- 28 Şubat 2015
- 50
- 18
- 39
-
- Konu Sahibi matmatmazel
Evet fazla asosyalim hem de.aile içinde bile herkes oturur sohbet eder ben bi köşede sessizce dinlerim sohbete cok dahil olmam.sadece aile ortami da degil her yerde ayniyim cok konuşmam, cok da gezmem zaten.kotu bisey ama asamiyorum bunuasosyalmısınız?
Ah bir isinabilsem..görücü deyince bile cok geriliyorum.bu kisiyle görüşüyorum ama sanirim görücü usulü tanistigimiz icin icim atmiyor.evlilik icin beklentilerimi her anlamda karsiliyor tek bisey haric.elektrik alamiyorumBakın 3 yıllık bir ilişkim var, kendisini gerçekten çok seviyorum ve çok eminim. Evlenme teklifini kabul ettim, buralarda nişanlıyım yazıyorum çünkü nişanlı gibiyiz artık aileler biliyor görüşüyoruz falan,ama resmi olarak nişanlanmamıza birkaç ay var ve ben hala evlenmekten ara ara korkuyorum, her şey çok güzel iyi hoş ama bence ürkünçte bir o kadar. Siz ki sadece bir kaç kez görüp mesajlaştığınız birine zaten hemen evet dememelisiniz, eğer ki elektrik alıyorsanız iyice görüşün, daha sık bir araya gelin, oturun birbirinize kendinizi anlatın. Isınmazsanız zaten olmaz.:)
Cok küçük bir yerde yasamiyorum ama bir tek pazar günüm var onda da dinleniyorum kendime zaman ayiriyorum ancak.O zaman evlenmeyin, zorla o adama ısınamazsınız ki zaten gerekte yok. Boşuna da umutsuzluğa kapılmayın, kapalı olmanız ve dikkat çekici olmamanız kimsenin dikkatini çekmeyeceğiniz anlama gelmez. Çok mu yoğun çalışıyorsunuz? Eğer çok küçük bir yerde oturmuyorsanız kursa gidemez misiniz? Biraz sosyallik size iyi gelir.
Aslinda ben evlilige hazirim ama kalbimi yerinden oynatacak birini bulamiyorum.hic kimseye atmiyo kalbim. Duygusuz oldugumu dusunmeye basladimcanım kendini hazır hissetmiyor ve güvenmiyorsan biraz daha zaman ver kendine
Aslında dinlenmek sadece evde yatmak ya da gezmek değildi belki hafta da 1 2 saatinizi bir aktiviteye ayırsanız hem değişiklik olur hem de çevreniz genişler böylelikle.Cok küçük bir yerde yasamiyorum ama bir tek pazar günüm var onda da dinleniyorum kendime zaman ayiriyorum ancak.
Ben de istiyorum biseyler yapmak ama yalnizim yani biseyler yapabilecegim arkadasim yok.olanlar da evli mutlu cocuklu.e haliyle herkesin bi hayati var ilgilenmesi gereken es, cocuk kayinvalideydi eltiydi gorumceydi derken onlarin da arkadas gezmesine kurslara vakitleri yok ki birlikte biseyler yapsak..ben de ayda yilda bir sinemaya carsiya falan giderim tek basima.Aslında dinlenmek sadece evde yatmak ya da gezmek değildi belki hafta da 1 2 saatinizi bir aktiviteye ayırsanız hem değişiklik olur hem de çevreniz genişler böylelikle.
Görüştüm ama genelde o konustu ben dinledim sorularina cevap verdim.gun icinde de hep kendisi ariyor mesaj atiyor.sizin reddetme sebebiniz de benim gibi elektrik alamama miydi?Kaderindeki kişi karşına çıktıgı zaman , zaten kendine bile engel olamıyorsun, benim şuan da evlilik düşündüğüm kişiyi 2 yıl önce reddetmiştim ve hiç aklımda keşke falan da kalmamıştı,, iki sene sonra bi şekilde karşıma çıktı ve şuan yaptıgı bazı seylere gıcık dahi olsam ayrılamıyorum, kısmette varsa zaten mutlaka oluyor,,,ama kesinlikle bir seferde ısınamadım diyip de bırakma, mutlaka üç dört kere görüşmelisin
Biliyorum ama tek basima cekiniyorum iste.bi arkadasimla gitsem orda cevre genisletsem diye dusunmustum ama o da olmuyo.guzel dilekleriniz icin tesekkurler Insallah bulurum gönlümceKurs gibi şeylere zaten yalnız katılım göstermeniz sizin için daha avantajlı olurdu. Yeni arkadaşlıklar kurabilmek için. İnşallah en kısa sürede gönlünüzden geçeni bulursunuz.:)
işte tatlım bariz belli zamana ihtiyacın var. zaman seni gerçek aşkına yönlendirirrrr....Aslinda ben evlilige hazirim ama kalbimi yerinden oynatacak birini bulamiyorum.hic kimseye atmiyo kalbim. Duygusuz oldugumu dusunmeye basladim
Sevgilim olmadi.hoslandigim oldu onlar da deger vermedi.(Yazdıysanız okumadım)Daha önce sevgiliniz oldu mu peki?
Insallah canimişte tatlım bariz belli zamana ihtiyacın var. zaman seni gerçek aşkına yönlendirirrrr....
Aceleye getirmek degil de bu yaşa kadar bekledim bulamadim oyle aşık olacagim birini.bundan sonra da bulamayabilirim.acaba bu evlenilecek adama sans vermeli miyim?omur geciyor anne olmak istiyorum.asik olacagim birini bulamazsam geriye donup baktigimda keske demek istemiyorum.allah bilir her sekilde keske diyebiliriz ama bisey Hissedemiyosam mantik evliligi mi yapmaliyim ona karar veremiyorumister gorucu, ister samimi bir arkadasınız aracılıgıyla, ister yolda carpısarak tanıstıgınız biri olsun,
tanımadan, yogun duygular hissetmeden evlenmemenizi tavsiye ederim.
yerinizde olsam bir şans verebilirdim. ısınıp ısınamadıgınıza bakın ama evliligi aceleye getirmeyin bence.
Benim demek istedigim de bu.yani bu zamana kadar kanim deli akarken bile birilerine bisey hissedemediysem bundan sonra nasil hissedecem? Sonucta yas ilerledikce istek heves heyecan azaliyor.merhaba, ben de 29 yaşındayım, bekarım, çalışıyorum ama evlenmek değil aşık olmak istiyorum. yaş ilerledikçe zaten pembe gözlükleri takıp aşık olmak çok zor. sizi çok iyi anlıyorumç
bence kendinizi hazır hissediyorsanız bile aşık olmadan, "işte bu o!!" diyebileceğiniz biri olmadan evlilik düşünmeyin. evlilik zaten zor, aşksız daha zor olacaktır.