bitti. Siz de buna inanın...
sadece artık daha dikkat edecektir duyulmasın diye.

Son düzenleme:
Kesinlikleee karisssmaaaa boswer ayol kendi tercihi kiza aciyip soylicen bu sefer kiz ayrilacak ki kesin ayrilir abin kesin yapar bisi bu arada ailenizde tek akilli erkek kardesin .

Geçmis olsun ne diyim

Uzattiginiz takdirde emin olun "oglumuz dalga gecmis sen yanlış anlamışsın" diyecekler ve gercekten sana zarar verecek baban falan. Cok belli. Suan anneniz kendisini yanlış anladigina inandırmıştır bile coktan. Bu aile size hak vermez vermeyecek. Ugrasmayin didiklemeyin daha. Oğlan çocuğu, haksiz cikmayacak bu zihniyette.

Evet evlendiği kizin bilmeye hakki var falan filan da hic birimiz evlenirken evlendigimiz kisinin ailesinden sevgilimizde bi sorun problem varsa gelip söylemesini, haberdar etmesini beklemiyoruz. Ailesi tabi ona toz kondurmaz diyoruz. Artik olay o kizin analiz yetenegine gözü açıkligina bakıyor. şayet siz gorduyseniz abinizin bu konusmasini o kiz 10 kere gorme firsati elde etmistir. Görmemeyi tercih etmişse de kendi bilir, reşit insanlar. Sen gidip benim abimle evlen cok iyi adamdir diye kefil mi oldun?hayir.

Yada tersini düşünelim benim kötü ozelliklerim olsa ailemin gidip bunu evlendigim kisiye "bak bizim kiz tembel biraz, ona göre" demesi mi lazim? Asla bence. O kisi öyle kabul etmişse etmiş etmemiş, farketmemişse de söyleme sorumluluğu bende olabilir ama ailemde yok. Sizin için abinizin durumu "toplumsal ahlak sinirlarinin ötesinde" oldugu icin anne babanizda sorumluluk var belki ama sizde yok.

Anne babaniz keske oglum evinin sorumlulugunu alabilecek misin? El kizi yaninda şunla bunla telefonda mesajlaşip yüzümzü kara çıkarma bizi utandirma elaleme minvalinde bi konusma yapip evliligi erteleseydiler keşke.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…