Evlenmek üzere olan abimin iğrenç cinsel hayatı 2 ( devamı)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir önceki konunuzda verilen tüm fikirlere abim intihar eder,ailem yıkılır dediniz. Bunu bilip anneniz ile adam akıllı konuşup,sakin kafa ne yapacağınıza karar vermeden alakasız bir dram ve kaos içinde bulmuşsunuz kendinizi.

Olayı öğrenişinizden bu güne süreç ile ilgili sizi eleştirmiyorum. Abinizi de yönelimi her ne ise eleştirmiyorum. Lakin hem aile hem kendisi evlilik gibi bir sorumluluğa aykırı şeyler olduğunu bilip yüksek tansiyonlu bir dram arkası üç maymunu oynaması da ne bileyim...

Bu konu da bir önceki gibi kapanır çünkü yorumlar direk LGBT üzerine. Görmemeniz gereken şeyler görüp üstüne haklı veya haksız kötü bir krize müdehale yapmışsınız. İş sizden çıkmış hemde en saçma şekilde. Abinizin nişanlısına karşı empati kurmanızı anlıyorum,insan ne yapayım kendi anlasaydı ya da ilerde anlar boşanır en fazla diyemiyor. Çünkü günümüz Türkiye'sinde abinizin durumu nasıl anlayışla karşılanmayıp olay kaos oluyorsa, boşanan bir kadına da aynı kaosu yaşatıyorlar maalesef.

Bu tür konularda asla büyük konuşmayı sevmem kimin evladı,yakını yarın nasıl olur bilinmez çünkü böyle şeyler tercih ile olacak şeyler değil. Ama keşke sadece bu konu değil her konuda evlenecek taraflar karşılarındaki insanın da hayatını düşünüp sevgi ve saygı üzerine evlilik yoluna çıksalar. Menfaat,baskı,kendini gizleme,evlilik beni yola sokar mantığı büyük bencillik.

Sözün özü size şunu yapın diyecek bişey bulamıyorum. Dediğim gibi konu sizden olaylı bir şekilde çıkmış. Eğer olaylar dediğiniz gibi olduysa . Önceki konunuzda söylediğim gibi inşallah abinizin nişanlısı için en hayırlısı olur diyebileceğim tek şey bu. Diğer konular abinizin özeli ve ailenizin mantık dışı konuya yaklaşımı. Ama iki türlü işin ucu değecek olan her şeyden habersiz olan evlilik yolundaki kız.

Ya siz iyi misiniz? Adamın ne yapmasını bekliyordunuz? Evet ben gayim tüh anladınız mı deseydi? Türkiye de yaşıyoruz farkında mısınız? Tabi ki inkar edecek, üste çıkacak. Bu ülkede cinsel yönelimi sebebiylr babaları tarafından öldürülen insanlar var.

Nişanlı konusu hariç bu konuda siz suçlusunuz.

Bastan karismayacaktiniz simdi her sey kaba tabirle elinizde patlamis, gunah kecisi olmussunuz, siz de dahil durumdan kimse memnun degil su anda.Kim olursa olsun asla ikili iliskilere karismamak lazim, olay dogru yanlis bakilmaksizin...

Ben olsam söylemezdim aileme,zaten kabullenmeyecekleri en baştan belli,hiçbir aile kabullenip iyiki söyledin demez.üzerini örtmeye çalışır.yüzgöz oldunuz boşyere.hiç birşeyde değişmedi.bundan sonra karışmasanız daha iyi,boşluğa düşüp intihar filan ederse ömür boyu keşke olarak kalmasın hayatınızda.

Hay Allah işe bak ya. @Muzlu Pasta bence sen yapacağını yapmışsın. Şu an konu öyle bir hale gelmiş ki kıza söylersen bu sefer bizi ayırmaya çalışan görümce suçlamasıyla bile karşı karşıya kalabilirsin. Baksana ailen sana arka çıkmamış kız ya da ailesi biraz zor destek verir sana. Bence de bu konuyu burada kapatmalısın. Abin eğer gerçekten “anlık” bir şeyler yaptı ise artık yoluna bakar ve senin sayende daha ileri boyuta gitmesi engellenmiş olur. Ha, yok bu adam evlendikten sonra da aynı haltları yer ise bu zaten ortaya çıkar burada vebal senin değil artık anne ve babanındır. Olayı iftira attın demekten öteye alıp oğulları ile açıkça konuşmaları detaylıca öğrenmeleri gerekirdi. Yüzleşmekten şimdi kaçtılarsa yarın karşılarına çıkabilme ihtimalli sorunlarla illa ki yüzleşecekler. Ben olsam ne haliniz varsa görün hesabı bir daha müdahil olmazdım.

Bundan sonra karismayin bencede yoksa o ailede barindirmazlar seni belki de bir hataydı gecti gitti ama abiniz bir daha boyle bir durum yasaninca olacak rezilligi biliyor yapmaya cesaret etmez

Valla abin evlilik konusunda iyi düşünsün böyle bir durumu varsa evlenmesin acık net söylesin olan o masum nişanlısına olucak evlendikten 1 sene sonra kız onu bosamaya kalkar daha cok basınız agırır bu gunlerinizi ararsınız

Ya kıza karşı sorumluluğum ? Habersiz bunlardan. Abimle çok mutluluklar. Heyecanlilar. Yarın bir gün bunlara şahit olsa ya ? Ne yaparım vicdanım çok huzursuz
Niye huzursuzsun abinin cinsel hayati abini etkiler seni ilgilendirmez elinde net bi kanıtın da yok iş üstünde yakalamadin ki yazi konusma görmüşsün sadece.Bundan sonrasini unut.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…