- 26 Aralık 2012
- 2.502
- 440
- Konu Sahibi matmatmazel
valla ne desek olumsuz cvplar alıyoruz o yok bu yok su yok...
nasıl ne dıycemı sasırdım vallaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bagislasin:) zaten ona şöyle buna böyle demekten kalacam boyle yapayalnizCanım armudun sapı üzümün çöpü de de çok da karıştırma bu adam iyiyse bi şans ver Allah büyüktür belki bi elektrik olur 30 yaşındayım iki bebem var herşey zamanında çekiliyor mutluluklar dilerim
Hakkaten ya okuyunca fark ettim ne karamsarim ben ya:)valla ne desek olumsuz cvplar alıyoruz o yok bu yok su yok...
Oyle de oldu.evlenmis bosanmis bir adam geldi bakmaya.annem o kadar üzüldü ki.cok iyi taliplerin vardi artik cocuklular geliyo diye harab etti kendini.sans vereyim en iyisi.tek eksigim elektrik o da zamanla olur insallahmadem insan icinde sIkiliyorsun sosyal cevren yok..ozaman seninle evlenmek isteyenlere sans ver..benim bir arkadasim cok ama cok hos ve ciddi anlamda girisken sosyal bi kiz ama kimseyi begenmezdi..yas bi kemale erince artik o bekar genc talipler cekildi,yerine esinden ayrilmis yada esi vefat etmis insanlar geldi..velhasil kiz evlenmeyi kafasindan sildi isine odaklandi..
sen eger yuva kurmak istiyorsan bi sekilde insanlara sans vermelisin.yok istemiyorum diyorsan zaten hepsine yolver gitsin.
Allah korusun ya benim halamın kızı var 34 yaşında çok isteyeni oldu evlenmedi iş kariyer vs şimdi bekar kısmet çıkmıyor anladın senAllah bagislasin:) zaten ona şöyle buna böyle demekten kalacam boyle yapayalniz
Inşallah kuzenin de gonlunce bulur.yasitlarim esi ve cocuklariyla gezerken boyle sap gibi olmak...ben asosyal olmayayim da kim olsun:)Allah korusun ya benim halamın kızı var 34 yaşında çok isteyeni oldu evlenmedi iş kariyer vs şimdi bekar kısmet çıkmıyor anladın sen
Umarim olmazsin da niye oyle dedin ki?bende senin gibi olacagim
Kuzenim için artık çok geç ama senin hala şansın var kullanmalısınInşallah kuzenin de gonlunce bulur.yasitlarim esi ve cocuklariyla gezerken boyle sap gibi olmak...ben asosyal olmayayim da kim olsun:)
Ben fazla seciciyim ve evliliktrn korkuyorumUmarim olmazsin da niye oyle dedin ki?
Sen kac yasindasinBen fazla seciciyim ve evliliktrn korkuyorum
sevgililik bile olsa kimseyr kolay kolay evet diyemiyorum
Bu huyumu hic sevmiyorum
Konusuyoruz ama o kadar kapatmisim ki kendimi,isinamayacagim diye sartlanmis gibiyim.tamam diyorum bu cok iyi biri, hayirli bir insan buna evet demeliyim diyorum.ama bir türlü evet diyemiyorumGörüştün diye evlenmek zorunda değilsin ki. Görücü usulüde olsa bir şans ver bence. Tanışırsın görüşürsün baktın aklına da kalbine de yattı ohh ne ala. Olmazsa da anlaşamadık der yolunuza bakarsınız.
pesssssss pes etttimmmmHakkaten ya okuyunca fark ettim ne karamsarim ben ya:)
Aynı ben :))) suan senin durumundayım sesszi kalmayı tercih ettim tevekkül ediyorum mükemmel bir insan karşımdaki nişanlanınca severim diyorum ama şuanda nefret yok bnde ılımlıyım yani sende allaha bırak allah kalplerimizi birbirine yakınlaştırır.Konusuyoruz ama o kadar kapatmisim ki kendimi,isinamayacagim diye sartlanmis gibiyim.tamam diyorum bu cok iyi biri, hayirli bir insan buna evet demeliyim diyorum.ama bir türlü evet diyemiyorum
ilk tanıdığında hemen ısınamassın üç dört kere bi görüş bakalım zaten kısmetse olurAslında görücü usulü bana da çok itici geliyor hele ki bu yaşımda. Ama dedigim gibi dışarda o kadar da dikkat çekici degilim.e bu daha ne kadar surecek böyle bilmiyorum.bu insan da cok iyi ve deger veriyor ama ısınamam diye daha fazla görüşmek istemiyorum.ailem artik yuva kurduğumu görmek istiyor ki haklilar da ya napacam kafam cok karışık
Allah'ım sanki beni anlatmışsın,Ya isteyenim cok derken şöyle ki,tabiri caizse iyi aile kızı olduğum için yani ailemden dolayı cok gelen oluyor.e bakmaya geldiklerinde ilgi odağı ben olduğum icin ve yüzüne bakılır güzellikte olduğum için gelenler evlenmek istiyorlar.ama dışarda kendim bulamıyorum.asosyal biriyim ve evden işe işten eve.kurslara ve gezmeye pek vaktim olmuyor.disarda o kadar güzel ve bakımlı kizlar arasında cok da dikkat çektiğimi zannetmiyorum