evlenmek istiyorum ama evet diyemiyorum. .

valla ne desek olumsuz cvplar alıyoruz o yok bu yok su yok...

nasıl ne dıycemı sasırdım vallaa:KK45:

Canım armudun sapı üzümün çöpü de de çok da karıştırma bu adam iyiyse bi şans ver Allah büyüktür belki bi elektrik olur:KK66: 30 yaşındayım iki bebem var herşey zamanında çekiliyor mutluluklar dilerim:KK36:
Allah bagislasin:) zaten ona şöyle buna böyle demekten kalacam boyle yapayalniz

madem insan icinde sIkiliyorsun sosyal cevren yok..ozaman seninle evlenmek isteyenlere sans ver..benim bir arkadasim cok ama cok hos ve ciddi anlamda girisken sosyal bi kiz ama kimseyi begenmezdi..yas bi kemale erince artik o bekar genc talipler cekildi,yerine esinden ayrilmis yada esi vefat etmis insanlar geldi..velhasil kiz evlenmeyi kafasindan sildi isine odaklandi..
sen eger yuva kurmak istiyorsan bi sekilde insanlara sans vermelisin.yok istemiyorum diyorsan zaten hepsine yolver gitsin.
Oyle de oldu.evlenmis bosanmis bir adam geldi bakmaya.annem o kadar üzüldü ki.cok iyi taliplerin vardi artik cocuklular geliyo diye harab etti kendini.sans vereyim en iyisi.tek eksigim elektrik o da zamanla olur insallah

Görüştün diye evlenmek zorunda değilsin ki. Görücü usulüde olsa bir şans ver bence. Tanışırsın görüşürsün baktın aklına da kalbine de yattı ohh ne ala. Olmazsa da anlaşamadık der yolunuza bakarsınız.

Görüştün diye evlenmek zorunda değilsin ki. Görücü usulüde olsa bir şans ver bence. Tanışırsın görüşürsün baktın aklına da kalbine de yattı ohh ne ala. Olmazsa da anlaşamadık der yolunuza bakarsınız.
Konusuyoruz ama o kadar kapatmisim ki kendimi,isinamayacagim diye sartlanmis gibiyim.tamam diyorum bu cok iyi biri, hayirli bir insan buna evet demeliyim diyorum.ama bir türlü evet diyemiyorum

için ısınmıyorsa zorlama kendini. ısınamamanda da vardır bir hayır, demek ki hayırlısı o kişi değil.
sahiden evlenmeyi istiyorsan bol bol kendine dua et. karşına çıkanlarlarla da görüş tabi ancak için ısınmadıysa "belki olur" diye ikinciye görüşme derim. ilkinde olmayınca olmuyor genelde, devam ettirince sonra bırakınca da "madem niye devam ettin" diye kızabiliyorlar.

ben de aynı senin gibiyim, gelenleri bi türlü beğenemiyorum zaten çok çok iyi olup bana bakmaya gelenler de beni beğenmiyor karşıma çıkanların hep kötü bi huyları çıktı şimdiye kadar en çok da yalan en nefret ettiğim söylediklerinin tam tersi çıkmaları... son görüştüğüm ayrılsak da sorun olmaz tanışma aşamasındayız diyordu bi bıraktım etmediği hakaret kalmadı gerçek yüzü ayrılınca ortaya çıktı. ısınma sorunu bende de aynı ama şöyle düşünüyorum ben gerçekten iyi birine kolayca hayranlık duyabilen biriyim insan olarak ama karşıma gerçekten iyi biri gelmedi sanırım... ama en sonunda ben de bi görmede karar verecem diye karar aldım o hakaretlerden ve karşıma çıkanlardan sonra yanlış mı yapıyorum bilmiyorum... istediğim hayatı yaşıyorum biraz da bundan heralde

Konusuyoruz ama o kadar kapatmisim ki kendimi,isinamayacagim diye sartlanmis gibiyim.tamam diyorum bu cok iyi biri, hayirli bir insan buna evet demeliyim diyorum.ama bir türlü evet diyemiyorum
Aynı ben :))) suan senin durumundayım sesszi kalmayı tercih ettim tevekkül ediyorum mükemmel bir insan karşımdaki nişanlanınca severim diyorum ama şuanda nefret yok bnde ılımlıyım yani sende allaha bırak allah kalplerimizi birbirine yakınlaştırır.

Yorumlariniz icin tesekkur ederim. Sanirim biraz daha düşünüp duaya ihtiyacim var.umarim hayirli bi karar veririm

Aslında görücü usulü bana da çok itici geliyor hele ki bu yaşımda. Ama dedigim gibi dışarda o kadar da dikkat çekici degilim.e bu daha ne kadar surecek böyle bilmiyorum.bu insan da cok iyi ve deger veriyor ama ısınamam diye daha fazla görüşmek istemiyorum.ailem artik yuva kurduğumu görmek istiyor ki haklilar da ya napacam kafam cok karışık
ilk tanıdığında hemen ısınamassın üç dört kere bi görüş bakalım zaten kısmetse olur

Ya isteyenim cok derken şöyle ki,tabiri caizse iyi aile kızı olduğum için yani ailemden dolayı cok gelen oluyor.e bakmaya geldiklerinde ilgi odağı ben olduğum icin ve yüzüne bakılır güzellikte olduğum için gelenler evlenmek istiyorlar.ama dışarda kendim bulamıyorum.asosyal biriyim ve evden işe işten eve.kurslara ve gezmeye pek vaktim olmuyor.disarda o kadar güzel ve bakımlı kizlar arasında cok da dikkat çektiğimi zannetmiyorum
Allah'ım sanki beni anlatmışsın,
ama bir de iyi tarafından bak sana en azından görücü geliyormuş ben de o da yok

X