evlenmek istiyorum ama evet diyemiyorum. .

Bende önceden aşk istiyordum.begendigim.beni begenmiyor beni begenenide ben begenmiyorum.arkadaslar annem baski yapiyo secici olma diye ama gonul isinmayincada olmuyor.benimde cok talibim var ama hic biri istedigim kisi degil.o yuzden bi sans verin derim

hic görücüye evet diyecek biri olmadım, zaten bana da gelmezler
fakat ailelerin onayı ile flort etmekten bir farkı yok benim gozumde.
bazı özellikleri sizin iin tatmin edici ise tanımakta bir şans vermekte fayda var.
ancak hayır dediginizde aileler arası buyuk bir kavga olur mu bilemem... bunu da once kendi ailenizle bir paylasın bence.

aşk a cok farklı manalar yukleyen biri degilim.
karsımdaki kisi iyi biriyse, aklıma yatıyorsa ve cinsel cekim de hissediyorsam onunla duygusal bir iliski kurmakta sakınca gormem.

aşık oldum diyip 1 ay icinde evlenip sonra 1yıl gecmeden huylarınızın uymadıgını dusunup bosanacagınıza daha emin adımlarla yurumek bence problem degil.

bence herkes evlenmek zorunda değil. evlenmek bizler için hayırlı değilse şuan çok mutluyum açıkçası. rahatımı bozmak istemem :) bence bu konuya çok odaklanmayın. çünkü en güzel günlerimiz. enerjimiz yerinde, genciz, istediğimizi yapıyoruz ediyoruz. zaten evlenmeniz gerekiyorsa evlenirsiniz. hayatınızı güzel kılacak şeylere odaklanın bence

Yok hayir dersem ailem problem cikarmaz.annem bi sure laf sokar:) canlari sıkılır ama zamanla gecer.yeni birinde yine ayni seyler tabi.

Cok ıyı tanı askı bosver ailesi ıyı olsun gormus gecirmiş olsun cahil kimselerle basını agrıtma asık bile olsan
Dogru söylüyorsun. Ben de bundan korkuyorum.cunku hoslandiklarim hep işe yaramaz oluyorlar.asik oldugum ama ezildigim pisman olacagim bir evliliktense, bana deger veren, saygili, görgülü, kibar ve cok iyi bir insanla evlenmek daha mi mantikli acaba? Bu sorumun cevabini ariyorum bide ilk goruste isinamayanlar daha sonra isindi mi yani herkes ilk bakista mi asik oldu?

Yorumlari okumadim ama bir sans verebilirsin sirf sonradan acaba dememek icin. Soyle ornek vereyim
ben evlenen arkadaslarima hep ya nasil tamam diyorsunuz nasil guveniyorsunuz dogru insan olduguna nasil karar veriyorsunuz der milletin basinin etini yerdim. 26 yasina kadar hic asik olmamis aski sacma bulmus ve feminist takilmis biri olarak. onlar da ban tanistiginda farkli birseyler hissedersin illa bu anlatilacak bisey degil. Bir hareketinden bir sozunden yada fiziki bir oz3lliginden illa etkilenir ona gore tanimak istersin derlerdi.
Tatillerden nefret ederdim ailemin yanina gelince illa birileri gelirdi bogulurdum. Artik isi dalga gecmeye dokmustum. Kac yasina gelmis bilmem ne olmus ama anasiyla kiz gormeye geliyor diye mecbur gorusmek zorunda olduklarima accik minik minik dokundururdum ve artik egelenmeye bile baslamistim. Ama gunlerden bir gun suan esim olan sahis geldi ve ben valizimi hazirliyordum. 5 10 dk. Gec gelse daha karsilasma imkanimiz yok. Emrivaki yaptilar bizde gelen misafir kanlinda olsa geri cevrilmez. Yine nasilsa gidecem ya ukala ukala konusmaya basladim. Bir iki derken ban oyle birse6 soyledi ki duvara toslamis gibi oldum. Acaba bi digerlerinden farkli mi diye dusundum bir an. Bir de hakikaten arkadaslarin dedigi boyle yari mahcup gulumsemesinden ve o yari mahcup halinin arasindak8 ozguveninden cok etkilendim.
sonra yine ukalalikla devam etti ama bir sekilde adam beni ve ailemi ikna etti ve biz arkadas olduk oyle basladi. Hikayenin devaminda 5 senedir evliyiz. Rabbim hikayenin sonunu yillar yillar sonra mutlu sonla bitirsin.
Tabi sirf cok mantikli insan diye ikinci kez gorustugum insanlwr oldu zorladim ama olmadi arkadasim. Ama en azindan yanlis mi yaptim dememis oldum. O insanlar benim dogru kisiyi secmemi sagladi diyebilirim bile
yani velhasil kelam ( cok uzattim esimle tanistigim zamanki heyecani ozeldigimi farkettim simdi) ikinci bir sans ver mutlaka ilerisi icin sana ipucu verecektir. Bazi seyleri oluruna birakmani tavsiye ederim

Aynen bende de oyle.beni begenenleri ben begenmiyorum benim begendiklerim de ya beni begenmiyo ya nasil bir öküz olduklarini gosteriyolar.zaten hoslandigim bir elin parmagini gecmez.ayy napacam ben ya

Ben ilk bakısta olmadım umursamadım bile sonra dikkatli bakınca farkettim yakısıklı adammıs
Mantıkla hareket etmelisin. Kulturu Ailesi Gorgusu Cok onemli. Zamanla seversin merak etme

Ay ne guzel ya masallah.allah mutlulugunuzu daim etsin bebisinizle de birlikte insallah..ben de gelenlere sirf ailem sussun diye ve cikiyorum ve ayni sizin gibi oylesine konusuyorum kestirip atiyorum.ne diyeyim hakkimda hayirlisi neyse o olsun.

Ay ne guzel ya masallah.allah mutlulugunuzu daim etsin bebisinizle de birlikte insallah..ben de gelenlere sirf ailem sussun diye ve cikiyorum ve ayni sizin gibi oylesine konusuyorum kestirip atiyorum.ne diyeyim hakkimda hayirlisi neyse o olsun.
amin
Dogru insan ve dogru zaman cok onemli. Rabbim hayirlisiyla karsiniza cikarsin

Evet fazla asosyalim hem de.aile içinde bile herkes oturur sohbet eder ben bi köşede sessizce dinlerim sohbete cok dahil olmam.sadece aile ortami da degil her yerde ayniyim cok konuşmam, cok da gezmem zaten.kotu bisey ama asamiyorum bunu
bunu yenerek kendıne yenı yenı ortamlar açman senın ıcın avantaj olur

IyiTE="tokyoo, post: 39727538, member: 437123"]bunu yenerek kendıne yenı yenı ortamlar açman senın ıcın avantaj olur[/QUOTE]
Iyide bh
bunu yenerek kendıne yenı yenı ortamlar açman senın ıcın avantaj olur
Iyi de bunu nasil yenecegim ki? Hangi ortama girersem gireyim sıkılıyorum. Tek kelime etmek icimden gelmiyor.herhangi bir aktiviteye de vaktim yok

IyiTE="tokyoo, post: 39727538, member: 437123"]bunu yenerek kendıne yenı yenı ortamlar açman senın ıcın avantaj olur
Iyide bh

Iyi de bunu nasil yenecegim ki? Hangi ortama girersem gireyim sıkılıyorum. Tek kelime etmek icimden gelmiyor.herhangi bir aktiviteye de vaktim yok[/QUOTE]

sevdıklerınle gııdncedemı sıkılıyorsun

madem insan icinde sIkiliyorsun sosyal cevren yok..ozaman seninle evlenmek isteyenlere sans ver..benim bir arkadasim cok ama cok hos ve ciddi anlamda girisken sosyal bi kiz ama kimseyi begenmezdi..yas bi kemale erince artik o bekar genc talipler cekildi,yerine esinden ayrilmis yada esi vefat etmis insanlar geldi..velhasil kiz evlenmeyi kafasindan sildi isine odaklandi..
sen eger yuva kurmak istiyorsan bi sekilde insanlara sans vermelisin.yok istemiyorum diyorsan zaten hepsine yolver gitsin.

Ya benim icin yaş da problem ama sanirim bu iyi adam bir sansi hakediyor
Canım armudun sapı üzümün çöpü de de çok da karıştırma bu adam iyiyse bi şans ver Allah büyüktür belki bi elektrik olur 30 yaşındayım iki bebem var herşey zamanında çekiliyor mutluluklar dilerim

Iyide bh

Iyi de bunu nasil yenecegim ki? Hangi ortama girersem gireyim sıkılıyorum. Tek kelime etmek icimden gelmiyor.herhangi bir aktiviteye de vaktim yok

sevdıklerınle gııdncedemı sıkılıyorsun[/QUOTE]
Sevdiklerim derken ailem var zaten.cok iyi bi ailem var ama onlarla da sıkılıyorum.keske arkadaslarim olsa ya da eşim olsa.o zaman sıkılmazdim heralde.cunku herseyi ben olurum önceliği ben olurum bütün ilgisi bana olur kendimi iyi hissederdim biraz acilabilirdim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…