- 28 Şubat 2015
- 50
- 18
- 39
-
- Konu Sahibi matmatmazel
Cok gelip de hepsine yok demektense bir tane gelsin evlen tez zamanda insallah.benim de içim atsa da bu sıkıntım son bulsaAllah'ım sanki beni anlatmışsın,
ama bir de iyi tarafından bak sana en azından görücü geliyormuş ben de o da yok
Ne yapmaya calisiyorsunuz?pesssssss pes etttimmmm
İçinin atması 17 yaşlarda kaldı canım be,Cok gelip de hepsine yok demektense bir tane gelsin evlen tez zamanda insallah.benim de içim atsa da bu sıkıntım son bulsa
Bu konuda yalniz olmadigima sevinsem mi uzulsem mi bilemedim:) allah gonlumuzce versin daha fazla bekletmesin:)İçinin atması 17 yaşlarda kaldı canım be,
artık 30 yaşındayız içimiz atar mı ki , keşke atsa belki o zaman gözümüzü karartıp evleniriz.
İyi dileğin için teşekkür ederim canım...
Aslında bir anlamda sana kızgınım biliyor musun ,
neden çünkü bu konuyu ben açmayı düşünüyordum benden önce davrandın,
aslında iyi de oldu ben bu konuda hep yalnızım sanırdım ama değilmişim,
biliyor musun iyi ki varsın, yalnız olmamak çok güzel bir duygu...
ben evlilik programına katılmayı düşünmeye başladım, biraz cesaretim olsa gidicem, ama işte çevre ne der diye düşünmekten . giemiyorum da ,
bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun,
bence birkaç kez görüş, ama baktın hala tık yok , yeni görücülere yelken açarsın...
ama bu görüşme işini ona dürüstçe anlat ki , en azından birşey olmazsa sana karşı kırgın kalmasın
ne mı yapmaya çalışıyorum...Ne yapmaya calisiyorsunuz?
Anliyorum.tamamne mı yapmaya çalışıyorum...
sana soru sormaya yada tavsıye vermeye pes ettım
Ya isteyenim cok derken şöyle ki,tabiri caizse iyi aile kızı olduğum için yani ailemden dolayı cok gelen oluyor.e bakmaya geldiklerinde ilgi odağı ben olduğum icin ve yüzüne bakılır güzellikte olduğum için gelenler evlenmek istiyorlar.ama dışarda kendim bulamıyorum.asosyal biriyim ve evden işe işten eve.kurslara ve gezmeye pek vaktim olmuyor.disarda o kadar güzel ve bakımlı kizlar arasında cok da dikkat çektiğimi zannetmiyorum
Görüştüm ama genelde o konustu ben dinledim sorularina cevap verdim.gun icinde de hep kendisi ariyor mesaj atiyor.sizin reddetme sebebiniz de benim gibi elektrik alamama miydi?
Arkadasim bir iki gormeyle isinman mumkun degil ki zaten. Sen bu insana evet diyerek en mahremine alacaksin. Gorus, tanis, ondan sonra anlarsin ancak isinip isinamiyacigini.Merhaba hanımlar çevremdekiler beni anlamadığı için bir de sizin yorumunuzu istiyorum.ben 30 yaşında çalışan biriyim.derdim görücülere evet diyememem. Çok fazla isteyenim olmasına rağmen bir türlü ısınıp da evet diyemiyorum. Bu konu fazlasıyla canımı sıkıyor çünkü çevremdekiler tarafından çok fazla baskı görüyorum evlen evlen diye.aslında ailemi de anliyorum çünkü biz 3 kardeşiz abimin görüştüğü biri var evlenmelerine 1 yıl var. Kız kardeşi m ise evli.
Şimdi benim isteyenim var ona tamam dersem calismasam bile beni rahat yaşatabilecek imkanı var ve fazlasıyla iyi bir insan ama benden 1 yaş küçük.herkese olduğu gibi buna da ısınamıyorum. Böyle iyi insanlar karşıma çok çıkmıyor red mi edeyim yoksa bir şans vermeli miyim ısınabilir miyim? bana yol gösterin ne yapabilirim.
Benim gibi asosyaller icin hala var:)Görücü usulü mü kaldı ya..
Sadece iki kere görüştük,hep o anlatti ben dinledim,telefonda da gorusuyoruz mesajlasiyoruz.ben problemimi buldum ya bence ben isinamam diye beynimde bitiriyorum.halbuki biraz alici gözle bakabilsem, onyargimi atabilsem isinip mutlu olacagima inaniyorumArkadasim bir iki gormeyle isinman mumkun degil ki zaten. Sen bu insana evet diyerek en mahremine alacaksin. Gorus, tanis, ondan sonra anlarsin ancak isinip isinamiyacigini.
Simdi bu seni isteyen kisiyle mesela ne kadar zaman gecirdiniz bas basa? Disarda bulusup konusuyor musunuz.? Telde sohbet edermisiniz?
Burda okuduklarimda da sizinkinde de gördüm ki ucurum olmadiktan sonra bir kac yaş onemli degilmis.kafa yapilari ve anlasmak önemli.sonucta her gün bana yasi hatirlatmayacaktir.oyle bi insan degil, kendisi hic sorun etmiyor.e zaman gectikce her baktigimda aa bu benden küçük demiycem.sizin gibi unutabilirim.bu cumleniz beni rahatlatti galiba:) tesekkurlerbence zorla evlenmeyin.
ben görücü usulü de olsa kendiniz flörtte etseniz evlilik için olur dediğiniz birine ewt deyin. kaç kaç yok.
kısmet ne zamansa o zaman olur. hakkınızda hayırlısı.
yaş kısmına gelirsek eşim benden nerdeyse 2 yaş küçük ama hiçbir problem teşkil etmiyor farkında bile değiliz. burda yazmasa unutmuştum :)
Ence kendinizi açamamanızın nedeni reddedilme korkusuSadece iki kere görüştük,hep o anlatti ben dinledim,telefonda da gorusuyoruz mesajlasiyoruz.ben problemimi buldum ya bence ben isinamam diye beynimde bitiriyorum.halbuki biraz alici gözle bakabilsem, onyargimi atabilsem isinip mutlu olacagima inaniyorum